Порадьте майстра по АКПП МК4

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем ROS, 13 лют 2012.

1. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    На днях виникла проблема з АКПП мого Гольфика, вище 3-тої не переключає і рушає вяло, ніби "буксує" сцеплення!
    Масло в АКПП поміняне і пробіг - 1200км.
    Є у Львові специ по АКПП: діагностика, зняття помилок.
    Тьфу-тьфу, по ремонту АКПП ВВ!!!!

2. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    О6767921сорокодин Роман.дуже педантичний і совістний майстер

3. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    А "масло", тьфу рідину для АКПП, ти сам міняв?
    У мене вона так просто не міняється без зняття піддону АКПП, тому теж це цікавить, щоб поміняти, і людьми, які в тому розуміються.

4. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Я це все роблю у Романа. Школа коштує грошей, а він має ще ту школу. То я краще йому роботу оплачу, чим потім буду голову сушити де стільки грошей взяти на ремонт АКПП, якби в разі чого я не так зробив :) Ціни у нього дуже приємні, а роботу людина робить на совість.

5. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Перед тим як міняти масло в АКПП перелохматив купу літератури і був трохи досвід мерса W126 з АКПП. Злив масло, зняв піддон, фільтр неміняв бо нетой дали в магазині, поставив нову прокладку. Злите масло було чисте і без запаху горілого. Потім залив свіже мастило, прогрів АКПП і виставив рівень при 40град. Все було ОК протягом трьох місяців.

6. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Долив я 100гр. рідини в АКПП, вродь авто з місця поїхало, завтра діагностика і діагнос.
    Ні на хвилю не жалію про АКПП, просто так попало. Будемо реанімувати машіна!!!

7. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Саме так. В АКПП недолив і перелив рідини грає вирішальну роль. Недолив перевантажує гідротрансформатор, а перелив недозволяє правильно спрацьовувати клапанам. Тому, думаю ті 100 грам допомогли, але чи їх бракувало там, і якщо бракувало то де вони ділися - ото питання для діагностики.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)