можливо хтось з клубу їздив або зараз їздить на Golf3 2,0 (2E). Який у цього авто середній розхід по місту, зима/літо? Буду дуже вдячний за відповіді!
в мене і в мого близкого друга два однакових по двигунах Пасата В4 універсали. Двигуни 2Е. в мому розхід по місту складає зимою 10-11. літо 9-10. Траса: нещодавно іздив на Закарпаття. Залив 40л. Бак був майже порожній. Повернувся на туж заправку. Але вже переживав чи доїду. Загальний пробіг на заправленому бензині склав 700км. Приємно здивував даний показник в 5.7л. Але знов інша проблема компютер показує трохи замалий час вприску на прогрітому двигуні. Тобто поступає замало бензини. але шоб якось це відчувалось не можу сказати. Машина їде прекрасно. А вот в мого друга розхід навіть по трасі доходить до 10л. З двигуном все гуд
Бери і не думай! Це тачка пуля. Двигун надійний. Місто 10 Трасса 8 Ну це тапевно в тебе на кабріку... Так він же легший від Г3 чуть не на півтонни
дякую за відповіді. так і розраховував що по місту літом повинен вкластися в 10л при неагресивному водінні. а так як Пассат бере 10, а він суттєво важчий від Гольфа, то всі сумніви пропали! в змішаному режимі розраховую на 8-8,5.
це ще все залежить від КПП, резини, скільки ти там народу будеш возити кожен день, чи тільки себе...і т.д. Але більше 10 жрати не має. тут колись обговорювалось питання - можеш почитати http://volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=4834 Бо в мене трохи не так. по трасі жре 10 літрів і по місту те ж саме Але мотор 2,0 - то чудова і не гіморна річ. Найбільше в ньому мені подобається діагностика.