Далі - найгірше для мене то шпаклювання і шліфування. Ту процедуру треба робити енну кількість разів, треба вивести форму, зробити щоб вони були одинаковими, шоб були ідеально гладенькі
Але ж любить народ акустики всякі робити))) От я того ніколи не розумів в машині))) Але загалом все гарно робиться)) Молодець, успіху)
Ну э чуток, але зовсім трошки. В загальному добре вийшло, гарна робота. Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
Дякую. На фото може так виглядає, а реально не напрягає взагалі. Ну а саме головне - триває процес настройки, пасивних кросів (СЧ і ВЧ) і активного в магнітолі саб/мід/сч+вч, правда поки на слух.
Не довго тішився я Гладеном, при великій потужності мідбас почав підстукувати, чи то підхрипувати. Думав шо підвіс або центруюча шайба відклеїлись, або в гіршому випадку обмотка катушки почала злітати, або й сама катушка стукає. Вирішив розібрати його і визначити причину. Підвіс і шайба були приклеїні мертво,значить шось всередині. Розбирається все просто- розчинник 647. Далі оглянув катушку - вона була цілою, слідів контакту не виявленою Собака напевно зарита тут - не акуратно і задалеко від катушки були проклеїні токопроводящі дротики, і видно як вони повідклеювались від центруючої шайби. Вирішив це все почистити і проклеїти поновому. Поки тільки почистив. На вихідних думаю проклею і зберу. Далі буде чути чи є результат
Не сумніваюсь у Ваших прямих руках, але, якби щось не виходило, маю контакт майстра у Івано-Франківську, який таке робить.
Я би радив при проклеюванні місця пайки, не зацепити перший рухомий згин мембрани (на передостанньому фото якимось чорним клеєм залито і частина виходить на перший рухомий згин), бо це може в майбутньому знову вилізти тами самим проблемами, так як мембрана вібрує, то може знову відійти пайка. ІМХО
Я так само подумав, і тріщина пішла мабуть від того. Перед проклеюванням перепаяю і зміщу ближче до котушки.