Відповідь: американська Jetta-аналог нашій Bori? Real gansta wheels. )) мабудь не легко було пережити
Відповідь: американська Jetta-аналог нашій Bori? Тому краще купити Шкоду Октаву з салону і забити на 10 років про ремонти і перевірки чи була топлена/крадена/кручена. Тільки Бора 2001 року коштує стільки жиш як Октава нова з салону, вот дилема постає що краще брати?
Відповідь: американська Jetta-аналог нашій Bori? То клята реклама. Не візьмеш зара таку з салону за ті гроші . Вона , зі всіми страхівками обійдеться в 20 штук, ми з приятелем рахували, якщо в кредит, і ще + відсотки по кредиту
Відповідь: американська Jetta-аналог нашій Bori? а хто казав що в кредит вигідно, так ще і якщо брати в кредит то обовязкова казко!
Відповідь: американська Jetta-аналог нашій Bori? але якщо за готівку то вроді ціна виходить та що в рекламі, хіба може за реестрацію нового авто?
Відповідь: американська Jetta-аналог нашій Bori? Шкоду справді краще брати. по ціні, як юзана Бора, а по якості не відстає! То й же німець, ну хіба складений в іншій країні...
Відповідь: американська Jetta-аналог нашій Bori? Ось, що забув написати - НАШІ ЛЮДИ НІФІГА ДОБРЕ ЗІБРАТИ НЕ ВМІЮТЬ !!! Сипляться вони, як і б5-і, які тому і припинили в нас збирати. Я,тут, думав про Октавію 2003-4-го року, ті що ще в нас не складали .Але потрібно хороший стан шукати. Та й нема в мене тих 12 тисяч:smile:
Відповідь: американська Jetta-аналог нашій Bori? каско я б по любому робив навіть якщо не в кредит. машини сканують чи страхєрені і ті що не страхують сильніше крадуть.
Відповідь: американська Jetta-аналог нашій Bori? одне пояснення новій машині ти її береш незайманою і всі дефекти знаєш і не думаєш що хтось тобі втюхав як мені, як би там не було всього не роздивився на базарі, тепер маю шо маю.
Відповідь: американська Jetta-аналог нашій Bori? купляючи іншу машину не знаючи подробиць маєш шанс напоротися на не зовсім працюючі або "підмазані" речі. В мене з проблем виявилися поламане АБС, не працюючий аербек, двигун різко масло почав брати, глушники якогось милого прогоріли в перший місяць (дивно якось мені), електрика якась підстаркувата, фари погано світять, тахометр перестав працювати в перший тиждень, поки просік що рівень бензини в баку прилад не правильно показує (місяць пройшов), деякі речі вилізають в перші пів року. Половину звісно майстри могли побачити, але коли я її брав в Киёві - то хто тобі з майстрів душевно порозказує, в них конвеєр. тепер потрохи усуваю недоліки, деякі вже цілий рік (монотонно методом виключення). Краще було взяти нове (що зараз планую) і не мати геморою.
Відповідь: американська Jetta-аналог нашій Bori? ОО, яки схожі слова та (аж дивно) назви виявлених дефектів! В мене залишилося тільки 2аеробегі. Вчора провозилася на Алексі міняла правий вентилятор (256 бакс) та ще чекала 3тижні його з Німеччини везли, їхала до дому зрозуміла шо кондиціонер не прайює. То ж сьогодні зранку на сніданок знов на Алекс...Блок запуску вентилятора разгерметизован...Аж зіржавів зсередини."Міняти його треба,Пані.Охолоджувати двигун вентилятор запускаєтся з другого ступеню ПОКИ ЩО.Але кондиціонер ні" Ще 780грн . Три тижні тому з відкритим капотом до них перлася бо замок на капоті здох-був клеяний 260 гривастиків. Знаюся поіменно вже там зі різнофаховими майстрами та чиновниками від електрика до старшого менеджера.Економлю навіть на манікюрі все в неї вкладаю.Сьогодні просиділа пів тако] сонячної суботи чекаючи на вирок діагностики на їхньому шкіряному дивані у відділу продажу нових авто та вирішила собі: якщо ще таких пару "ремонтиків" то краще лишу я її тут в обмін на ось цього красеня нового VWТ :smile:
Відповідь: американська Jetta-аналог нашій Bori? 1. нагадала, ще додам що в мене також кліма не коректно працює, в мене вонпа повністю кнерується електронікою і не коректно закриває закрилки салону/ноги/лобова шиба. Взагальному можна їздити, но зимою дує куди хоче, абідна . Бачу ти станеш висококваліфікованою по питаннях ремонтів і відомою на Алексі. не економ на манікюрі, жіноча краса головніше! 3:3 :mrgreen: Думаю не з усіма тобою вище викледеними проблемами слід було звертатися на Алекс, замок наприклад за 10 грн можна було зробити в інакшій майстерні.
Відповідь: американська Jetta-аналог нашій Bori? А ти думав! Добре що ти на "Христину" з своїм БМВ не попадав, не дай Бог!!!!!!!
Відповідь: американська Jetta-аналог нашій Bori? В нашого сімейного автопарку персональний механік(фанат мерседесів і фольксів), який бімери терпіти не може, того моя й не ламається :mrgreen:
Відповідь: американська Jetta-аналог нашій Bori? Хлопці, а про що це ідеться? Шо за "Христина"? Це шо в вас може нова "Катерина"?:roll: