Проблема холостого ходу VW Golf 4

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Interna, 22 бер 2010.

1. Interna

Interna Новачок

Vilkswagen Golf 4
    Є проблема з холостим ходом, верніше його взагалі немає, потрібно постійно підгазовувати, щоб машина не глохла. І навіть якщо тормозиш на передачі, то глохне. А ще не знаю чи з цим повязано, але часто не включається перша передача. Спочатку шукаю другу, а з неї першу. Підкажіть будь-ласка в чому може бути проблема, бо до СТО треба доїхати і хочу знати до чого приблизно бути готовою.

2. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    датчик холостого!!!

3. Interna

Interna Новачок

Vilkswagen Golf 4
    А скільки він приблизно коштує і де його можна придбати (автобазар чи тільки спеціалізований магазин) ?! Машина 2001 року

4. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Який двигун? У мене таке було і пов'язане з лямбдою (була мертва) і мозгами (погоріли дорожки). . . І був перелив. Тому - який двигун, який вприск (моно чи інжектор)?
    Але скоріше і простіше - це дійсно датчик.
    Перш ніж купляти - тре точно знати чи він. Перевірити можеш у Олега (вул. Перфецького за гот. Гетьман +380679325049) або самостійно мультиметром.
    Якщо датчик ти купити і взнати ціну можеш тут:
    Автостоп - 244-72-43
    Сигнал - 234-28-59
    АвтоХата - 244-26-44

Останнє редагування: 22 бер 2010
  5. Interna

Interna Новачок

Vilkswagen Golf 4
    двигун 1,4, здається інжектор, а що таке перелив і від чого могло статися?

6. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Перелив бензину у камери згорання, що приводить до заливу свічок і вони не дають іскри, тоді коли їх викрутити - вони мокрі. Але мало ймовірно у Вашому випадку, так як двигун новіший і мозги і лямбда (які регулюють подачу топлива) також. Я лише хочу сказати, що перед тим як купувати і міняти датчик - тре точно знати що це він.

7. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Однозначно інжектор.

8. kym

kym Аксакал

a 100
    Проблема з холостим ходом і передачами то дві різні проблеми вони не звязані. Пердачі -- то скоріше всього розбита куліса ручки передач. На СТО тобі взамін нову запропонують а вона купу грошей коштує...краще б/у на шроті найти .
    В тебе скоріше всього повний електоінжектор (в тих роках їх переважно ставили) і ХХ пропав через підсоси повітря (то перша причина) ... тобто десь якась трубка тріснула чи порвалась. Якщо все ціле то треба зразу на компютерну діагностику - зразу буде видно який з датчиків полетів, бо взагалі причин може бути багато.

9. orra

orra Active Member

audi 100
    і чим скінчилось??? міняли дросельну заслонку?

10. andriych

andriych Новачок

Golf IV, 1.4, 2004
    Я мав таку ж проблему з холостим - зле заводився, а на хорду при витисканні зчеплення любив глохнути. Протягом тижнів 2-3 проблема наростає, тобто після появи симптомів досить різко стає неможливо комфортно їздити.

Майстер продув, здається, дросельну заслонку - все супер. Через рік таке ж. Знов продув, каже, що через погане масло скоріш за все (бо він все перевіряв, з комп’ютером, проблем інших не знайшов). Зараз попробую інше масло - буду бачити.

Може вам це допоможе.

11. kym

kym Аксакал

a 100
    Масло тут ні при чому.Майстер не знайшов в тебе справжньої причини. В тебе скоріше всього забитий сапун. От і масло з картера лізе у впускний колектор і забиває дросельну заслонку

12. andriych

andriych Новачок

Golf IV, 1.4, 2004
    А підкажіть, будь-ласка, до кого можна під’їати, щоби на це подивився? Бо я такого сам не зможу :)

13. kym

kym Аксакал

a 100
    Можеш до нас підїхати... подивимось в чому справа.

14. andriych

andriych Новачок

Golf IV, 1.4, 2004
    а дайте якісь контакти, будь-ласка.

15. kym

kym Аксакал

a 100
    097 544 68 49 Юра

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)