На даний час, ше не встановив, але поміж цим придбав на серединку Audison Voce 3.0. Як тільки складу А6 буду робити подіуми ВЧ і СЧ.
ДЛСи стоять зараз, вони доречі стояли ше в гольфі, а перед тим ше в пасаті, не міняю їх бо мене поки що вони влаштвують! Я за силою звуку не ганяюсь, вони в мене підключені послідовно. Стоять в закритому ящику. Корпус один, а обєм для кожного окремий і одинаковий. Кондюк є на 1.5 фарад.
саби на скільки гертз настроював ? цікаво би було послухати який кондюк ? я зараз вибираю і вагаюсь у виборі... і незнаю скільки фарад брати на 700 вт номіналу...?! одні кажуть 1ф інші 1.5ф...
??? Може ти мав на увазі "Як порізав" їх, тобто які частоти відіграють? Як буду на зїзді - без проблем. Бери любий.
ні... бо... спочатку робиться короб з певним літражем на конкретні головки який розрахований на чітку криву частот залежно від обєму ну і закритий чи з фазоінвертором (все перечислене залежить від бажання і можливостей апаратури і т д ) потім безперечно треба підрізати що знизу що зверху... тому якщо саб з горбом на 40 гертз а ти поріжеш від 10 до 32 то він то неоч грати буде плюс падіння максимальної потужності ...короче не по феншую буде... це моя скромна думка ) тому і написав "настроював" а не "порізав"
а яке відношення ват до фарад ? якщо любий то конешно 1 ф він дешевший) питання чи його точно хватить ?!
Ну.... Тоді друга справа! Коли робив корпус використовував програмку jbl speakershop, якщо чесно, вже і не памятаю, скільки там точно літрів, де підйом, де спад, але робилось то точно по феншую!
ПерЕпрошився на стокову прошивку - сцепа не буксує! Але то всьйо... вже на стоку не можу їздити! Зчеплення вже приїхало, правда брав без маховика - надіюсь він цілий! На наступний тиждень планую поміняти, але поїду на сервіс, бо без ями-підЙобника ніяк!
Нерозумію ніфіга!!! Вчора перепрошився знову на Тюн! Підкоректував ще й в більшу сторону! Як не старався - зчеплення не буксує! Притерлось? )))
Ельза всюди одинакова. Чим новіше авто, тим більше інфи на російській, чим старіше - англійська і німецька!