я от ніяк не зберусь зробити цю процедуру, знайшов сервіс з новим обладнанням Хофман (на алексі таке саме) на моїй коштує 120грн.
Дуже гарне місце, гарний не лише водопад (висотою 18 метрів, але і дорога до нього). Там 4 броди через річку, і в залежності від кількості води в річці, деколи їх важкувато подолати. Більшість - залишають машини на початку села Манява (Івано-Франківська область), а далі пішки, приблизно 8 км.
Куди їхати, так і не поняв... Брід то питання інакше. Якшо глибина вище колеса то хоть кватро, але їхати зась... генератор в самому низу стоїть. То ж не жип все ж таки.
Координаты: 48°37'31''N, 24°18'11''E Адреса: с. Манява Богородчанского р-на Глибина значно менша колеса, там проблема в іншому - на перед-останньому броді крутий, хоч і невеликий підйом, і з річки важко піднятись... Саме там я і ненаважився проїхати.
Нарешті дійшли руки сьогодні і поставив кріплення задніх килимків. Не знаю чому але С4 кузов не комплектувався ними ззаду. А задні пасажири дуже люблять ногами запихати килимки під сидіння і топтатися по ковроліну.... Були куплені "пимптики" в ковролін. Розчіпляв викруткоюю. Тяжко, але знімається. Ржаве таке я не міг поставти собі в машину. Тому добре їх відчистив і пофарбував. Встановив Для килимків використовував оригінальні кріплення 8E0 864 521 4PK Клипса коврика 8E0 864 523 B41 Фиксатор клипсы Ну і готовий варіант))) Радію))
Я для чого питаю. Бо ті коврики що я взяв в Сібаса на задніх мають кріплення по центру одне мамку а в мене в авто там папки нема ніхіра. Тільки на передніх є папка.
Брав на розборці. Вирізані з ковроліном з передніх килимків. В г4 воно трошки інакше. Газуй на шрот, нехай тобі виріжуть.
От вам і кватро)) От вам і на))) Починають вилазити її мінуси, в Разора там вже esp має бути))) В мене ж повний треш!!! Тіки шо валив по стрийській вверх, на бруківці вверху пішов "бочком". Ну тата, додав газу, хотів шоб занесло, але вийшло забагато)))) Влетів задом в бордюр. Ібо руками кручу руль як треба, а ногами психологічно їду на передньому приводі))) Газуууууууууу... От і закрутило ше більше))) Загальмував вихлопною. В рещультаті вона пом"ята, бампер злетів з кріплень. Завтра буд уставити на місце. Головне шоб кріплення цілі були))
Довийо) але якщо чесно, то дуже шкода((( Я так зимою на голольоді, пробував на скільки передок вигрібає при 50 км/год рулем виляв, робив нібито контрольований занос, а одного разу при 20 км ніби не сильно вильнув, то як понесло, думав дерево зловлю задом, більше не ризикував на швидкості виляти... так от до чого веду, наступного разу або не ризикнеш тапку давити, або втиснеш чуть менше і вийде дуже красіво) Все приходить з досвідом) Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk
Я мушу на ній навчитися ходити бочком))) На кватрі їздити важко і небезпечно. Але якшо вмієш її контролювати - ти царь)))
Перший досвід було б добре на великій і пустій парковці здобувати, так би принаймні без наслідків було, хоча спонтанно воно якось охотніше виходить) Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk
Чим площадка біля монументу слави не велика і пуста?))))) То всьо фігня йомайо. Бампер поставлю на місце і дальше поїду. Треба трубу глянути завтра тіки шоб вона не погнулася до самого переду))))