На днях виникла проблема з АКПП мого Гольфика, вище 3-тої не переключає і рушає вяло, ніби "буксує" сцеплення! Масло в АКПП поміняне і пробіг - 1200км. Є у Львові специ по АКПП: діагностика, зняття помилок. Тьфу-тьфу, по ремонту АКПП ВВ!!!!
А "масло", тьфу рідину для АКПП, ти сам міняв? У мене вона так просто не міняється без зняття піддону АКПП, тому теж це цікавить, щоб поміняти, і людьми, які в тому розуміються.
Я це все роблю у Романа. Школа коштує грошей, а він має ще ту школу. То я краще йому роботу оплачу, чим потім буду голову сушити де стільки грошей взяти на ремонт АКПП, якби в разі чого я не так зробив Ціни у нього дуже приємні, а роботу людина робить на совість.
Перед тим як міняти масло в АКПП перелохматив купу літератури і був трохи досвід мерса W126 з АКПП. Злив масло, зняв піддон, фільтр неміняв бо нетой дали в магазині, поставив нову прокладку. Злите масло було чисте і без запаху горілого. Потім залив свіже мастило, прогрів АКПП і виставив рівень при 40град. Все було ОК протягом трьох місяців.
Долив я 100гр. рідини в АКПП, вродь авто з місця поїхало, завтра діагностика і діагнос. Ні на хвилю не жалію про АКПП, просто так попало. Будемо реанімувати машіна!!!
Саме так. В АКПП недолив і перелив рідини грає вирішальну роль. Недолив перевантажує гідротрансформатор, а перелив недозволяє правильно спрацьовувати клапанам. Тому, думаю ті 100 грам допомогли, але чи їх бракувало там, і якщо бракувало то де вони ділися - ото питання для діагностики.