Дістали торпеду, помалювали в 2 кольори... Це ще квіточки - ІксЗібіт - поставив на машину широкі бампера і по кутах машини жк монітори.... (і це все ззовні !!!) ІМХО, віддавати машину довбодятлам - це відчайдушний крок...
Я готовий дати усім хто пофарбує та салон перетягне, не сподобається перефарбую чи продам. Вони роблять шоу, у виграші і вони і власник, що ще треба? Нам залишається лише коментувати їх за малий бюджет, який не дозволив їм сьгодні зробити шумо+вібро у салоні Мітсика.
Ось і я про що!!! Victorlas, там з самого початку я писав ссилку і імейл їхньої передачі. Так що вперед. Давай засипай їх листами.
Наші Гольфи вже не прокатять, запізнились, а як шкода. Доречі хто дивився сьгодні про Мітсик? Мені сподобалося все окрім кеблару на капоті, зеленого кольору в салоні (мабуть тканина більше нікому не потрібна) та хромованих занадто великих дисків( теж мабуть не ходовиі, залежались) і поганої стиковки крила та бамперу.
кароче расскажу в чем МУЛЬка у нас в запорожье езадил оттюнингованый желтый порш 928 турбо и взяли такой же не тюнингованыый разобрали сорбрали и вот мега тунинг готов кароче залипуха ето еще и хозяин желтого порша матюкался поцарапали машину и т.д.
никакого халявного тюнинга . с твоей машиной вообще ничего не сделают. а нет вру . может наклейку приклеят
дивився по каналі експлорер(здається так називається) недавно аналог гаражу - дві команди тюнили дві одинакові тачки а потім змагалися. Шерсть горили на торпеді - "вбила"... я просто випав... "мегатюнінг"... Покраска машини в зелено-синій - це взагалі... Але після того як вони після першого ж квотеру задиміли а на одній взагалі відєдналася трубка системи охолодження - я признав гараж... там хоть машини цілі виїзжають...
Незнаю як кому, але мені кинулось в очі, що ті аллогаражисти практично нічого не роблять самі, а віддають машини майстрам, при чому в кожній програмі іншим. Після "вдосконалення" машину повністю не показують ніколи, тільки окремі елементи, і то видно шо все криво. І я ні разу не бачив там серйозних кузовних робіт, просто перемальовують, салон перетягують, натулять дівіді-шмівіді і опа - супертюнінг готовий. Я вже мовчу про те, що у людей відсутній будь-який смак і поняття в стайлінгу. Тюнінг машини-це спочатку доведення її до ідеального тех. стану, а потім вдосконалення, а не покрасити як-небудь, не заглядаючи під капот і на днище машини. Я б свого гольфа в їхні криві руки не віддав би нізащо.
А хто бере? Телебачення це добре продумане шоу або жвачка для очей і відповідно телеактори а точніше ведучі і масовка то добре натреновані клоуни які розважають глядача. Формат "Гаража" розрахований на рівень студента який має якогось грата і мріє з нього зробити чудо. Дійсно весь тюнінг обмежується заміною коліс і бамперів і резиною тою проксес сфхдлорп-самакраща, правда бюджет малуватий і спец ефекти так собі.Візмем "Тачку на прокачку"- формат ,купа нігерів реперів, всі танцюють і співають і якась фішка не потрібна для повсякденної експлуатації, типу телевізор в бампері чи акваріум на панелі. То саме про тюнінг журнали- гарне фото і поверхневий опис вдосконалень,щоб було зрозуміло пересічному читачу. І резюме- то все шоу бюджет якого добре прорахований і відредагований з метою продажі і рейтенгу готового продукта для певної аудиторії глядачів чи споживачів.
Остання програма "Алло, гараж!" була взагалі позорна. Взяли новенький з салону Opel Astra H, "виготовили" передній спойлер, а швидше всього перекрутили з Opel Astra H GTS, бо виглядає однаково, дали червоні коврики в салон і перешиили в дурацький брудно-червоний колір сидіння. Найголовніше що машина нульцева, під капотом навіть пилюки не було, а машину для тюнінга вони не за листами вибирали, а типу по знайомству якомусь чуваку тюнили.
Сам прікол тюнити старі машини, а вони...... ще б концепт-кари брали в свій гараж )))) Перешивали салон, поставили класні диски і сказали що тюнінг готов
Наскільки я зрозумів, то певну кількість програм викупив "УкрАВТО" в вигляді філіі "Автоцентр на столичному", що не дуже додало рейтингу програмі, а навпаки. Мені шкода, що так сталось з проектом. Поживемо -- побачимо.