Так прога рахує, думаю 80 точно прибавилось! На днях заміряю розгін, має бути як мінімум на секунду менше.
Печалька. Якийсь мудак зацепив і свалив. Був в майстра робота з матеріалами 2500-3000тис. грн.. Записався на прийом!
І поремонтувався трохи. Доробив ліву сторону перід, замінили стійку стабілізатора, два ричага, а в других двох тільки сайлентблоки і пильник шруса. Робив все на сервісі.
Сцк, печально... на рівному місці попадалово на бабки. То тобі фарбу поздирало чи то його фарба залишилася на крилі?
От і прийшов час їхати до майстра. Але крім крила вирішив освіжити задній бампер і ГОЛОВНЕ зробити щей дах, бо він на вигляд просто жах.
Для того щоб нормально зробити дах - треба зняти вітрове скло і рейлінги, щоб їх зняти реба розібрати пів салона і зняти обшивку даху. Тому домовився з майстром, що ці роботи буду робити сам, бо для мене це буде дешевше і не переживатиму, що поламають, погубл*ть кріплення, невідомо як розберуть - зберуть.
А в мене стеля провисати починає, скоро теж доведеться знімати і перетягувати))) Але походу в С4 важче знімати... Там кажуть в 80% ламається стеля полюбе.
На днях буду перезуватись! Замовив інший к-т оригінальних дисків. Хто вгадає діаметр і марку ( ставились тільки на ауді), тому подарую освіжувач Wunder Baum )))