В мене зразу ж після купівлі - навернувся генератор. Хлопці на сервісі довго матюкались щоб дістатись туда. ( Це було в україні і обійшлось порівняно дуже дешево ) Основним наріканням моїм було те що авто погано заводилось зимою зранку. Але все таки заводилось після 10ти секундного крутіння стартером. Майстер в Чехії нє глядя зробив діагностику що це распредвали і мол скоро взагалі заводитись перестане. Потім виявилось що в мене просто всі 4 свічки накалу не працювали... І слухай заводилась в -14 зимою ))). Распредвали грохочуть трохи але заміну відтяну до осені. Зато поміняв електро-магнітний замок водійської дверки ( світив вічно відкриту дверку ) і перепаяли мені пікселі центрального екрану ( не чітко все відображалось ) ну + 4 свічки і це все щастя вилилось в 500 баксів
А якої потужності в тебе генератор.... Бо що цікаво в Баса на його 2.5 теж майже зразу після купівлі навернувся генератор - згорів якір ... в Баса 120А. Олег а в тебе який генератор... Може вони просто заслабі і тре 150-180А
У себе недавно зробив. У більшості випадків мікрик не потрібно чіпати, мабудь за винятком, того що надфілем тре зточити гострі краї кнопки мікрика. Бо головна причина в тому, що кулак який давить на мікрик має пластикове покриття і кнопка мікрика гострими краями з часом прориває канавку в тому покритті. І щоб вилікувати достатньо відновити пластикове покриття (я це робив паяльником 60Вт з плоским жалом - вийшло досить надійно). Звичайно бувають випадки, коли мікрик зігнив (окислився всередині), але корпус його пластмасовий а, головне, розбірний. Достатньо купити новий мікрик і переставити нутрощі. Оригінал: SAIA-BURGESS V4CNT7 по інтернетах коштує 9-10 баксів за шт. Скажу що новий мікрик повністю замінити не можна, бо оригінальний має кріплення пластикове, яке нерозбірне (залите епоксидкою, разом з дротами) і нижню частину корпусу мікрика не замінити. Можна пробувати замінити на інший, але прийдеться дуууже накохозити щоб його там прикріпити, адже клей, який би не був, не допоможе і через пів року знов тре клеїти - вібрація...
Ні чого там колхозити аж дуже не потрібно, головне добре приклеїти. А та оригінальна срань, була б добра - то ми б зараз говорили б ні про що.
На днях поміняв масло в задньому редукторі і в МКПП. Залив ХАДО 75W90. Також поміняв частину ходової: - ричаг передній верхній передній правий - ричаг передній нижній передній правий - сайлентблок ричага переднього верхнього заднього правого - сайлентблок ричага переднього нижнього заднього правого - стійку стабілізатора праву. Ліву сторону залишив на наступний тиждень. Сьогодні затонувався!
Залив На попередній С4 2,5 ТДІ проїхав на ньому 195 тис., мотор як був в ідеальному стані так і залишився, зараз пробіг вже 340 тис.!