Проблеми з оборотами... golf 3...AEE 1.6 повний інж.

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем p1vavar, 11 січ 2012.

1. p1vavar

p1vavar Новачок

Golf III
    Христос Рождається )... отримав таку проблемку на свята.... Заводжу на холодну машину... обороти тримають.... 3000... 30 -40 сек.... потім падають до 1200.... і починають плавати від 1200 до 1700.... коли машина прогрівається ..... нижче 1000 не падає... хоча була норма 650-750 .... але суть в тому шо коли починаю... рух.... і на ходу скидую на нейтралку....підгазовує...тахометр починає плавати собі в діапазоні 200- 300... обертів... де шукати причини... ? Дросель чистив... поділіться догадками...або порадьте дійсно толкового майстра.... ) дякую наразі...

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    77 крапок в 5 рядках. Читати не можливо, тіки крапочки бачу.
    Да простять мене адміни за офф!

3. kym

kym Аксакал

a 100
    Виглядає на підсос повітря, або на проблему з дроселем.... Після чистки дроселя адаптацію робив...?.... Але по любому треба на компютерну діагностику.... причин може бути багато.... дзвони поможем
    ПС. Shaggy я теж люблю крапки ставити....))))))))) Але блін.... не полінувався порахувати крапки....)))))))

4. Ganenya

Ganenya Новачок

VW Golf 3, 1,6 AEE
    Славімо Його!) Не знаю чи ще актуальним буде мій коментар... У мене такий самий мотор і такі самі проблеми. Але в моєму випадку "плавання" ХХ є наслідком а не причиною: двигун на морозі ну дуже погано заводиться, настільки погано, що стартер ледве прокручує колінвал, обнуляється електронний годинник, trip. Внаслідок падіння напруги "злітають" налаштування ДЗ. Через це ХХ "плаває", неможливо гальмувати двигуном. У мене це лікується діагностикою і адаптацією ДЗ. А от чому двигун погано заводиться-то проблема. Уже четверту зиму так мучуся. Ніхто внятної відповіді не дав(((.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)