розпочинається моя подорож з Ауді А4B7 2007 (червень) року випуску. декілька слів про неї комплектація S-line двигун 2л ТДІ 170коней, 16 клапанів ручна 6ступенева КПП підвіска -30% оригінальні S-line літні сандалики сидіння в салоні спортивні куча всяких ніштячків, які ідуть в тому жирному пакеті пробіг зараз 171.5тис км, є сервісна книжка, останнє то зроблене в вересні цього року із зазначеним пробігом в 170к км нова турбіна і лобове скло, продавець дав гарантію на 1 рік на все крім ходовки. так, авто на польських бляхах, так буду що 5 днів їздити, так не влом, так не тяжко.. розтаможка 6к євро +-, немаю я зараз таких грошей, може колись і розтаможу ) фафакайте, якщо десь зувидите )
О, Хомбург ))) а відносно 5ти днів - то ти даром... там спеціально створюють такі черги, що будеш стояти по 5-6 годин в черзі ((( Уроди...!! Але всерівно то краще, ніж платити тим мудакам розмитнення, тому вітаю... 2,0 TDI - якщо це дорестайловий - то буш мав з ним проблеми, я вже пробивав ту тему.. там форсунки забиваються як дурні (( Скільки обійшлась?
все норм, планую вечором після роботи кататись.. вчора перетинав на раву - 3 години на розворот пішло, і то було куча машині тільки в Україну, бо всі валили додому, так як в Польщі урлопи до понеділка.. фсьо буде файно, в раді закон про 30 днів зареєстрували
це юринець його внесла? Вона була моя кураторша бакалаврської роботи, тому знаю хто це така, персональо ))))) 30 днів - я проти! Це брєд!! Транзит він і в африці транзит, 30 днів для транзиту - це брєд! Хай мита скасовують конячі, а не фігньою маються (( А ти вже її привіз до львова ?
ну якщо мита не відмінять, то хоть то буде добре. я тоді навіть розмитнювати небуду, бо і так до польщі щас від часу за закупами катаюсь. так, вже в Україні тиждень
не пройдуть ті 30 днів, побачиш ))) Доречі, на мого гольфа (не бит, не крашен) помінятися не хочеш ? ))
кожні 5 днів то засада, я б так не зміг, тим більше живучи 50 км від Львова в протилежному від кордону напрямку...
долаючи щодня ~120км ті 100км на Раву і назад - то для мене що два пальці об асфальт ) + я люблю кататись )
Тимбільше на авдюсі, 100км навіть не зчуєш))) Вітаю ще раз. Дуже гарна тачанка і правильний вибір однозначно) Ше б задні колеса не по приколу теліпалися то було б взагалі бомбезно))
Олег, щось дивно що ти взяв її на польських номерах, і з тим геморойним катанням. Не повірю, що працюючи менеджером на серві нема бабок на таку тачку. Я розумію що якщо пройде той закон про 30 днів то гут, але... Н а Волині чи Рівнинщині можна взяти розмитнене, і щойно звідтам - як я зробив, можу дати тіліфон перегонщика... надійний чувак. Вони всі там проводять то як переобладнання під старі документи через луцький автозавод, і так що маєш лише новий техпаспорт. І ціни зара досить ліберальні на такі от тачанки Але все одно, вітаю з покупкою!
В рік: 11 тис. кілометрів 220 годин (10 днів, 1/35 року) 295 годин активного життя 660 літрів дизеля 12 000 грн Слава уркаїні
не 60 а більше - як мінімум 70, а якщо рахувати повну відстань, ти типу 155км, якось так https://www.google.com/maps/dir/Lviv, Lviv Oblast, Ukraine/50.2090222,24.3821374/@50.0282888,23.8407174,10z/data=!4m14!4m13!1m10!1m1!1s0x473add7c09109a57:0x4223c517012378e2!2m2!1d24.029717!2d49.839683!3m4!1m2!1d23.5839385!2d50.2792642!3s0x4724b52f561496b3:0xac1f35c93b37c148!1m0!3e0?hl=en
дякую за привітання. @bass, я багато втратив на гривнях, бо депозит був в грн, а чекати ще пів року, щоб заробити на розмитнення - неохота, та і якщо ті закони приймуть, і Львів приєднають до малого руху - фіга з два найдеш хорошу машину.... кароч, так. давайте про перети, проведені годни в авто і км не рахувати тут... це було моє рішення, і воно обдумане, мені не 18 років... далі - по суті. щось цікавить по авто, про авто - питайтесь. всім гарного настрою
Про авто... Все працює, болячки якісь є? Ну типу чи тре щось там і там замінити, підмарафетити? Цікаво знати кіко ще тре вкласти щоб до ідеалу довести.
Чоловіче, ми тут тобі співчуваємо, а не дорікаємо ! Молодець що принципово не платив тій дурній державі ! Тобі теж хорошого дня! А відносно питань - цікавить чого аж в Хомбургу її брали? Це ж в чорта на кулічках ))) Хіба не було десь ближче ? )) + скільки попередніх власників ? (пише в бріфі)