Поможіть найти сидіння рекаро до г2 а то с під носа по оголошеннях заберають П.С. Куплю передні(можна ще і заднє) сидіння рекаро до г2 п.с. цікавить ще торпето до г2 бажано мягка зі всіма кріпленнями дякую
мені приборка не потрібна(від староі підійде?) без приборки скільки хочеш + коли б можна було оглянути???
то ціна без приборки і зівсіма пласмасами.. за 500 віддам без бороди і кнопок.. в комплекті буде панель з бардачком, вентиляційні решітки, бардачок, та пластмаса на яку вдіваються кнопки, регулятори пічки.. подивитись можеш сьогодні на погулянці
Antoxa Подивись цю тему http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=35&t=13662 Там є фотки сідушок, задніх і передніх. Якщо підійде, за ціну домовимось
скільки даш за такі? попереджаю я не хочу їх сплавити хочу собі ставити так шо торгуватись не буду... 800 грн
я чогось не розумію, то ти їх продаєш чи собі ставиш??? і до чого скільки даш, якшо ціну поставив??? П.С. Якшо продаєш можу приїхати подивитись.
кароч якшо готовий дати 800 грн то я почну думати чи зможу я їх продати. бо якби не криза то непродавав би а так - потрібні зараз гроші
якщо вони вартують тих грошей то дам без проблем, але треба всерівно на них подивитись, в тебе вони не першої свіжості, треба оглянути чи цілий корпус і підтримка, а обшити то дурниці п.с. думати починай а то якось не пасує людям голову морочити)