альтернативна оптика Corrado

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем MARTINI, 22 жов 2008.

1. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    MARTINI
    Класні фари! Зачьот!
    Якщо не секрет, в скільки такі фари тобі обійшлися? ;)

P.S. Так, в Святослава трохи затримка є з товаром, але зато вибір більший і ціни демократичні. На 90% впевнений, що не кине, але відсутність вільного часу, постійна зайнятість може справити враження дещо інше...... Я нікого не захищаю, просто свою думку кажу і надіюсь, що вона не зміниться :)

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    із доставкою чуть більше $300
    я вважаю, що при ціні оригіналу $500, цей Тайвань дуже достойна альтернатива
    До речі, практично такі самі фари, як у мене, на car-tuning висять за майже 3000 гривень, тобто в 2 рази більше... Оце бариги, нє?

У Святослава, звичайно, ціна цікавіша, але в нього свої нюанси, з якими я більше звязуватися не маю бажання. Я можу зрозуміти все, зайнятість, проблеми, але якщо людина хоча б подзвонить і пояснить щось. А то обіцяно термін від 1 тижня до 1 місяця, взято завдаток більше 50% ціни товару і на 5 місяців починаються "кішки-мишки", тижнями телефон не відповідає, магазин закрився, коли вдається додзвонитися, то якісь обіцянки "завтра" і знову на місяць все глухо.

Я свій товар отримав, тому не можу стверджувати, що це лохотрон, але виглядає на те, що людина набирає собі завдатків і прокручує чужі бабки по пів року, при цьому абсолютно забивши на замовника. Хіба то порядно?

3. Mexxxanik

Mexxxanik Active Member

Golf mk1 1,6 EG - був
    Клубна карта:
    000401
    Нарахунок броні...
    Коли працював на тонуванні то клеїли її на фари,найбільш вразливі місця до подряпин - бампер,капот,крила,пороги,по бажанню клієнта.
    На вікна в машинах не клеїли жодного разу,тільки в будинках,банках і.т.д...
    На капот + бампер + крила + фари були цілі комплекти майже під кожну машину.
    Правда не дешеве то задоволення.
    Товщина її приблизно 2-4 мм.

4. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    а на них є анжел айс???

5. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    То часом не той Святослав, шо тепер має магазин № 8 на авторинку по вул. Перфецького?

6. Vexler

Vexler Аксакал

Markell
    Так. Це він. Я думаю, що Ігор теж там забирав свої фари.
    Я, коли забирав рішотку, то ще теж питався за фари Мартіні, але їх ще тоді не було :)

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Є, краса неопісуєма

8. Vexler

Vexler Аксакал

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)