"Алло Гараж"

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем Golf 2, 24 жов 2008.

1. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Таку чуш зробили.

2. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Дістали торпеду, помалювали в 2 кольори... Це ще квіточки - ІксЗібіт - поставив на машину широкі бампера і по кутах машини жк монітори.... (і це все ззовні !!!)

ІМХО, віддавати машину довбодятлам - це відчайдушний крок...

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    моніторами ззовні вже нікого не здивуєш, от якби бампери всередині, то було б круто

4. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    А Екзібіту дали б свої машинки чи тоже б не дали???

5. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Я готовий дати усім хто пофарбує та салон перетягне, не сподобається перефарбую чи продам. Вони роблять шоу, у виграші і вони і власник, що ще треба? Нам залишається лише коментувати їх за малий бюджет, який не дозволив їм сьгодні зробити шумо+вібро у салоні Мітсика.

• Подобається Подобається x 1
  6. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Ось і я про що!!! Victorlas, там з самого початку я писав ссилку і імейл їхньої передачі. Так що вперед. Давай засипай їх листами.

7. Victorlas

Victorlas Місцевий

Наші Гольфи вже не прокатять, запізнились, а як шкода:sad:. Доречі хто дивився сьгодні про Мітсик? Мені сподобалося все окрім кеблару на капоті, зеленого кольору в салоні (мабуть тканина більше нікому не потрібна) та хромованих занадто великих дисків( теж мабуть не ходовиі, залежались) і поганої стиковки крила та бамперу.

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    у них дуже дуже часто із зазорами проблеми
    ну нізащо би не віддав їм свою машину

9. chillik.zp

chillik.zp Початківець

vw corrado g 60
    кароче расскажу в чем МУЛЬка у нас в запорожье езадил оттюнингованый желтый порш 928 турбо и взяли такой же не тюнингованыый разобрали сорбрали и вот мега тунинг готов кароче залипуха ето еще и хозяин желтого порша матюкался поцарапали машину и т.д.

10. chillik.zp

chillik.zp Початківець

vw corrado g 60
    никакого халявного тюнинга . с твоей машиной вообще ничего не сделают. а нет вру . может наклейку приклеят

11. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    дивився по каналі експлорер(здається так називається) недавно аналог гаражу - дві команди тюнили дві одинакові тачки а потім змагалися.

Шерсть горили на торпеді - "вбила"... я просто випав... "мегатюнінг"...
    Покраска машини в зелено-синій - це взагалі...
    Але після того як вони після першого ж квотеру задиміли а на одній взагалі відєдналася трубка системи охолодження - я признав гараж... там хоть машини цілі виїзжають...

12. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Незнаю як кому, але мені кинулось в очі, що ті аллогаражисти практично нічого не роблять самі, а віддають машини майстрам, при чому в кожній програмі іншим. Після "вдосконалення" машину повністю не показують ніколи, тільки окремі елементи, і то видно шо все криво. І я ні разу не бачив там серйозних кузовних робіт, просто перемальовують, салон перетягують, натулять дівіді-шмівіді і опа - супертюнінг готовий. Я вже мовчу про те, що у людей відсутній будь-який смак і поняття в стайлінгу.
    Тюнінг машини-це спочатку доведення її до ідеального тех. стану, а потім вдосконалення, а не покрасити як-небудь, не заглядаючи під капот і на днище машини.
    Я б свого гольфа в їхні криві руки не віддав би нізащо.

13. G60

G60 Active Member

BMW 5
    Безплатний сир - тільки в мишоловці))

14. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Хто сказав? Він також платний, його треба купити. :D

15. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    А хто бере?
    Телебачення це добре продумане шоу або жвачка для очей і відповідно телеактори а точніше ведучі і масовка то добре натреновані клоуни які розважають глядача.
    Формат "Гаража" розрахований на рівень студента який має якогось грата і мріє з нього зробити чудо. Дійсно весь тюнінг обмежується заміною коліс і бамперів і резиною тою проксес сфхдлорп-самакраща, правда бюджет малуватий і спец ефекти так собі.Візмем "Тачку на прокачку"- формат ,купа нігерів реперів, всі танцюють і співають і якась фішка не потрібна для повсякденної експлуатації, типу телевізор в бампері чи акваріум на панелі.
    То саме про тюнінг журнали- гарне фото і поверхневий опис вдосконалень,щоб було зрозуміло пересічному читачу.
    І резюме- то все шоу бюджет якого добре прорахований і відредагований з метою продажі і рейтенгу готового продукта для певної аудиторії глядачів чи споживачів.

16. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Остання програма "Алло, гараж!" була взагалі позорна. Взяли новенький з салону Opel Astra H, "виготовили" передній спойлер, а швидше всього перекрутили з Opel Astra H GTS, бо виглядає однаково, дали червоні коврики в салон і перешиили в дурацький брудно-червоний колір сидіння. Найголовніше що машина нульцева, під капотом навіть пилюки не було, а машину для тюнінга вони не за листами вибирали, а типу по знайомству якомусь чуваку тюнили.

17. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Такаж приблизно історія була і в попередній программі.

18. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Сам прікол тюнити старі машини, а вони...... ще б концепт-кари брали в свій гараж )))) Перешивали салон, поставили класні диски і сказали що тюнінг готов :)

19. aidsua

aidsua Active Member

VW Scirocco 1.6 WV 75 л.с. 5ст КПП; VW Scirocco 1.8 90 л.с. 5ст КПП
    Наскільки я зрозумів, то певну кількість програм викупив "УкрАВТО" в вигляді філіі "Автоцентр на столичному", що не дуже додало рейтингу програмі, а навпаки. Мені шкода, що так сталось з проектом. Поживемо -- побачимо.

20. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Фінансова криза! :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)