Продам титани R15

Тема у розділі 'Колеса', створена користувачем Pioneer, 1 бер 2008.

1. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055
    Диски з мого пассата, оригінальні від Б5, замовлялися на алексі і везлися спеціально з німців 5 дирок відстань між дирками точно непомятаю + резина літня,2 скати майже нові гудієри 195-65, і 2 трошки їжджені але хороший стан барум 205-65
    Ціна 450$

Приєднані файли: [​IMG]

2. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
    Відповідь: Продам титани R15

А це як зрозуміти?
    "Rostyk ні диски непродаю взагалі, занадто дорого вони мені обійшлися шоб продавати, я їх собі на спрінтер втулю або подарую дідові на кадді"

• Подобається Подобається x 1
  3. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

Я б взяв!!!Ціна остаточна?

4. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055

Сорі шо тоді так написав, просто на спрінтер нестають а кадді вирішили продавати і решта всі машини шо є тоже на них нестає от і вирішив продати ціна остаточна, пиши якшо цікавить я скину номер підїдеш подивишся!!!

5. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

ЦІкавить! Який рік, двигун, вантажний чи пасажир, пробіг, колір і т.д...

6. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

А варіант без резини розглядається?

7. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

Синій металік подібний на мій колір пассата, вантажний але є доки на пасажира і можливісь переробити, рік 2004, пробіг десь 120 чи 140тис, просто спеціально накрутили але на кампі покаже реальний, мотор 2л. походу ТДІ чи ЦДІ непомню точно,скло підйомники, сигналка мультілок, центральні ціна стартує 17.500у.о.!

В принципі можна але мушу продати спочатку резину бо інакше довго буде валятись, а тобі резини не треба бо я занеї багато нехочу!

8. Bazooka

Bazooka Початківець

VW Caddy TDI 1.9 2007

Я би взяв на свій Каддік, як можна з тобою домовитися на них глянути?

9. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

Дски продані, тепер вони будуть їздити на кадді, доречі Bazooka як поставиш виложи фото!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)