Динамік ще не проклеїв, тому результатів нема. Зато доповнив систему ще одним підсилювачем Audio System Twister f4-260. Використовуватись буде для сч/вч. А так всі три будуть змонтовані в багажнику.
йопрст))) Ше такого не видів)) Який би я не був фанат музики і якісного звучання всеодно ніяк не можу себе заставити зрозуміти нашо таке в машині робити)))
Не спорю)) Але не уявляю наскільки голосно можна слухати музику в машині)) Особливо десь на дальняк по трасі)) Мене напрягає)
ото, мабуть крутяк музика в авто. Вперше бачу такий прилад та чую про такий. П/С/ я відстав від життя..... зупиніть планету я зійду....
Гг)) Звичайний шумометр) Позує скіки яких частот в звуці. А на майфуні і усілках регулюєш ті частоти вже собі шоб одні не перекривали інші)
Крім компрессора прийшлось міняти ще і радіатор кондиціонера, бо при високій температурі 30-33 градуси новий компрессор не справлявся! Як виявилось радіатор був в плачевному стані.
Ретрофіт фар. Міняю біксенонові модулі Valeo Old на Hella 2 Classic. Результат є:світла більше, ширше, яркіше, заливка більш рівномірна.
Кнопку аварійки поміняй))) За шо я і не люблю той сучасний софт-тач... В мене такого нема на жодній деталі)
Вітаю. Шторку якусь придумав щоб ту голову накривати коли десь авто лишати? А то я так глянув скільки вона коштує і прозрів. То так можуть і машину угнати щоб десь за містом акуратно її зняти.
Да.. Печалька... Чекай .. Чекай... Поміняєш на С6 - буде Курва дорога! Замовив ось такі трафарети, маю фарбу софт тач, буде як нова!