Відповідь: 402 метри я раз катався на ауді 2,6 то було на фініші 140 (думаю можна швидше приїхати) а на своїй незнаю, бо на фініші дивлюся в зеркало шоб визначити на скіки метрів я виграв а пола
Відповідь: 402 метри Клином :mrgreen: І хруст навряд з вихлопної...мож детонація злосна або гідріки (чи пружини,не знаю шо стоїть на твому моторі)
Відповідь: 402 метри Бідний ZET і як виявилось, це вам не PeGas. До речі, куди пропав PeGas??? Куда уехал цырк он был еще вчера...
Відповідь: 402 метри Тут треба математика, панове, який би міг все обгрунтувати. Це є цілком можливо, що той, хто проходить 402 довше має на фініші швидкість більшу, ніж той, хто проходить швидше. Адже погодьтеся, що одночасно дві машини можуть фінішувати на різній швидкості, якшо у одного краща тяга на 1-2 передачі, а у другого на 3-4. Просто перший розігнався до 130 за 300 метрів і далі на тій швидкості приблизно їде, а другий набирає швидкість поступово і починає до фінішу наздоганяти першого. Все логічно.
Відповідь: 402 метри не згідний.. вся справа в тому щоб досягнути певної швидкості.. більша швидкість - швидше проходження траси.. а то в який момент він швишше розганяється неважливо бо в кінцевому результаті обоє мали би вийти на одну скорість..
Відповідь: 402 метри Незгідний Ти говориш про середню швидкість проходження дистанції.. А ми про миттєву швидкість на фініші. Якщо під кінець траси той що програє почне доганяти і не дожене то цілком йомвірно що його швидкість на фініші буде більшою чим в того хто виграв.
Відповідь: 402 метри Щоб легше собі це усвідомити, то варто трохи включити фантазію і вдатися до математичних підрахунків. Якщо я на Феррарі досягну швидкості 100 км/год за перших 4 секунди на перших 100 метрах траси і далі розганятися не буду, завершивши решта 300 метрів на тій же швидкості, то я буду на фініші десь за 15 секунд. Тополь наприклад на фініші має 140 км/год і він проходить трасу за 17 секунд. У мене практично той же результат (на 0.2 сек повільніше). Тобто Феррарі пройде трасу скоріше за Тополя на значно меншій швидкості. Все залежить від динаміки протягом всієї дистанції
Відповідь: 402 метри Не йму віри! Буть цього не може! Це ше що за машина така? Тож не фолькс, а філіал жигулів... :grin: :grin: :grin:
Відповідь: 402 метри Сьогодні на трассі міф розвінчано. Звірили ЗЕТа спідометр з моїм (який неодноразово на фарі перевірявся ). До 120-ти не розганялись бо дощ був і ДінгоГрей під колесами чогось путався але до 60 хватило. В мене 60 а в автора топіка 70. Далі розганятись я вже сенсу не бачив. Чудес не буває
Відповідь: 402 метри На драгу форсажа тепер якась модна телеметрія яка точно міряє швидкість на фініші. Так от в мене максимальна швидкість була 143.23 при часі квотеру 15.429. На спідометрі десь так само.
Відповідь: 402 метри Гм-м... Цікаво, а чому тоді Маркел казав, що у Гольфа погана аеродинаміка і після 200 страшно їхати? Соррі за офф
Відповідь: 402 метри Респект, я тебе вітаю! Серйозний результат, я буду радий якшо взагалі з 16 виїду... А ти в нас бачив багато драгстерів, які фінішують на таких швидкостях? Якшо і є такі, то в них така потужність шо на аеродинаміку там просто пох.... А от до 140-150 має значення співвідношення вага/потужність (де в гольфа хороший потенціал), а не аеродинаміка.
Відповідь: 402 метри Значить я тебе не так зрозумів... Я взяв до уваги те, що ти розповідав про трасу Київ-Одеса...
Відповідь: 402 метри То в тебе спідометр тормозить і фари в ГАІ підкручені, в це всі хочуть вірити. А мені особисто хочеться вірити,що є ще бистрі Гольфи як в ЗЕТА,бо Гольф2 я люблю, він як ікона-еталон, такі міфи не можна розвіювати. 2-рейсери-що краще, турба чи обєм при однаковій вазі і потужності, приміром- Октавія 1.8т 4x4 (150кс), чи Ауді 80 2.6 квадра(150кс), думаю на старті першою піде Ауді, але перемога буде за Октавією, в кого які думки?