шановні іттелектуали! дуже влучно підмітили шо обидва гольфи другої моделі!ахахахаха. на другому малось на увазі для тих хто мислить.... тобто на тому шо дальше. торг.:D
нема як зробити фото.стан дуже хороший.не биті не варені.зацікавлені в покупці приїдуть і подивляться.
Багато одноклубників не мешкають на західній Україні, тобто немають можливості проїхати 100км для того щоб глянути. Ти новенький а отже в тебе ще немає довіри (нівякому разі некажу що твої слова не відповідають дійсності), тому моя рекомендація знайди можливість зробити фото в живу дисків, бо навіть поважні учасники форуму інколи відмовляються від своїх слів тому...
Я вчора дзвонив. Питав за диски і окремо їх фото. Звязок був поганий і врешті на тому кінці трубку поклали. Буде фото чи ні я так і не зрозумів але кататися по львову невідомо за чим часу нема
Я вчора дзвонив. Питав за диски і окремо їх фото. Звязок був поганий і врешті на тому кінці трубку поклали. Буде фото чи ні я так і не зрозумів але кататися по львову невідомо за чим часу нема
:shok:думав що будуть крашені і в гіршому стані, а вони! Шкода, що нема фінансів вільних... Успіху в продажі!