0-100 км/год У кого скільки?

Тема у розділі 'Спорт та майстерність', створена користувачем scirocco, 3 тра 2007.

1. Yelik

Yelik Початківець

Ford Focus
    Відповідь: 0-100 км/год У кого скільки?

Після цього допису я розумію, що ти не уявляєш що ти написав :) Сядь для прикладу в Мазду6МПС в якої паспортний розгін 6.5(+/-0.2 сек вже не памятаю точно) і ти поймеш що таке розгін між 6-7 сек і як далеко сірко втік від того ;) Бо різниця в 1.5 сек на тих же 402м, це ДУЖЕ багато. Я їздив наприклад з маздою 6 2л(9,9сек проти моїх 10.6), вроді розрив в 0.7 сек незначний але на трасі це розрив в 2-3корпуси ;)

2. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Наскіко правильні мої виміри - то приблизно 8.3 до 100.

Я їздив з Mazda 6 2.3l MTX пана Koya. Він заміряв свій розгін - каже шо 7.32. Кора програла ~півкорпуса зразу на старті (я вже всім хвалився шо погано рушав після гольфа, з буксами) і приблизно корпус в сумі на фініші. (поправте мене хто був на драгу тоді, якщо помиляюсь, бо мені хлопаки на фініші сказали іменно це)

3. Yelik

Yelik Початківець

Ford Focus

А він не казав, що це заміряється програмно без врахування затримок крім того машина в нього вже не стокова так що по ній судити важко. Краще проїдься з новою машиною/нами і будеш приблизно бачити скільки твоя їде!

4. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

Та, я читав шо він там тюнить двіг свій...
    Проїдуся... Ще поміняю стойки які потекли + поміряю накінець тиск компресора - і викличу знову півтюнінг Клубу на драг. :-D :-D :twisted:

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Впишуся. Щодо правильності замірів - Andy має рацію. Я багато разів обганяв машини, які по паспорту мають менший розгін ніж мій сірко. Причому це часто були нові машини, у мене не було жодних доопрацювань. Тому я і почав цю тему, думаю, показники виведуть на істину.

6. Andy

Andy Active Member

Ford Fiesta 1.4

Ти що хочеш переконати мене в моїй неадекватності сприйняття секундоміра? Я ж здається пояснив - міряв на Scirocco GT 1.8 16v 139HP. Замірів було загалом до 50. В різних умовах і на трасі коло МРЕВ. Дивись пост 2. А причому тут інші машини, ми їх не порівнюєм. Розгін до 100 це ще не показник яка машина їде швидше від іншої, та і при чому тут 402м. Драг - це змагання, на кінцевий результат яких, крім динамічних характеристик, впливає ряд дуже субєктивних моментів: стан автомобіля, його характеристики, стан дороги, погода, майстерність водія і його психологічний стан. Причому водій тут не останній параметр, можливо 30-40% від загального впливу. Не обвязково машина яка досягає 100км/год барєру першою виграє на 402 метри. Це звичайно суттєва передумова, але не гарантія успіху.
    Якщо в тебе є сумніви щодо можливостей досягати 100км/год барєру за вказаний в пості 2 проміжок часу, любязно попрошу scirocco надати тобі можливість самостійно провести ці заміри.
    А якщо в тебе під сумнівом взагалі автомобіль Скірокко як такий, то постарайся сприйняти його як реально існуюче досягнення інженерної думки. Скірокко не можна назвати уінікальністю чи щось таке, яке б можна було записати в книгу рекордів. Просто напросто інженери ФВ створили автомобіль який би міг мати хороші технічні дані, особливо в динаміці та швидкості, причому затрати коштів покупців мали б бути невеликими. Їм це дійсно вдалося. І ще одним підтвердження цьому є обсяги продажу автомобіля в попередні роки, та поява в 2008 році його продовження.

7. Yelik

Yelik Початківець

Ford Focus

Дивно бо в мене так виходило або випадково, або машина суперник була вбита...

