Люкс) Зато по кнопці аварійки можна визначити не чемного водія, який часто паркується на аварійці де попало)))
Вчора трохи "поколхозив" з замком кришки багажніка. Не працював мікрик. Розібрав - мікрик робочий, але зігнив розєм. Моточкик склоочисника не герметичний , з нього капало курва прямо туда.
Нічкою.... Нічкою.... А якщо серьозно, то який там час.... Ти глянь як я подіуми для середини робив, почав в листопаді а закінчив в червні. Динамік розібрав 6-го травня - зібрав 15 червня!. Думаю тут буде приблизно те саме , до кінця літа би встигнути!!!!
Шукав дверні карти по шротах, ОЛХ-і, таких машин на розборках мізер і всі вони праворукі, продавці напевно поїхали мозГами озвучуючи ціни на дві передні дверні карти 800-1200 грн.!!!! Кажу їм: " Вони нікому не потібні, так як праворукі, куплю максимум 400 за дві." А вони мені: " Та ніфіга, ручки перекидають з европейців і ляля" Ну, що ж... З часом повикидають, або знайдеться ще хтось, такий як Я Карти з англічанки вже на місці, ручки европейські ( рідні ). Як бачимо доробляти ще є що!!! Благо, попався адекватний продавець з Одеси 450 взяв за дві.