402 метри

Тема у розділі 'Спорт та майстерність', створена користувачем ZET, 19 жов 2007.

1. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    Відповідь: 402 метри

я раз катався на ауді 2,6 то було на фініші 140 (думаю можна швидше приїхати)
    а на своїй незнаю, бо на фініші дивлюся в зеркало шоб визначити на скіки метрів я виграв а пола

2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Клином :mrgreen:
    І хруст навряд з вихлопної...мож детонація злосна або гідріки (чи пружини,не знаю шо стоїть на твому моторі)

3. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Бідний ZET і як виявилось, це вам не PeGas. До речі, куди пропав PeGas???
    Куда уехал цырк
    он был еще вчера...

4. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

Непоняв?

5. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Та тута хтось підозрював що ти це ZET :)

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Тут треба математика, панове, який би міг все обгрунтувати. Це є цілком можливо, що той, хто проходить 402 довше має на фініші швидкість більшу, ніж той, хто проходить швидше. Адже погодьтеся, що одночасно дві машини можуть фінішувати на різній швидкості, якшо у одного краща тяга на 1-2 передачі, а у другого на 3-4. Просто перший розігнався до 130 за 300 метрів і далі на тій швидкості приблизно їде, а другий набирає швидкість поступово і починає до фінішу наздоганяти першого.
    Все логічно.

• Подобається Подобається x 2
  7. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

не згідний.. вся справа в тому щоб досягнути певної швидкості.. більша швидкість - швидше проходження траси.. а то в який момент він швишше розганяється неважливо бо в кінцевому результаті обоє мали би вийти на одну скорість..

8. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST

Незгідний :) Ти говориш про середню швидкість проходження дистанції.. А ми про миттєву швидкість на фініші.
    Якщо під кінець траси той що програє почне доганяти і не дожене то цілком йомвірно що його швидкість на фініші буде більшою чим в того хто виграв.

• Подобається Подобається x 1
  9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Щоб легше собі це усвідомити, то варто трохи включити фантазію і вдатися до математичних підрахунків.

Якщо я на Феррарі досягну швидкості 100 км/год за перших 4 секунди на перших 100 метрах траси і далі розганятися не буду, завершивши решта 300 метрів на тій же швидкості, то я буду на фініші десь за 15 секунд.

Тополь наприклад на фініші має 140 км/год і він проходить трасу за 17 секунд. У мене практично той же результат (на 0.2 сек повільніше). Тобто Феррарі пройде трасу скоріше за Тополя на значно меншій швидкості.

Все залежить від динаміки протягом всієї дистанції

10. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Не йму віри! Буть цього не може! Це ше що за машина така? Тож не фолькс, а філіал жигулів... :grin: :grin: :grin:

11. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

тепер поняв ;-)

12. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

ага він на тому гольфі хіба вертикально би летів. вниз.

13. Antoxa

Antoxa Active Member

VW Jetta II 1.6PN

може просто якось зробити провірку на трасі, щоб тут зря не спорили

14. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

Давайте дійсно покатаємося аоки ще снігу нема!

15. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Сьогодні на трассі міф розвінчано. Звірили ЗЕТа спідометр з моїм (який неодноразово на фарі перевірявся :) ). До 120-ти не розганялись бо дощ був і ДінгоГрей під колесами чогось путався але до 60 хватило. В мене 60 а в автора топіка 70. Далі розганятись я вже сенсу не бачив.
    Чудес не буває ;)

16. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST

На драгу форсажа тепер якась модна телеметрія яка точно міряє швидкість на фініші.
    Так от в мене максимальна швидкість була 143.23 при часі квотеру 15.429.
    На спідометрі десь так само.

17. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

Гм-м... Цікаво, а чому тоді Маркел казав, що у Гольфа погана аеродинаміка і після 200 страшно їхати?

Соррі за офф

18. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Респект, я тебе вітаю! Серйозний результат, я буду радий якшо взагалі з 16 виїду...
    А ти в нас бачив багато драгстерів, які фінішують на таких швидкостях? Якшо і є такі, то в них така потужність шо на аеродинаміку там просто пох....
    А от до 140-150 має значення співвідношення вага/потужність (де в гольфа хороший потенціал), а не аеродинаміка.

19. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

Значить я тебе не так зрозумів... Я взяв до уваги те, що ти розповідав про трасу Київ-Одеса...

20. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406

То в тебе спідометр тормозить і фари в ГАІ підкручені, в це всі хочуть вірити. А мені особисто хочеться вірити,що є ще бистрі Гольфи як в ЗЕТА,бо Гольф2 я люблю, він як ікона-еталон, такі міфи не можна розвіювати.
    2-рейсери-що краще, турба чи обєм при однаковій вазі і потужності, приміром- Октавія 1.8т 4x4 (150кс), чи Ауді 80 2.6 квадра(150кс), думаю на старті першою піде Ауді, але перемога буде за Октавією, в кого які думки?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)