Постараюсь приїхати! ;-) Тільки наступний з'їзд біля Метро. Ближче до 1-го домовимся, що як і де. )) Думаю що буду.
Я б теж поганявся)) Але з моєю масою це нереально помоєму)) Хоча як в Черлянах був то з якимось гольфом другим по приколу проїхався (не бачив шо за гольф, бо побачив його вже тільки збоку) і впринципі в кінці дороги він був позаду)) Може там прокладка погана була))
давай.. хоча всі кажуть навіть механіки шо гольф з 1,6 ліпше розганяється ніж пасік 1,8.. в мене був досвід з пасатом 1,8 з компресором який був мертвий (PG) то відрив був великим але він їздити невміє ІМХО
Я і тобі скажу шо гольфик розганяється краще, то полюбе! В нього маса в 1,5 раза менша... А в мене універсал пассат 1800кг важить, тут нема шо навіть дригатися, хібашо тіки заради спортивного інтересу попробуєм наскільки я буду позаду)
Та хоть би і вмів, що твоїх 75 коней на тонну маси що його 75 мертвого PG на 1800 - відрив буде ого-го.
Ну не ого-го, але багато)) десь 2 кузова думаю... Приїду на з"їзд прочитаєш під капотом)) З.І. А проїхатися хочу шоб просто заради інтересу взнати яка швидкість на фініші і час буде)
B3 G60 синхро: Снаряженная масса, кг: 1376 Гольф 2 1.6: Снаряженная масса, кг: 825 Взято з avtomarket
Блін шось ви мене заплутали)) Там під капотом є дві маси... Наскільки я пам"ятаю то 1800 то маса, а повна маса там шось 2тисячі з фігом... Сфоткаю покажу, може я нє прав)
Кому цікаво, авто можна зважити в гуртових пунктах прийому металобрухту, наприклад по Городоцькій в районі ДОКу, мій бувший Г2 1.6, із всіма необхідними рідинами,25л бензи в баку і станд набором інструментів, без водія і пасажирів, заважив 950кг.
Shaggy, неможе В3 пасік важити як БМВ 7 серії недаром на них ставлять тільки V8 - треба ту масу чиось тягнути
Solaris, Ну я хз)) мабуть я неправий, не спорю... Але ж тоді десь має бути написана маса суто машини?? Чи я нє прав??
треба в неті пошукати.. глянь на volkswagen.msk.ru там точно є вірні дані в мого колєги в доках пише 1800 я тоже з ним спорив
Щось мало. Ставлю на те, що вага підкручена, аби скупщики більше заробляли. Є ще версія, що Гольф зіржавів, але то мабуть не так.
мені теж у талон вписали "Повна маса F.1" = "1700", при тому, що казав, що повна маса не перевищує 1260кг.