я так розумію мова йдеться про с. Красів, той шрот Миколи 3.14дора його всі знають. якщо тре можу телефончик взнати туди.
А краще машину прижени нову)) з світлим салоном і оригінальми майфуном і шильдіками кватро)) І круїзом)) І я чур перший в черзі))
Був я в того Миколи в красові... Це цілий :"№здєц... Народ стоїть годинами чекає запчастини, ціни називає тупо від фанаря. Говорить багато, багато шухєру наводить. Але, бляха, має багато чого цікавого... Хоча я з таким підходом більше затарюватися в нього не буду, краще в неті шукатиму чи ше десь... Хоча прикупив пару запчастин по салону і т.д. Но про це пізніше напишу колись)) Поремонтував кнопки сигналізації на ключі, бо треба було вже так їх тиснути, що аж жах. З часом кнопки продавлюються і тяжко натискаються. Наростив їх, накапаши пластмаси зі звичайного хомута. Поміняв лампочки в підсвітці номера на світлодіоди: Заклеїв скол на лобовому. На АННА: Почала мене дратувати чорна, обвуглена вихлопна труба. Поставив класну насадку. Тепер +10к.с.
Я до нього більше не поїду хоч би задаром давав....скільки раз в нього на брав все було з скандалом і по завищених цінах
Та він ціни взагалі зі стелі бере. Отак шо прийшло в голову назвати то і каже. Найшов в нього S-кермо... Сказав мені 500грн. Вже 3 дн знімає. Сьодня обіцяв привезти до Львова, а після 19 телефони всі, 4 штуки!!!, виключені і ні слуху ні духу. Ну кермо я в нього мушу за 500грн вимучити) Бо це просто таких цін нема)
Тре було зразу і самому краще зняти, а то потім всяке надумати може... Я так в нас на форумі в "одного" сабвуфер з підсилювачем купляв, вже договорились були, все всіх влаштовувало, я не міг зразу забрати, то домовились, що через пару днів, вже чуть гроші йому не перевів і тут приходить обумовлений день, а він морознувся, мов "вже не продаю, бо хтось забрав там"... Просто щоб часом з тим рулем так не получилось, ціна дійсно хороша.
Ага)) Ти побувай на тому шроті, а потім скажи сам як там самому шось зняти))) Там крок вліво, крок в право - розстріл)) Зараз йому дзвоню він мені з матюками кричить шо чо я йому надзвонюю, обіцяв шо знімлю, значить знімлю! А саме головне шо сам передзвонить) ахахаха
І шо ж ти йому скажеш?)) Обматюкати я теж можу, але руль хочу. Надіслано від мого LG-E975, використовуючи Tapatalk
Мля, Шег, я вже не радий, що сказав тобі за той шрот..... Там, я колись був один раз, ще років зо шість тому, а так постійно проїжджаю повз нього. А тут на тобі, такі погані чувачки тим шротом заправляють..... Але добий того чувака, хай здійсняться твої мрії за адекватну ціну!
Кароч з кермом я забив. З тим рагульом мати справу не реально. Може хіба при нагоді в Миколаїв їхатиму в четвер то заскочу його поматюкати. Хто порадить яке масло залити мені в трансмісію. Так як треба не менше 5л то трошки розходиться по ціні)) Варіанти - кастрол, мобіл і мотюль. Ну мотюль всі рекомендують, але ціна десь від 200грн за літр. Кастролу, кажуть, багато підробок. Хто що скаже про Мобіл?
Я думаю, що всі вони на одному рівні по якості. 317001 MOTYLGEAR SAE 75W90 (1L) - знаю де є по 172,50 П.С скоро буду собі міняти, залию Хадо 75ве90
Де?))0 Можна взяти 6л, і потім 1л повернути якщо вийде зайвий?)) І я думав про Gear 300LS, хоча чим вони відрізняються не уявляю) Про Арал і Хадо взагалі нічого не чував...
А сам чо Castrol лив? Ліквімолі це ващє не реально по ціні(( Кастрол я б залив, але хіба точно привезений з Європи, щоб не підробка.
Дивись що нагуглив. http://exist.ua/Catalog/Goods/7/303/B0808E25 Фірма вроді навіть в автоперегонах рекламується і тара велика і ціна хороша