Та досраки там в гінекологію бавитися. Я за годину теж поміняв відкинувши ту всю срань спереду і спокійно викрутивши свічки. Реально годину часу зайняло. Ми так само надивилися секретів на ютубі, але то все досраки. Тапо розходу каже шо більш-менш стандартно в місті. Може суб"єктивно троха менше бо так хотілося б. А по трас ше не їздив. Ну мотор працює м"якше і легше каже. Хоча його свічки були оригінальні ше і проїхали під 80к. Тому може через це. В мене по витраті теж хз. По трасі наче менше стало, але тяжко сказати теж. Раз на раз не приходиться. А по місту то саме практично 18л. Хоча я походу сильніше тиснути став. Це на газу все. На бензині - хз... Але працює мотр краще і краще заводиться.
Гг)) Та мені знайомий каже лаком покрити зверху як є і все) Та помию, дощу чекаю, що воно хоч трохи розмокло, ато насухо збивати кархером не охота, воно все поприлипало.
Там по черзі ключ тре запихати, спочатку головка потім хрестовина і в кінці ригель воротка, витягувати в зворотньому порядку) Якщо половинити впускний то тре прокладки всі міняти, бо може повітря потім смоктати, а той мотор того не любить, електроніка починає дуріти. В мене також ще рідні стоять 75тис. км., думав міняти на такі самі оригінали, але тепер спробую денсо.
А йопта, не реально. 1 і 4та - ок, до 2ї ше можна залізти. А 3тя то жопа. Я навіть провод з неї зняти не міг руками залізти. Це всьо фантастика) Які там прокладки? Між головкою і тою пластмасою тільки колечки гумові стояли, ще в досить нормальному стані. А зверху там гумки такі грубі шо там нереально шоб смоктало. Все їздить дуже добре. Нічого не смокче) Бери денсо, політ нормальний.
Я собі уявляю як ти до 3-го пальцями ліз там спеціальний гачок треба щоб файку зачіпити і стягнути, ну то таке в себе профілактично знімав вже два рази і ще знайомому міняв свічки, все без зайвих розборок. Прокладки так, кільця гумові, але як пробіг не дуже великий і на дотик гума м"яка то можна старі ставити. В знайомого половинили щоб компресію заміряти, то прокладки були дубові, тому поставили нові.
Для чого "Denso"? Постав оригінал, але з лінійки "Economy", номер свічок -JZW905603D. Дешевші ніж 033А, а за якістю такі ж самі.
Полірнувся тут на вихідних) Покрився твердим воском) Водичка на мені тепер не тримається і злітає. Тачанка блистить як псові яйця. Дуже класна японська хімка! Сьодня був на мийці. 2 дні нагрібав пилюку на машину. Збив за 2хв простою водою кархером здалека. Зняв залишки води замшевою шматкою і машину чиста! Агонь! Так дорого! Але воно того варте! Цей мій дружбан відкриває сервіс з такими послугами. Мийка буде гарячим паром а неводою і мочалками з піском. Полірування крутими японськими технологіями. Конкурентів у Львові немає! Якість бомба! Дорогі полірувальні машинки якими не можливо спалити лакове покриття! Також будуть фарбувати рідкою гумою (Plasti dip). Всім рекомендую! Заодно я вирішив розтонувати задні фари після попереднього власника. Бо вони були просто чорні. А тепер їх добре видно. Зняв наждаком великий шар лаку, потім гарно все полірнули. Фари стали дуже дорого і круто вглядати. Злегка притемнені. Хелла блек атдихає! І половину скла для експерименту і показати знайомим покрили крутою японською хімкою від дощу. Ефект бомба. Водійська сторона води боїться, вона на швидкосіт від вітру просто злітає, можна не користуватися двірниками. Має вистачити на рік такого покриття.
Скажем так робив з майстрами. Бо це друзі. Коштує дорого. Але воно варте того! Будуть потім ціни, напишу.
Бачу на стінах плакат Soft99, якщо натирали хімкою цього бренду бомба, це лідер професійної хімії, правда ціни кусаються, але в кінцевому результаті не жалієш жодної потраченої гривні, перевірено
Так і є. І не тільки нею, ще хімія не гірша є. Полірування без всяких наждачок і т.д. Як люблять деякі горе-майстри... Ціни не спорю, але ефект такий шо просто! Особливо вчорашня мийка мені сподобалась. Все злітає просто...
Ти про що..... які наждачки при поліруванні...)))))) Наждачки тільки для пластику фар щоб царапини зняти. Хімія на лобовому вночі при зустрічному бліки давати буде полюбому - небезпечно для здоровя
Ну знаєте різні поліровщики бувають. Ніхріна вона не дає бліків. Не треба тут розказувати, ви прям всьо знаєте, всьо пробували)) Бомбезно все!
А ти вроді в школі фізику вчив...вчив і щось не до вчив. скло і шар хімії на склі два різних середовища. Світло при перехрді з одного середовища в інше змінює напрямок - по простому пускає бліки
Тоді вже 4 різних середовища: повітря, хімія, шкло, плівка, шкло, повітря Ну і якщо дощ, недай Бог, тоді ще вода поверх хімії...
Юра, ви мене деколи озадачуэте аж до нємагу! А як щодо окуулярів антиблікових? А як щодо антиблікового покриття взагалі на скло? Я канєшно розумію шо ваша машина вже давно не має чим бліки робити)))
То ти сам себе озадачуєш..... Он Басс понаписував тобі скілько середовищ ---він правда не сказав про коефіціент переломлення світла тих середовищ)))))) Кожне лобове скло проходить перевірку на фокусовку і через те скло-плівка-скло (тріпрекс), якщо воно якісне, нове і добре відчищене то часом здається що його немає.... а тепер заліпи його всяким г... ом виїдь вночі в дрібний дощ на трасу і зустрінь придурка з невідрегульваними ксенонами на обгоні фури.... ????????? і ти зразу пошлеш подальше і окуляри і всякі інші антибліки
Карочє. Мав я в носі. Мені добре, ви собі сам думайте. нема ніяких бліків і іншої лабуди. Вода дуже гарно стікає. Скло швидко очищається і я все добре бачу.