Є ще один комплект дисків для Golf Country. Але вони потребують реставрації (всі 5 шт.). Хромованими полками вже навіть і не "пахне", попередній власник їх просто пофарбував в срібний колір, по центру чорні, але перефарбувати бажано. Рівненькі, тріщин теж немає. Де у Львові чи області їх можна нормально відреставрувати? і яка вартість таких робіт? хочу щоб максимально наближено до оригіналу! а це самі диски... P.S. не знайду способу відреставрувати, продам!))))
не дешево це скільки +/- ? такими речами ніколи не займався, тому навіть орієнтовної ціни таких робіт не знаю! У пана Олега чуть інша ситуація, він свої диски на кантріка самостійно реставрував.
можна зробити і самому, зекономиш грошей достатньо... сама покраска обійдеться дорого(робота по підготовці дисків падає на тебе). я фарбував в знайомого за недорого, решту робив сам http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=11604&page=4 на рахунок полірування полок можу поцікавитись в знайомого, набери розкажу
я розумію, що самому дешевше. Основне для мене хромована полка, яку самостійно не відновити. і часу особливо для цього немає. Мені б ціну таких робіт?
цікавився в нього- порошком пофарбувати 600грн, а відполірувати в районі 600грн(якщо терміново), а якщо не горить +-400грн залежно від дисків. набери, поцікався-ціни орієнтовні, і недорогі нуль63834624два Абдула. можеш сказати що від мене
При всій повазі, яке відношення має приватний сервіс до кантори LM?? Чи це банальне пи___ння назви, відповідно і на_об людей? Gesendet von meinem iPad mit Tapatalk
Прочитав, суть зрозумів.. прікольно.. А м. Городок немає в їхній мережі сто .. ) Gesendet von meinem iPad mit Tapatalk
Вибачайте що так пізно звітую на рахунок реставрації. Ніяк не виходило добратись до компа))) Диски відреставрували не погано! Пофарбовані якісно! Якщо б вони до реставрації були не в такому печальному стані, все було б ідеально... Про роботу і резульат судіть самі ( по фото)
Також прикупив і встановив датчики тиску в шинах, але про це вже більш детально опишу коли сворю тему про свого Country