Друзі я нічого не тямлю в машинах і прошу допомоги. Полетіла в мене коробка на гольфі + 2007 року, пробіг 200 тис, масло було - ніхто не знає чого. Пошкодилась шестерінка на вторинному валі - сама нижня - вона мертво до нього прикріплена. Майстер розібрав - сказав його знайти. На шротах ніхто не хоче розбирати - кажуть купляй цілу коробку. Що робити? Де шукати? За будь яку пораду буду дуже вдячний.
Новий вал продається тільки в зборі і коштує від 2320грн. і дальше. От і думай, що вигідніше новий вал чи б/у КПП. Uploaded with ImageShack.us
Поправите меня! Они внутренне все похожи? Валы, шестерни, кроме внешних крышек. ( 1 0AF300040QX 5-speed manual transmission; 68/15; JHV)
Так КПП всі подібні.... Тільки є різниця у кількості зубів довжині і товщині валів. часом різниця складає -5 мм. І це вже зовсім різні КПП. Чому і кришки не співпадають
Смотрю на них, они мне все конструктивно одинаковы. Вот и спрашиваю. Спасибо за ответ)) У меня у самого 3 разные коробки, но у всех крепления одинаковые. Разница в кулисах, отверстии под шток сцепления+ разные передаточные. В свое время ставил даже 5ую передачу от Коррадо.
я купляв бу 100 уе до б3 запчастини шукати дорожче, але треба брати на шроті з гарантією або правом обміну. Не забувай що кіпляєш кота в мішку ( в середину не заглянеш). Є нюанси якщо первічний вал (той на який сідає фередо) має люфт - коробка сміття. Таке саме з сателітами до них прикручуються піввісі.
смішно, коли розказують про коробку для Б3 за 100 баксів Вживана коробка до гольфа 5 може коштувати 500-1000 доларів