Аптечка і вогнегасник

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем MARTINI, 13 тра 2008.

1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    про перелік аксесуарів в аптечці, цитований вище
    справді думаєш, що вогнегасник та би поміг?

2. G60

G60 Active Member

BMW 5
    Це така маленька пластикова річ(навіть незнаю як описати),яка вставляється в рот,зажимаєш рот руками(щоб не пропускало повітря),та видихаєш в цю річ,а повітря потрапляє в легені та там і залишається до потрібного періоду часу,або до певного об"єму повітря в легенях.Простіше кажучи це своєрідний клапан.Завтра пориюсь в аптечці та зроблю фото.:yes:

3. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    як хтось зтикнеться або почує шо даїшники за таке грають відпишіться бо ні того ні іншого не спішу ставити.. хоча знаю шо треба..

4. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Сьогодні в нас в місті все розмели до обіду (вогненгасники, аптечки). Моя дружина працює в аптеці то казала що цілий день до тепер питають про аптечки. Їх звичайно вже нема то вони продають по тому списку що в аптечці весь набір. Значить питають раз такий спрос іде. Я заходив до неї на роботу, був десь 5 хв то при мені троє питали про аптечки.

5. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    У меня складывается такое впечетление что после сегоднешнего дня,а именно после принятия этих штрафов менты будут до стёбыватся до всего и втом числе и до аптечек и агнитушителями!!!!!!
    Ясно что при Советском Союзе это было обязательно,потом все утихло про это все забыли,а сейчас (как говорится "Все возврощяется на круги своя"):D:D:D

6. G60

G60 Active Member

BMW 5
    Ось фото як і обіцяв))

[​IMG][​IMG]

7. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Згідно чинного КУпАП за відсутність аптечки чи вогнегасника штраф не передбачений.

8. rescue

rescue Новачок

взагалінемає
    Насправді аптечка - це дуже важливе питання, оскільки ДТП зараз вистачає...
    От знайшов непогані рекомендації

1. Маска дыхательная для СЛР (Pocket Mask) – предупреждает инфицирование реаниматора при искусственном дыхании.
    2. Бинты 7 х 14 - 5 шт
    3. Эластичный бинт
    4. Тампоны или салфетки
    5. Булавки - 5 шт
    6. Крепкие острые ножницы (резать бинт или ремень безопасности)
    7. Нож (желательно)
    8. Пластырь в мотке
    9. Перчатки (желательно синие) – 3 пары
    10. Артериальный жгут – 2 шт
    11. Celox 2 пакета 15 г + 1 пакет 35 г
    12. Антисептик (спирт или хлоргекседин)
    13. Шины для фиксации переломов, например Sam Splint 2 шт
    14. Наркотический аналгетик Буторфанол в шприце-тюбике – 2 шт
    15. Ненаркотический аналгетик Дексалгин в ампулах
    16. Шприц 5 мл – 5 шт
    17. Пантенол спрей
    18. Ненаркотический аналгетик в таблетках, например Доларен
    19. Спазмолитик, Но-шпа или Спазмалгон
    20. Белый уголь, сорбекс, можно просто активированный уголь – 3 уп.
    21. Регидрон

9. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    питання що стається з тою всією хімією після перебування в багажнику при -35 і +50, чи безпечно її після того застосовувати?

10. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    І чи в критичній ситуації будеш знати, чи можеш ввести постраждалому (непритомному) той наркотичний аналгетик, чи він має на нього алергію... Краще би вже повернули до списку необхідних медичних засобів пр... просто якісь дуже потрібні предмети )))

11. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    під дією температури хімічні властивості змінюються недаром на більшості лікарських засобів написано температура зберігання 0-25*С

от і потім думаєш, адже в авто в літню спеку може легко і +35 сягнути, якщо кондюка нема, а якщо аптечка на сонці то і всі 40*

можливо хтось знає як з цим боротись :scratch_one-s_head:

12. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    то пофіг чи є кондюк, бо більшість часу літом машина є з заглушеним мотором і відповідно сильно нагрівається

13. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    Підкажіть, де в Г2 місце передбачене пля вогнегасника і чи варто брати базарні аптечки за 30-40 грн? Не заглядав в середину, але судячи з вартості, ціни і відсутності терміну придатності, сумніваюся, що там є все необхідне...

14. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Якщо не помиляюсь, то в багажнику зправа, або зліва, одразу за стопами в ніші.

15. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    В багажнику зліва є місце під аптечку. Маю німецьку, там купу всяких медикаментів і такі ножиці, що бляху би різали:D

16. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Купуючи стандартну аптечку збережіть лише документ з печаткою, жгут, бинт, йод та ножиці, а все решту докупіть порадившись з лікарем чи фармацевтом. Чоловік написав не поганий перелік медикаментів, тільки треба дупля різати що і коли та як застосовувати. Я колись фаршанув не погано аптечку, зробив власноруч інструкцію як і коли і при яких обставинах застосовувати. Бо вразі потреби можна нічого не згадати! Термін придатності медикаментів один сезон, а деякі викидав через 6 місяців. Влітку спека псує, а взимку ліки перемерзають. звісно бинт, спирт, йод та інше не псується швидко. Де тримати - думаю явно не в салоні.

• Подобається Подобається x 1
  17. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Підтримую Kinderа. Сам так роблю, головне купити класну коробку з червоним хрестиком, щоб не розліталась, як та що за 30-40 грн. (вище хтось згадував). А щодо комплектації, треба комплектувати на власний розсуд по потребі, та по можливості непередбачуваних ситуацій. За 13 моїх років за кермом, мене ще ні разу ГАІшник не перевіряв комплектацію, а був випадок коли хотів перевірити, то я відповів - давайте понятих, бо аптечка в багажнику (а це обшук), на що він відмовив.

18. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    А росіяни прийняли постанову, що аптечку треба комплектували згідно стандарту:
    1. Жгут 1 шт
    2. Бинт 6 штук 2х видів
    3. Ножиці
    4. Клейкопластир
    5. Нашатирний спирт
    і все.
    Вони якогось милого спростили її в 4 рази, не розумію їхньої логіки!

19. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Все тому що Ми з Вами не лікарі! принаймі 99%, та й при першій допомозі потрібно перемотати поранення, перетягнути рану (жгутом) при необхідності привести людину в чуства і чекати професіоналів. А активоване вугільлля чи інші препарати банально непотрібні під час ДТП. Та ще й можуть нанести шкоду через те що умови зберігання ліків невідповідають необхідим. Я бачив місця після ДТП то завжди де використовувалася аптечка вона тупо валяється на долівці а з неї забрані бинти, пероксид водню, жгут.

20. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Я звісно погоджуюся, що ми не лікарі, але як на мене аптечка потрібна не лише у випадку ДТП. Ще може просто голова боліти чи зуб, просто палець порізати, скалка залізла, хробачок вкусив, тиск піднявся, пузік заболів, дівчину випадково завіз в поле - презики потрібні ))))))))))))))))))))) а ти кажеш ДТП

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)