Продам реставровані легкосплавні диски VW R14 4*100 6J 14H2 зі свого Пассата,котрі сам зчищав на "0" потів в камері ммалювали титановим підкладом,фарбою для легкосплавних і керамічним лаком.Підклад підсихав 6 днів+камера, фарба 10+камера,лак 18 днів + камера ,потім я встановив на два з них пау літньої гуми Матадор 14/185/70,на яких відїздив 2 місяці до подажі авта,два інших так і не експлуатувались, оскільки не встиг придбати не пару гуми.Хто бував на зїздах бачив їх,кришечки є всі ,на одній надломаний вусик. Ціна 2200 гнр з гумою яка реально їздила в мене 10500 тис.Купував її новою в Польщі в літку два роки тому,мало їздив бо це був автомобіль для дому,а не для роботи. Фото нище.
диски реально дуже гарні, та і ціна халявна. були би то 13-ки - взяв би не роздумуючи. удачі в продажі
так, стануть. в мене літо 14-ки... на зиму з нашими дорогами - то тільки з максимально високою гумою, тому в моєму випадку 13-ки... темі ще раз ап
диски продані,кому Гума по шорошій ціні , на місцял де є латки я їх дав щоб спокійно кататись , прориву і порізу небуло
диски продані,кому Гума по хорошій ціні , на місцях де є латки я їх дав щоб спокійно кататись , прориву і порізу небуло,мала місце потерість до бардюру,ціна символічна 300 грн