Відповідь: А ось і моя нова красуня. я сьогодні буду щеплення миняти! так шо запрошую шановного Тополя на гонку хочу спробувати свої сили !
Відповідь: А ось і моя нова красуня. :-D :-D :-D Можна.... Лиш хай Дюк привикне до тачки, потішиться на початках.
Відповідь: А ось і моя нова красуня. Значить, цілком можливо, шо це був її попередній власник (високий, худорлявий, коротко стрижений, темне волосся, років 20-25, ше з ним мужичок старший був, може його батя). Якшо фото твоєї машини, то стоїть КЕ а не К, зуб даю. Приїжджай на з*їзд, скажу тобі точно, заодно параметри роботи інжектора перевірим. Як власник механічного вприску дам тобі пораду-не вздумай в бак промивки для інжектора лити, бо будеш мати купу проблем, вчасно фільтр паливний міняй, старайся нормальним бєнзом заправлятись, про Львівпетроль забудь. З Топольом і я не проти поганяти, я вже пропонував. Тополь, ти вже привик, потішився? Готовий до поєдинку з стареньким Гольфиком, який має на 30 коняк менше від твого апарата, але готовий порвати кору в любий момент?
Відповідь: А ось і моя нова красуня. Ах ви поганці! :-D Вчули шо копресор троха не так дує - і вже сили пробувати! :-D Але ок! Я ЗА!!!! Коли? :twisted:
Відповідь: А ось і моя нова красуня. ок. Та дідько його зна... В турбованої октави я не мав програвати корпус... Змаячимся по асі.
Відповідь: А ось і моя нова красуня. Навряд чи попередній, бо машина з Одеси . На фото моя машина. Інжектор тра буде настроювати, бо холостих не тримає і трохи давиться якщо газу більше дати. Прижену у Львів її аж з наступного тижня. На рах, львівпетроля я вже давно про нього забув.
Відповідь: А ось і моя нова красуня. після настройки інжектора, а то він зараз захльобується якщо добре під хвіст дати..
Відповідь: А ось і моя нова красуня. ну циліндрів в ньому явно 5 :-D , в техпаспорті пише що обєм 1994, ну і хазяїн казав що 2.0.
Відповідь: А ось і моя нова красуня. Вітаю!!! Поняв, чого не береш сірка Я, теж, думаю про 80, але Б4 і унверсал
Відповідь: А ось і моя нова красуня. Ну Б4 класна штука, тіко зараза дорога. Мені в бюджет не вписувалася.