Дуже став шуміти генератор. Дуже довший час, може з пів року, він собі легенько так шось підспівував мотору. А остарннім часом конкретно гуде, диринчить, звенить. Як заведеш машину, то так ніби під капотом відро з болтами. Скоріш за все, як я собі думаю, розвалився підшипник. Порадьте, чи то я маю цілий генератор тепер міняти? чи важко знайти беушний і скільки він коштує? може в когось завалявся? чи можна той поремонтувати? Якщо можна, то де?
Відповідь: Ремонт / заміна генератора Вулиця професора Буйка. Там є СТО і велика табличка "Ремонт старперів і дегенераторів"
Відповідь: Ремонт / заміна генератора А мені часом не підскажешь теж куди поїхати за цієюж справою? Теж підшипники на заміну! То МАРТІНІ: у мене є на 16В мотор генератор. Але ціна йому 1000 у.о. у комплекті до генератора у подарунок віддається мотор КР с коробкою у гарному стані і повна обвязка мотора КР. :-D
Відповідь: Ремонт / заміна генератора Знаючи тебе, тобі піскажу, що ти можеш включити свої ачюмелиє ручькі і замінити підшипник самому, причому і задній і передній. Для цього потрібно розібрати гену, вийняти підшипники, піти з ними в магазин і купити тотожні. Є ще варіант - знайти в етці по номеру твого гени підшпники, замовити їх, коли приїдуть - замінити. Другий варіант втричі дорожчий, хоча, кажуть, надійніший.
Відповідь: Ремонт / заміна генератора було те саме... Шумів сильно... Зняв, відвіз на Бендікс (ремонтують протягом дня, можна домовитись шо вони знімуть і поставлять) за ремонт дав 135 грн. Поміняли пішибники, втулки, щітки Телефон 270-34-53. Адреса вул. Січинського 7 (район ДСК)
Відповідь: Ремонт / заміна генератора скажу те саме аналогічно. але іноді вони не хочуть знімати а хочуть щоб ти їм привіз. я минулого тижня стартер туди возив, гарно, швидко, якісно роблять. не треба новий, це все міняється там без проблем.
Відповідь: Ремонт / заміна генератора Приїхав туди, сказали, що знімати і ставити генератор назад не будуть, треба щоб завтра привіз. Робота коштує 60 грн + запчастини. Ввечері разом із сусідом зняли генератор і в підвалі розібрали. На честь цього була випита пляшка горілки і схавана курка (разом з іншим закусоном близько 60 грн). Вранці зі знятими підшипниками пішов в магазин "Галпідшипник" на площі Франка, купив там два аналогічних. Ввечері в тому ж підвалі куплені підшипники були встановлені замість старих, генератор зайняв своє місце під капотом, більше нічо не шумить Підшипники правда дорогі. Один менший - 52 грн, більший 33 грн. Це при тому, що вони французькі, німецькі вдвічі дорожчі.
Відповідь: Ремонт / заміна генератора молодець, зекономив купу грошей, правда не подобається мені пиятика, бо по п*яні ти міг намутити там, але маєш досвід, другий раз може комусь допоможеш переклацати генератор, але ти врахував що там щітки могли зноситися, може відразу їх тре було міняти одним махом?
Відповідь: Ремонт / заміна генератора Пиятика була після роботи, в компанії наших кобіт А щітки в принципі зносилися і поміняти незабаром варто, я просто поки пішки допер до того галпідшипника то забув шо треба ше зайти десь купити ті щітки Тому ввечері довелося ставити назад ті шо стояли. Але нічо, всьо робе зашибісь, тьфу тьфу тьфу
Відповідь: Ремонт / заміна генератора да воно робить поки не здохне наніц.. то я таек до слова, мені сабака здохла за Рівнем коли їхав до Киёва за новим автом.
ПРОБЛЕМА ГЕНЕРАТОРА А-У-У-У подорозі додому виникла наступна проблема ,почала завитись в зоряні війни Лампочка зарядки 99% впевненість в проблемі генератора,піскажіть в чому може бути проблема і де у Львові чи Львів обл мені зарадять,бо гаража вже нема і інструменте теж щоб собі зарадити
Якщо зоряні війни то щітки потрібно міняти. Іншими словами йди в магазин, кажи "мені треба шоколадку" і вони дадуть таку штучку, що міняється за допомогою звичайної викрутки (знаходиться на торці генератора, знайти і замінити самому не складно). P.S. Тільки не поплутай магазин з автозапчастинами з продуктовим ато сценарій піде не так як треба. Успіхів!
дякую,явкурсі що таке щітки і шоколадка і якщо це воно то 100% зроблю,а питання де в нас тут є я якісна річ