Відповідь: 0-100 км/год Пацани я на робочій машині побив ваші всі рекорди ( SoboL 2,2літри мотор 130000 пробіг мав вже давно здохнути, а ще зараза їздить, розгін від 0 до 100 за 90 секунд це дуже круто як на вагу 2,5 тон, а на своїй я не засікав так як нема бортового компютора і ви не хочете сказати де його купити.
Відповідь: 0-100 км/год ги-ги-ги! В мене теж така копійчина була 1971 р.в. На задніх крилах було написано "Licencja Fiat". Вставляла на світлофорі нові шістки! На трасі клав спідометр (там до 160 було). Причому так їхав по 100 км дороги. Вставляв всіх. Перша машина, яка вставила того жигуля це був Скіроко. Тепер я на ньому їзджу ржунімагу
Відповідь: 0-100 км/год в мене знайомий тоже на першачку ложив спідометер 1.3 стандартний двигун чотирьох ступенева:razz:
Відповідь: 0-100 км/год Кльові ті машини були, не зважаючи, що розробка 60-х років. Ріспект італійцям і уважуха.
Відповідь: 0-100 км/год Не продав!!!:grin: :grin: :grin: Брат їздить молодший!!!сам деколи беру покататись!!!Ну хороша не хороша, але чесно кажучи не жаліюсь!!!
Відповідь: 0-100 км/год як шо я не помиляюся то копійок було вироблино найбільше штук в світі, вони і зарас ше їздять і напевно ше років 40 будуть їздити
Відповідь: 0-100 км/год Все попробував правда дорога трошка слизька була виходить так як я казав, по заводських даних 11 сек. доказ(http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?t=3231&highlight=) думаю якшо нормально вміти рушати бо я недуже ас в серії гонок (дра) то і 10 сек. можна вижати а так поки шо 10.5(це в середньому)
Відповідь: 0-100 км/год Піонер, я всеодно не вірю - там про сеат толєдо пише а в тебе 12 і всьо. сніг зійде - буде драг
Відповідь: 0-100 км/год пише шо толедо той двіг розганяє за 11 сек - цитата: "потужність 110л.с Seat Toledo до 100км/год розганяє за 11с" а толедо трошка легша машинка ніж пасат, то яким макаром він має твій пасат півторатонний розганяти за 10 секунд якшо толедо за 11 розганяє, шкоду октавію за 12.4? твій пост з сайту тюнінга "89кв. 110коней, розганяється навіть швидше ніж 11сек!!! чосто ставлять на пассати такі як в мене гольфи і на октавії" з твого повідомлення можна зрозуміти шо то мотор розганяється незалежно від того яка машина дальше: існують два види тих двигунів які ставились на пасати Б5 1.9 тді а саме AHU та AFN кожен з яких має різну потужність а саме 202 Нм 66 кіловат і 235 Нм і 81 кіловат тому не зрозуміло звідки ти взяв 89 кіловат і однозначно 89 кіловат то не 110 конів. 81 кіловат то 110 конів. для початку пропоную тобі написати який з тих двох двіжків в тебе.
Відповідь: 0-100 км/год а таким шо в мене пассат ы тим все сказано, тим быльше тато якысь там пресадки лив за 200у.о. машина після того явно стала краще їхати, і не 10 а 10.5 то явна різниця бо заміряю я так три рази і виходить один раз 10.5 раз 11 раз 10..... і короче потім рахуєш середнє от і виходить!!!!! а ше як на польські солярі то то вопше самольот, нехоч невір, я знаю так ну хібашо спідометер або секундомір бреше:|
Відповідь: 0-100 км/год ну тоді як буде суха траса приїзджай на драг - якшо ти мене взуєш то тоді нема базару в тебе менше 11 секунд
Відповідь: 0-100 км/год ще додаткові секунди залежать від пального і його кількості залитого (додаткова вага). Я особисто повний бак дуже зауважую при розгоні.
Відповідь: 0-100 км/год та є купа всяких нюансів, то треба знайти якусь інструкцію в якій вказано комплектацію машинки шоб визначити час розгону від 0 до 100