Привіт усім! Знаю, що схожих тем багато, але хотів би Вашої поради: я зробив капітальний ремонт двигуна - характеристика у підписі (розточка блока, заміна поршнів, вкладишів, направляючих клапанів, всіх сальніків і прокладок, диску щеплення, коробки, подушок коробки і задньої двигуна). Після ремонту проїхав 100 км., але, ще коли забирав автомобіль у майстра помітив, що з'явилась вібрація на ХХ та вище, яка передається на кермо та кузов. Полазивши по різних форумах виявив, що така проблема є у багатьох двигунів 1.8 ABS і причиною цього може бути: підсос воздуху в інжектор та його забитість, погані подушки та незатиснуті їхні болти, пропуски запалення, незбалансованість поршнів, неправильно виставлений проміжний вал, збіднена горюча суміш та інше. Отже перелік причин великий і всі відразу не перевіриш. На моє зауваження майтер відповів, що він звернув увагу на дану проблему і тому перевірив ще раз запалення, датчики, компресію...., в результаті чого встановив, що в моторі збіднена суміш, але лізти кудись поки що не хоче, тому що потрібно обкатати двигуна. Але ж до ремонту вібрації не було!!! Як думаєте, може він щось не так зібрав, чи дійсно варто почекати???
Після ремонту збільшилась компресія і змінились параметри вприску.... відповідно потрібно перерегулювати вприск.
там походу моноінжектор,хоча можу помилятись,просто мозг вправити треба Alexandrut напиши в пп до Кума,думаю він то порішає тобі
Це вже проблема - не знаю де у нас в Хмельницькому зможуть таку діагностику зробити - двічі вже пробував - не вийшло. Як я зрозумів, з механічної точки зору тут нічого не зробиш? Чи може вібрація бути наслідком заміни опори коробки на неоригінальну?
пройшов майже рік і хочу знов підняти свою тему, так як вібрація не пропала, все грішив на задню подушку двигуна, нарешті замінив, а результату нуль. стояла в мене передня подушка двигуна гідравлічна і при заміні коробки супер майстри її порвали і при відсутності такої самої довелось поставити звичайну резинову - так вібрація ще посильнішала - при їзді під гору або прискоринні на 2000-3000 об/хв панелька на магнітолі дребезжить і кузов гуде, що аж в душі шкребе,і думаєш щось зовсім не хоже на іномарку.... KYM писав про необхідне налаштування вприску, підскажіть як це робиться (що для цього необхідно) та хто може це зробити??? Можу навіть приїхати куди потрібно....
Ого ..... стара історія. Судячи по цьому опису тут вприск ні причому. За рік часу вприск би уже два рази поламався до тієї степені що машина просто би не їхала. Тут щось з кріпленням двигуна, або з ходовою. ізольований на подушках двигун не має права передавати вібрацію на кузов. А раз іде вібрація на кузов значить десь порушена ізоляція між двигуном з коробкою і кузовом. Зверни увагу на момент, що коли даєш нагрузку на двигун (тиснеш газ) то двигун крутить на подушках. Візьми кусок лома, або труби і попробуй зімітувати кручення двигуна(тільки акуратно щоб нічого ломом не поламати) і може тоді побачиш що робиться з кріпленням двигуна, або де він дотикає до кузова.
Ні, не впирається, але на прокладках між блоком та випускним колектором видно сажу та трошки січе глушник на з'єднанні між каталізатором та трубою резонатора... Чи може бути резонанс (гул) кузова на оборотах наслідком просочування випускних газів, оскільки на холостих оборотах незначна вібрація відчувається лише на рулю, а при збільшенні оборотів та навантаженні сильно передається на кузов?
Обробив глушниковим герметиком зєднання та замінив всі хомути на глушнику на нові - тепер працює тихо, але вібрація не пропала. Вчора їздив на діагностику, перевірили лямбду, свічки, запалення, всі датчики, все нормально за виключенням потенціометра який стояв на 0.2В, виставили на 0.18, знаю, що потрібно 0.19, але майстер запевнив, що так буде краще. Результат: їде наче краще, але вібрація після 2500 об/х стала ще відчцтнішою. Так ось питання: скільки необхідно часу для адаптації вприску (адаптацію ДЗ робили і запалення перевіряли у режимі налаштувань), та як перевірити роботу свічок, чи можуть вони бути причиною гулу на обертах?
Все!!!!! Дістала ця вібрація!!!!!!!!! Буду міняти всі три опори двигуна на нові, так питання, які вибрати та скільки це може стояти? Чув що кращі запчастини ніж Lemferder ніхто не робить, що скажете?
Лемфердер не погані.... Але можеш пошукати оригінальні б/у .... якщо вони цілі то будуть їздити навіть довше ніж нові.
задню праву шукав б/в на розборках і навіть знайшов у гарному стані ауді/вольцваген, але при поганій передній і невідомого походження задній лівій результат не втішний. Де ж найти ті оригінальні б/у?