Продам титани 16ки!!!

Тема у розділі 'Колеса', створена користувачем Golf 2, 26 жов 2008.

1. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    В звязку з фінансовою скрутою продам 4 диски R-16 з резиною. Диски на 4 отвори. Стояли в мене на гольфі 2. Задній диск ширший за передній. На передніх - гума Barum 215/40/16. На задніх - Continental 225/45/16. Ціна 500$. Додаю фото:
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

2. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    з ціною трошки загнув.. ІМХО
    вчора був на базарі там лежать на 4х болтову ступіцю але для форда катки з резиною 215/40/16 TOYO PROXES (якшо не шліфувати можна з 9 місяців відкатати) то хотів 350$ за всьо.. стан був як в дисків з європи ;)
    конечно вони небули різноширокі що добавляє твоїм ціни ;)

3. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Якщо проблема тільки в ціні то пропонуйте ваші варіанти. Просто гроші потрібні терміново. Я вже пів року без роботи а Прівєтбанк вимагає погашення кредиту...

Я вибачаюсь якщо так не можна але мушу підняти тему бо дуже потрібні гроші Може хто не бачив цю тему про продажу дисків...

віддам за 400$ І ше одне там на фотці так смішно получилось Виглядає ніби диск один яйцем але вони рівні ( ну відкатувались звичайно і не раз але точно не яйце)

Останнє редагування модератором: 28 жов 2008
  4. G60

G60 Active Member

BMW 5
    Люди,він за них більше віддав,коли купував,бо вони таки стильні,ще й на вітчизняні підходять,тільки на зідні колеса треба трохи ширшу резину,тоді буде взагалі БОМБА.

• Подобається Подобається x 1
  5. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Колеса супер! Якби не криза :sad:стояли б вони на моїй блискавці!

6. G60

G60 Active Member

BMW 5
    Навіть "АвтоЛюкс"-ом би передали:good:

7. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Зроби нормальні, якісні фотографії дисків з різних ракурсів. Потрібно вказати виліт дисків(ЕТ). Скільки ще протектора залишилось, чи були ремонти гуми, скільки разів відкатувались диски? Інакше тяжко буде тут щось продати.

8. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    я просто чекаю хто реально ними зацікавиться а там будемо детальніше домовлятись... Але якщо я їх за 2 тижня не продам то я взагалі їх тоді продавати не буду. Бо значить вже все таки роздобуду десь гроші.

ет переднього диска 130

9. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    На зовнішній стороні пише KBA 44332 А з внутрішньї побачив такі написи Eat 1 3 0 R 0 D Et 35 Ше там були просто якісь цифри типу 45675688

10. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    оце і є виліт диска.

11. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Дякую тепер буду знати... Остання ціна 2000 грн Якщо через тиждень не продам тему можна буде закривати. Зато хоть на зїзд приїду на нормальних катках!!!

12. silverBMW

silverBMW Початківець

BMW 324td
    Привіт! Я шукаю собі на BMW E30! Пришли детальніше фото!

13. Solaris

Solaris Аксакал

такі би на бмв би були бомбово бо вони різноширокі

14. silverBMW

silverBMW Початківець

BMW 324td
    Golf 2,

Резина занизька, без резини можеш продати?

15. G60

G60 Active Member

BMW 5
    Вони спочатку стояли на Рено Меган(купе),якщо посадочні місця співпадають,то бери - вони прикольні:yes:

16. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Привіт. Вони на такій машині стояли перед моєю. Диски бомбові. Подивись в "гараж" там є фотки як вони виглядають на мому гольфі 2. Завтра поїду в гараж відмию їх і зроблю кращі фотки!!!

Брате без резини ціна все одно не зміниться. Я вже ітак за смішну ціну віддаю. Тим більше я вже почті передумав їх продавати...

Останнє редагування модератором: 9 лис 2008
  17. Solaris

Solaris Аксакал

на перший час буш мати6.. тим більше мені здається шо там якраз шось таке має бути..

• Подобається Подобається x 1
  18. silverBMW

silverBMW Початківець

BMW 324td
    І МЕГАН, і ГОЛЬФ, і ОПЕЛЬ і моя БМВ мають 4х100. От тільки по ЕТ різниця. Мені потрібно не більше 30, але я ше перевірю.т Є цікавий сайт, подивись:http://www.rims-n-tires.com/rt_specs.jsp

19. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    в мене ет переднього 35 а заднього мабуть ще більше

20. silverBMW

silverBMW Початківець

BMW 324td
    Ну тоді вони мені точно не стануть! Будуть об стійку терти!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)