Антиреклама мийки на Садовій 2а.

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Pol, 11 лют 2008.

1. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    VW Transpotrer T6 2.0 15
    Напевно багато вже чули про Автомийку на садовій 2а. на території мерседес сервісу.

Сьогодні приїзджаю на мийку на Садову 2а. 18.00 захожу в бокс3 там стоїть машина КІА чорна (внедорожник)
    запитую: хтось на черзі є,
    відповідають: ні нікого нема,
    запитую: то можете мені машину помити?
    відповідають: а шо за машина?
    кажу: поло
    відповідають: добре зараз ми домиємо і заїжай то десь 15 хвилин.
    стою чекаю 18.30 приїжає внедорожник Лексус виходить поважний дядько йде до них вони кажуть будеш за тою машиною і показують на мою, мужик сідає в лексус і чекає.
    18.30 приїжає ше один внедорожник мерседес (чорний) мужик не виходить стоїть і чекає,
    18,35 приїжає БМВ 5 (червона) виходить мужик шось з мойщиками поговорив, а далі найінтересніше.
    18,37 виїжає з мойки КІА вся помита чиста
    дальше вривається в бокс Мерседес, а за ним БМВ захожу я і заходить власник Лексуса якого також кинули, питаєм шо теке?
    мойщик один опускає голову і йде в каптьорку другий оправдовується що вони оба записані і шо мойщоки нам казали шо приїдуть машини.
    Власник лексуса акуратно посилає їх і розвертається і їде, я також розвернувся і додому.
    От так то можна потратити час і не помити машину на Автомийці на Садовій 2а.

• Подобається Подобається x 4
  2. Golf dva

Golf dva Active Member

VW Golf ІІ
    Відповідь: Антиреклама мийки на Садовій 2а.

справа тут у тому що є так звані сраколизи і вони всюди, вони побачили бмв, а щей до них вийшов той тіп, можливо він у них не перший раз. Тому така херня, ну тут нічого незробиш, тре шукати постійну мойку з нормальними чуваками .
    чесно кажучи я врайоні 700,річчя ще незнайшов.

3. Pol

Pol Super Moderator

VW Transpotrer T6 2.0 15

так але ж я там також мився часто, а Лексус то ж не запорожець і я завжди як мився то на 45-50 гривень, але більше я туда ніколи не поїду.

4. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

Рекомендую мийку Нептун на Чорновола (700 річчя). Жива черга. Перед мийщиками всі рівні як перед Богом, неважливо Лексус в тебе чи Запар. Заїхав у бокс і піднімаєшся нагору у кафе, а там на тєліку спостерігаєш як твоя красуня віддалася у ніжні руки мийщиків :-D.

5. Pol

Pol Super Moderator

VW Transpotrer T6 2.0 15

далеко їхати мені зручно в районі Дурки. напевно треба їздити на кульпарківську на нову заправку на автомойку. Миють погано але справедлива черга.

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Насторожує :) Звідки висновок?

7. Golf dva

Golf dva Active Member

VW Golf ІІ

доречі а де у нас мойки з голими дівчатами.?? і кіко то коштує, хтось собі так гнав?

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Дякую Пол за репорт. Скажу плюс тої мийки. Колись позвонив туди в 15-00 і домовився на 20-00 що приїду. В 18-30 позвонив (за свої гроші!) пацан мийщик і ввічливо попросив вибачення мол "Каналізація забилась" і мити вже сьогодні не будуть. Той факт мене доволі обрадував що він позвонив і сказав! Міг же не позвонити і закрити мойку а я потратив би час на їзду туда-сюда.

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Хороша мийка на Пекарській біля медінституту. Можна записатися на певну годину, приїдеш і будеш митий без всяких пригод. Причому вони чергу записують з інтервалом в пів години, а мойщика там цілих три працює і справа поставлена на конвеєр. Тому деколи вдається проскочити поміж чергою. Наприклад нині я приїхав, а там якраз почали мити вишневий Еос, а через пів години записана Фабія. Еос заїхав, керхером змили, намилили шампунем, знову керхером, тоді воском, згрубша щітками позмивали і машину відганяють трохи далі, де вже ретельно витирають насухо, пилесосять салон, протирають скло, панель і салонний пластик. А за той час поки Еос витирали насухо і Фабія ще не під"їхала, я вже заїхав і мене почали мити. Поки мене мили, Еос виїхав, я посуваюся по конвеєру далі, і якраз за мною по своїй черзі Фабія заїжджає. Так шо чуваки за годину легенько роблять 3 машини, хоча в черзі записано дві. Правда ціна в них 50 грн (зовнішня мийка, пилесос, натирання панелей і скла зсередини), але миють файно, просторе приміщення, зробено гарний заїзд і парковка. Знаєш шо в любу погоду виїдеш із мийки не в калюжі чи болото і не в пилюку. Ще би кофейний автомат там поставили, була б найкраща мийка у Львові :)

10. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412

9.02.2008 у 9 ранку то саме:-D
    мився мерс и 99. хлоп з рацiэю :shock: сказав . що треба почекати 20 хв.
    потiм приiхав попель i ще щось (очi кров заляла) i заiхали поперед.
    залишилось тiльки послати:oops: i поiхати на роботу:twisted:

11. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

І хімчистка в них хороша (30 грн за сідушку)
    :idea:Непогана ідея! Треба організувати клубні з'їзди з миттям автомобілів голими дівчатами:shock:. Всі дружно шукаємо кандидаток! Миття можна влаштовувати на озерах у весняно-літній сезон :mrgreen:.

Додано через 1 хвилину
    Висновок із спостереження по тєліку :grin:

12. автосервіс

автосервіс Новачок

Рено кенго
    З голими дівками можна мийку авто відложити на деякий час

13. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    висновок - продавай гівно-поло, купляй кваттро ауді :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)