Продам шини Kleber Dynaxer HP3 245/40/18 2шт б/y. Дата виробництва 4214 (орієнтовно вересень-жовтень 2014р) Залишок проектора 5мм (ще 3мм до межі), а значить, що ці кулка будуть радувати нового власника один, а то і два сезони. є маленький нюанс - невеличка дирочка ~5мм, яку видно на фото на одній шині, та задирочка на другій (власне так відїздив з нею сезон, і "ніц сі не стало" ) великим плюсом даних шин, що вони бачили від сили 300км Українських доріг. Все решта - відбірні автобани Німеччини та автостради Польщі. запитаєте мене, а чому ж я продаю таку чудо резину. а я відповім дуже просто - це є середній клас, є трошки шумності, є мальок невпевненості на дуууууже мокрому асфальті. та і планував на весну переходити на Dunlop SP SportMaxx RT 245/40 R18 97 Y XL резина знаходиться в Кракові, до наступного сезону завезу її в Україну. ціна - 50л української породистої соляри або еквівалент в грн (~1200грн). можем трошки поторгуватись, якщо нууу дуже треба, а грошей нима з пропозиціями в приват або сюди, так як на укр номері не доступний
що може бути кращим ніж подарунок двох б.у літніх покришок для любімого мужчіни на Миколая чи на новий рік - тільки б.у покришки клєбєр, які їздили по європейським дорогам налітай, святкова ціна 35л соряри (~700грн)
усьо, профукали форумчани ці диво-шини. продано в Польщі.. адмін, закриваємо тему... а я си тішусь пів-баком польської соляри