Багато чого впливає, але якщо авто має 8.1 сек до 100, то хоть на голові ходи, воно 6.8 сек не поїде. Якщо хочете себе тішити думкою що машина їде "від 6.8 до 8.29" ніхто не забороняє, в мене такі "результати 50 замірів" викликають хіба сміх.

Ніколи і не ставив, взагалі VW як компанію поважаю, бо на фірмі маю Т4 і батько їздить на Октавії, і знаю їх в експлуатації, тільки добрі відгуки!

8. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

Ціхо-ціхо, хлопаки, бо Yelik візьме та й не зареєструє на драг!
    Мир всім!

А з тобою друже Yeliku ми ще маєм поквитатись на слаломі! Тіко шоб всі спроби рахувались! ;-) :grin: :grin:

9. Andy

Andy Active Member

Ford Fiesta 1.4

Перш за все прочитай, будь-ласка, весь пост до кінця. Там вказана цифра основної кількості заїздів до 7.3с, а для того щоб читачі зрозуміли всю проблему замірів я навожу діапазон і з діапазону вибираю найбільшу ймовірність за простою статистичною ознакою - близькості замірів до основної сукупності. Взагалі заміри секундоміром - це не спосіб встановлення істини - дуже все наближено. Оскільки можливостей і, головне, сенсу знаходити чи купувати спеціальні прилади нема -то і міряється наближено. Щоб нікого не дивувала цифра 50, то ці заміри проводилися не один раз, а протягом часу, для того щоб перевірити результати втручання в інжектор. Простий і наглядний спосіб перевірити результати ремонтів, щоб не покладатися на свої відчуття - краще тяге чи гірше. І ще важливо, в паспорті наводять не мінімальний показник, а як правило усереднений. Більшість присутніх вкажуть на те, що на ФВ реальний розгін завжди нижчий від паспортного.

10. Yelik

Yelik Початківець

Ford Focus

Реєструєм всі бажаючих без виключень за будь-яких умов;)
    На слаломі без питань, може організуємо літом, але мені щоб приймати участь треба рульову зробити:cry:

11. Yelik

Yelik Початківець

Ford Focus

Читав весь пост. Поміняй цифру 6.8 на 7.3, відповідь та сама ;)

Думаю нема смислу продовжувати ту розмову, кожен залишився при своїй думці виходячи з власного практичного досвіду. Удачі.

12. Andy

Andy Active Member

Ford Fiesta 1.4

Дякую за полеміку

13. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Панове, чи знає хтось техніку, яка засікає точний розгін? Просто, як на мене, краще коли в полеміці народжується істина а не кожен залишається при своїй думці. В мене є GPS, але, хоч він і показує швидкість з точністю до 0,1 км/год, але робить це з півсекундною чи то секундною затримкою. Можливо є інші способи доказати або спростувати секундомірні заміри?

14. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Думаю тільки повіренний міліцейський радар з секундомером повинен вас розсудити, але й то не факт, що все вийде! :)

15. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

а як тоді на заводі міряють?

16. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Не вийде. радар фіксує статичну швидкість, тобто показує її тільки в момент натискання кнопки. Тому з цієї ідеї ніц не вийде. Можливо є інші?

17. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

А старі радари теж так само працювали? По пам*яті він працювать може постійно, а натисканням на кнопку ти фіксуєшь швидкость автівки. Точно не пам*ятаю... :)

18. Andy

Andy Active Member

Ford Fiesta 1.4
  19. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Не підходить. Воно бере показник зі штатного спідометра, тому бреше точно так само (показує, що на пробуксовці в тебе 60 кмг, а машина може стояти + так само показує похибку). Іншими словами воно брехливіше ніж пасажир з секундоміром :)

20. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST

Є така штука:
    http://www.gtechpro.com/
    в ньому є датчик прискорення, кажуть що міряє дуже точно. похибка не більше 2-3% якщо все правильно відкалібрувати.
    Але дорога блін штука..

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)