В зв'язку з зміною авто, купив з АКПП, причіп став непотрібний. Неспішно продам(після свят)!!! П Р О Д А М: Рубрика Причепи Продаж ММЗ 81024 Львів Рік випуску 1991 Категорія Причіп Тип До легкового авто Пробіг 1 т. км Вантажопід’ємність 500кг Ширина, м 1.60 Довжина, м 1.80 Висота, м 60.00 Маса, кг 150.00 Кількість осей 1 Виробник осей ВАЗ Підвіска Пружини Розмір шин 165/70R13 Вигрузка Задня Колір сірий Ціна 400у.о. Реєстрація на мені. Замінена ходова, проводка, нове оцинковане днище, фонарі М-412 Дуги, брезент, реєстрація, страховка 067-714-5808 Ростислав
Причіп зараз загружений і брудний, після свят виложу фото! Яж писав: Неспішно продам(після свят)!!! До п'ятниці і так з подвіря не виїде! Хоч подивитися, заїдь і подивишся і так з мого гаража його забирати треба, в мому Гольфику немає фаркопа.
Тільки в перереєстрацію попав 2100грн. Продаж неспішний! Якщо привезуть до неділі фаркоп, то залишу собі
Ціна 400у.о. Реєстрація на мені. Поки призупиню на пару днів продаж Продаж неспішний! Якщо привезуть до неділі фаркоп, то залишу собі!
Та не продавай його - корисна на господарстві річ. 400$ то всього лише якигось 3200грн.тимбільш, якщо документи кошували 2100