Цікавить питання переходу з АКП на МКП, а саме що треба міняти і скільки це коштує, якщо брати в норм стані. коробку точно треба, бу сальники зразу на неї нові встановити комплект зчеплення мабуть новий брати ШРКП(ШРУС) мабуть БУ що там далі?
+ Мозги, панель приладів(якщо з АКП був електронний одометр), - хз мо електронний і стане в МКП, але сумліваюся... комплект педалей (якщо ти не мав це наувазі говорячи про комплект зчеплення)
+ Педальну групу Можливо замінити мозги, я 2 роки їздив на своїх від автомата, не комфортно. На інжекторі якусь електроніку, КУМ знає, якраз міняє мені. Згадав, потенціометр. Проводку можеш залишити свою, ще залишиться купа зайвих дротів які будуть тирчати. Ручку коробки передач, пильник і пласмаску що прикриває ручку. Більше нічого.
мозги в мене по етці ідуть одні і ті ж самі що на акп що на мкп. а можна в цінах на то все добро зорієнтувати і чи геморно міняється модуль педалей
Кажуть легко, сверлять дирки і все. В районі 800 $ мені вийшло з роботою Без заміни мозгів, панелі приладів і потенціометра на інжекторній плиті.
У тебе моноінжектор (як і у мене), у Rules же, повний інжектор, тому навряд чи там датчики сильно відрізняються, раз по етці мозги ті ж самі.
Мені важко буде згадати, спробую перерахувати. 1. Коробка бу, хєр зна яка і з якими передачами (довгими чи короткими); 2. Щеплення нове в зборі; 3. Група педалів; 4. Аксесуари ручки коробки передач в салоні; 5. Кнопку завода двигуна паралельно вивести, бо автомат заводиться тільки в паркінгу. Це було як додаткова секретка. Більше не пригадую. Я не врахував це!
Я так розумію, що мається на увазі, що коробку брав зі всім: цапфами, півосями, шрусами, подушками, і т.д? Також питання: а з одометром що робив? він у тебе механічний був???
ще не переходжу, але прицінитись треба. витрата пального трохи напрягає і коробка плавно ось вже як 100 000 км помирає
Так точно стосовно коробки, здається подушки нові поставили, точно не пригадую. Одометр механічний тросиком.