як майстеро можна обманути так званий "ВІЗІР"

Тема у розділі 'Спорт та майстерність', створена користувачем Miha, 6 гру 2008.

1. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
  2. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    думаю при наїзді на них словесно тебе відпустять з богом. Головне вміти наїзжати і не боятись з ними розмовляти, не хамити а спокійно посміхаючись і не прогинаючись розмовляти. В мене знайомого за день два рази зупиняли на протязі 15 хв за ремінь , він спускав віконечко до половини і посміхаючись казав "ви маєте мені пояснити, що треба привязуватись і помахати мені пальчиком НО-НО!!" І машина в нього не така вже і модна мінівен Рено Сценік.

3. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
  4. Foma

Foma Active Member

Ага, а мінімум швидкість виставлена 82 км/код. Тобто враховують +2 км. Хоча там ще багато написано про те що ти можеш і не платити зовсім і ніхто не прорахує заплатив ти чи ні.
    І ще цікаво я приписаний у Львові на одній квартирі, Жив пів свого свідомого життя і на обліку стояв в іншій, а зараз взагалі живу під Львовом. Фотки куда присилати будуть і чи заказним листом під розписку, чи так відразу в смітник викинуть. Фотки крім того що зробити, треба ще вручити якось щоб ти знав про їх існування!!!

Останнє редагування: 7 гру 2008
  5. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Шановні, згадується приказка- смотрю в кнігу, віже фігу.
    В ПДР чітко "зробили запас" в 20 км год., з розрахунку 10 на похибку спідометра 10 на похибку вимірювального пристрою (Візир радар та ін).
    Відповідно якщо знак 60 або рух в місті, то допускається швидкість до 79, а 81 чи 82 то явне порушення.

6. Foma

Foma Active Member

похибка 20 км, ага якщо фотка зроблена на 81 а похибка +2 км то буде 79 і нема порушення а ту похибку 20 км зробили не для візирів а для того що ти коли обганяєш когось що їде скажем зі шв 50 км мусиш крутити більше ніж 60 . Чому тоді ніодного фото нема зі шв 81км? чи ніхто не їхав А?

7. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    моїм двом співробітникам вручали замовним листом, підписувались на місці отримання, лист приходить по місцю прописки автовласника або довіреної особи (за умови наявності того талона). Одному 340грн за паркування ближче ніж 10м до переходу, а іншому 340грн за паркування на тротуарі де для пішоходів залишається менше ніж 2м. Обидвом фотки прийшли через тиждень після скоєння порушення.
    Будьте уважні!!!

• Подобається Подобається x 1
  8. Foma

Foma Active Member

Якщо живе по місцю прописки якийсь квартирант! То що він підпис ставить то не означає що він передасть тобі.
    Цікаво як по фотці опреділити є там 2 метри чи півтора тільки? Чи на фотці є менти з рулеткою і показником на рулетці.

9. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Ти сам зрозумів,що написав.Поясню ще раз- у населенному пункті діє обмеження 60, перевищення швидкості до 61 вже є порушення.Але вимірувальні прилади такі як твій спідометр і той Візир можуть мати похибку ( +2) , тому щоб не було непорозумінь і суперечок, то штраф накладають коли перевищення складає більше ніж на 20 км год, в ту цифру ВЖЕ ЗАКЛАДЕНІ ТІ +2, так зрозуміло.

Повний бред, може ти маєш на увазі перетин суцільної лінії при обгоні "тихоходного" транспорту який рухається менше 20 км год?

10. petro_fm

petro_fm Active Member

Audi B4 2.0 ABT mono +Газ
    порушення є, але штрафу за нього немає
    зупинити і сказати но-но можуть, а оштрафувати - ні

ну і якщо візир показав швидкість 81 - а реально я їхав 79 то є причина поспорити, і подати апеляцію, але я думаю,що в ньому це враховано і швидкісь граничну з похибкою він як перевищення не буде показувати.

а допуск +20 км/год ІМХО все таки на обгон дали.

елементарно - міряєш на фотці номер - який є стандартного розміру - і маєш масштаб.

11. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Пояснюю в третій раз, Ст 122 п 1, Перевищення швидкості понад 20 км.год .....
    Штраф 255-340.
    Якщо обмеження 60, то штрафують коли твоя швидкість буде більша на 20 км.год. Складаємо 60+20=80. Відповідно при швидкості від 81 і більше накладається штраф.Тих 20 км.год. І ВРАХОВУЮТЬ ТУ ПОХИБКУ ВІЗИРА, СПІДОМЕТРА ТА ІНШИХ ДОРОЖНІХ УМОВ.

Читай уважно а не вибирай улюблені букви-
    Чи то не так пояснюю чи кожен бачить,що хоче?

• Подобається Подобається x 1
  12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Я недавно також читав рекомендації юристів на базі тої самої похибки вимірювального приладу. Юристи якраз радять, якщо зафіксовано швидкість 81-82 км/год , доводити, що їхав 79 у межах допуску, а їхній прилад помиляється. А те, що цей прилад помиляється на 2 км/год вказано у технічній документації до нього. При цьому юристи кажуть, що це реально дієвий аргумент і взагалі з показами 81 км/год даішники майже не зупиняють і не пред"являють перевищення. Нащо їм заморочуватися із сумнівним порушенням, якщо зараз хтось поїде 85 км/год і вже точно не відмажеться :)

Версія про те, що допуск перевищення у 20 км/год передбачений саме для обгонів, трохи нелогічна. Це ж виходить якщо нікого не обганяєш, то навіть 61 їхати не можна. Окрім того, якщо подивитися на фотки порушень, опубліковані на сайті Франківського ДАІ, то побачимо, що там нема жодного фото із перевищенням 65, 70, 75 км/год, і навіть нема жодного 81-82 км/год, фотки починаються від 83 км/год і вище. Однозначно це свідчить про те, що перевищення до 20км/год не вважається порушенням ПДР і плюс є ще запас 1-2 км/год у межах похибки вимірювального приладу.

13. petro_fm

petro_fm Active Member

Ясно що не так:
    Якщо знак 60 - а швидкість більше 60 - це і є явне порушення
    і швидкісь 79 не допускається, прочитай ще раз 12.9 а,б ПДР , а потім пояснюй.

14. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Про цей допуск обговорювали ще років з 20 тому в журналі За Рульом.Тоді тільки починали зявлятися радари і було багато критики на їх точність, тому і штрафують коли перевищення понад 20 км.год.Може зараз якась інша трактовка, і зроблять штрафи коли перевищення на 25.

Див сторінку 1, "гуманне" ДАІ штрафує коли перевищення понад 20 км. год., і для справки при перевищенні понад 50,штраф 510-680.
    Думаю для розвязання суперечки треба знайти джерело, яке пояснить звідки взявся запас в тих 20 км.год. і для чого він є.

15. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    а терпіння в тебе, McAr, і дійсно))) БАГАТО!!!

16. petro_fm

petro_fm Active Member

при знаку 60 швидкість 61 - це порушення
    при знаку 60 швидкість 81 - це порушення за яке потрібно відповідати - платити штраф
    штраф і порушення - різні поняття !!!
    так ясно ????

17. Foma

Foma Active Member

McAR тобі б ментом працювати з такими даними, але по свому досвіду можу сказати на 100 відсотків, що х....ен ти б в мене получив ане штраф, якби показав мені фару зі шв 81 км. І всі хто з тобою б патрулювали теж сказали б тобі, чого ти чіпляєшся до людей без явної причини!!!! Тільки без ОБІД . Тиж не молодий мент щоб обіжатись.

18. Foma

Foma Active Member

ось тут я не зрозумів як міряти номер і масштаб по фотці яка зроблена під кутом і якщо не знаєш під яким. Може я прогуляв урок з Геометрії про таке!

19. Foma

Foma Active Member

20 років тому точно не було допуску в 20 км. такщо не перегинай.

20. petro_fm

petro_fm Active Member

Висоту можна міряти поміряти, а не довжину,
    можна кут визначити перемірявши колеса по вертикалі/горизонталі

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)