2.7 я не нанаважився) Занадто багато гемору, 4.2 безперечно рішдше всіх (2.5 і 2.7) буває в ремонті) Але заправляти таке я поки шо не то шо морально, а й фізично не готовий. До того всього мені на стіки набридло ГБО за останній рік, що я захотів трактора. Надоїло їздити з запаскою в багажнику, надоїло заправлятись кожні 300км, надоїло ремонтувати трійники де врізається редуктор газовий в систему, якщо щось троїть починаєш думати чи то від ГБО чи то впринципі шось не так з двигуном і на бензині. Мене то якось вкурвлювало дуже останнім часом, тому рішення було однозначним))
Десь так воно і було, продав і не жалію. З іншого боку це було майже 4 роки кайфу від тої машини, вона ніколи не підводила сильно з фінансової сторони. Восновному це вікові проблеми які виносять мозок. Але жаліти нема за чим, вкладатися далі в неї я не хотів. Сіра на автоматі то татова, так.
Я якось так і думав, теж напевно би шукав дизель, як би хотів таке авто. Рік тому, перед покупкою суби, якраз розглядав такий варіант, але не склалося, не знайшов нічого хорошого.