AUDI A6 Avant Quattro C4 2.8

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем Shaggy, 1 кві 2014.

1. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    2.7 я не нанаважився) Занадто багато гемору, 4.2 безперечно рішдше всіх (2.5 і 2.7) буває в ремонті) Але заправляти таке я поки шо не то шо морально, а й фізично не готовий.
    До того всього мені на стіки набридло ГБО за останній рік, що я захотів трактора. Надоїло їздити з запаскою в багажнику, надоїло заправлятись кожні 300км, надоїло ремонтувати трійники де врізається редуктор газовий в систему, якщо щось троїть починаєш думати чи то від ГБО чи то впринципі шось не так з двигуном і на бензині. Мене то якось вкурвлювало дуже останнім часом, тому рішення було однозначним))

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Десь так воно і було, продав і не жалію. З іншого боку це було майже 4 роки кайфу від тої машини, вона ніколи не підводила сильно з фінансової сторони. Восновному це вікові проблеми які виносять мозок. Але жаліти нема за чим, вкладатися далі в неї я не хотів.

Сіра на автоматі то татова, так.

• Подобається Подобається x 3
  3. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Я якось так і думав, теж напевно би шукав дизель, як би хотів таке авто. Рік тому, перед покупкою суби, якраз розглядав такий варіант, але не склалося, не знайшов нічого хорошого.

4. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    яка саме суба? як в експлуатації?

5. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Це як би до теми не має відношення, тому пиши в приват, якщо щось цікавить ;)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)