На головну сторінку форуму

Назад   Volkswagen Клуб. Форум > Volkswagen > Двигун, підкапотний простір

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 27.11.2007, 17:44   #51
адмін
VW Scirocco GT'88 KR 2,0 16v 150 HP ; VW Scirocco GL'82 1,6 110 HP Mazda 3 mps '09 260 HP and others
Місто: Київ
Клубна карта: 000001
Дописів: 4,448
Репутація: 840
Надіслати повідомлення для scirocco на ICQ
Відповідь: Погано включається перша передача

Подяку приймаю, але востаннє . Надалі для того, щоб комусь подякувати користуйся кнопкою "Thanks!" внизу праворуч його допису. Успіхів!
Старий 28.11.2007, 10:33   #52
VW Vento
Місто: Lviv
Клубна карта:
Дописів: 133
Репутація: 20

Та не обіжайся scirocco, на мою думку краще подякувати словом, ніж якоюсь кнопкою ;)
Romko поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 28.11.2007, 17:06   #53
ЗАЗ 1102
Місто: Львів
Клубна карта: 0011
Дописів: 1,276
Репутація: 171
Надіслати повідомлення для KIT на ICQ Надіслати повідомлення для KIT на Skype

Так, якщо не врахувати того, що своїми коротенькими дописами, хай і з подякою, ти засмічуєш форум. Крім того, знаєш як він буде тішитись, коли кніпочкою "thanks" ти піднімеш йому рейтинг???
Старий 28.11.2007, 17:29   #54
VW Vento
Клубна карта:

Та не врейтингу щастя!!!!! А тоді - коли машинка їздить!!!!!
Старий 05.12.2007, 11:33   #55
VW Vento
Клубна карта:

Обіцяв що напишу причуну невключання першої і що я робив щоб вона включалась.

Більшість майстрів до яких я звертався з своєю коробкою казали зразу "треба знімати і колоти коробку", як ви вкурці це коштує бабло, но попався один нормальний майстер який порадив спершу перевірити кулісу, а саме забрати всі люфти і шати. На перший погляд моя куліса виглядала дасить достойно, до мене туди руки ніхто не пхав і шатів аж таких не було і саме головене що все було на місці і ціле, одним словом я навіть спочатку не знав до якої з запчатин домахатися ізробити її винною в тому що не включається перша. Найшов я дві деталі які на мою думку могли все портити, це виявся шарик з штоком (в комплекті йде шток з шариком, ціна в Юри на Личаківській 50 грн) він вироббився з зовні (не мав правельної круглої форми був як еліпс, мав трішинки), також виробилась внутрішня фтулка шарика, він болтався на штоці, а також виробилась "коротка пласмасова тяга" (вона коштує в Юри 3 грн, на базарі 10грн), вона мала малесенький люфтик, а повинна сидіти туго, якщо хтось надумає її міняти то краще візьміть дві (одну на прозапас) вана дуже крихка (оригінальної внас не дістаниш). Друга з причин "тупого" переключання, це те що все було сухе, я не знаю коли вона останній раз бачила змазку. Третя причина, це сухий шарик (на ручці переклячання, на самому дні), я спочатку думав що він виробився, хотів його поміняти, но не міняв, виявився добрим (він коштує 10 грн). Но коли я це все поставий в змастив (графітовою змазкою) змазки не пожалів, від душі навалив, воно почало працювати як нове. Ручка переключання передач почала тугіше ходити, перестала болтатися, передачі почали включатись чіткіше (причому всі). Ще також планую поміняти масло в коробці, я його вже маю, тільки чикаю більш менш сухої погоди, не хочу лізти під машину в хляпу.
Старий 07.12.2007, 16:02   #56
VW Jetta 1.6 1987
Місто: Львів
Клубна карта:
Дописів: 15
Репутація: 11

Те саме. Є проблема з включенням першої передачі тільки на Джеті 87р., 5 КПП, 020. Я так розумію механізм переключення передач в Джеті і Венто трохи відрізняються. Хтось порадить ремкоплект по усуненню люфтів для цієї машини?
MRoman поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 07.12.2007, 18:01   #57
VW Vento
Клубна карта:

Цитата:
Допис від MRoman Переглянути допис
Хтось порадить ремкоплект по усуненню люфтів для цієї машини?
Вмене також 5-КПП, 020. Ці рокобки як на Джеттах, так і на Венто на мою думку однакові. На рахунок рем комплекту дивись цей мануал http://www.elcats.ru/vw/subgroup.asp?mdl=070&grp=7 , подивися на шарик куліси і на пласмасові тяги переключання передач, також зверни увагу на шарик ручки переключання передач (та що в салоні). Зверни увагу на прокладочки між пласмасовими тягами, попідтягуй всі гайки і болти, а основне все змасти, не пожалій сасла.
Відповідь

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB code is Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Last Post
Погано включаєть 4 передача! svistun Двигун, підкапотний простір 8 18.06.2007 12:02

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:34.

Львівський форум Львів on-line | Львівський портал