Диски з мого пассата, оригінальні від Б5, замовлялися на алексі і везлися спеціально з німців 5 дирок відстань між дирками точно непомятаю + резина літня,2 скати майже нові гудієри 195-65, і 2 трошки їжджені але хороший стан барум 205-65 Ціна 450$ Приєднані файли:
Відповідь: Продам титани R15 А це як зрозуміти? "Rostyk ні диски непродаю взагалі, занадто дорого вони мені обійшлися шоб продавати, я їх собі на спрінтер втулю або подарую дідові на кадді"
Відповідь: Продам титани R15 Сорі шо тоді так написав, просто на спрінтер нестають а кадді вирішили продавати і решта всі машини шо є тоже на них нестає от і вирішив продати ціна остаточна, пиши якшо цікавить я скину номер підїдеш подивишся!!!
Відповідь: Продам титани R15 ЦІкавить! Який рік, двигун, вантажний чи пасажир, пробіг, колір і т.д...
Відповідь: Продам титани R15 Синій металік подібний на мій колір пассата, вантажний але є доки на пасажира і можливісь переробити, рік 2004, пробіг десь 120 чи 140тис, просто спеціально накрутили але на кампі покаже реальний, мотор 2л. походу ТДІ чи ЦДІ непомню точно,скло підйомники, сигналка мультілок, центральні ціна стартує 17.500у.о.! В принципі можна але мушу продати спочатку резину бо інакше довго буде валятись, а тобі резини не треба бо я занеї багато нехочу!
Відповідь: Продам титани R15 Дски продані, тепер вони будуть їздити на кадді, доречі Bazooka як поставиш виложи фото!!!