Audi A6C5 Avant Quattro 2.5TDI або просто "Трактор"

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем Shaggy, 27 кві 2017.

1. kym

kym Аксакал

a 100
    Забагато На ХХ має бути 250-300
    в тебе три датчики температури. От там і рий. " Обрив на+" в більшості означає недовключена фішка

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Нарешті підкинув комп) Наразі датчик показує витрату повітря 420-423мг/с)) Отже я думаю все ок)

Похоліварим?)))

3. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Можна))

А якшо так???

4. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    А навіщо глушити той егр, а зняти і почистити егр і взагалі систему впуску релігія не дозволяє? Це ж простий механічно-вакуумний клапан який чиститься/миється на ура. От в мене помили то все - блистить як псові яйці(с) і машинка літає просто, мені вже здається що мені гальм бракує ;)
    З методами заглушки егр, теж курва кілібіни, а просто витягнути і замотати на вузлик вакуумний шланг електричного клапана? - тод ж сам егр ніколи не подасть у впускний бо буде завжди закритий.

Що до ідеї просто ділити обєм циліндрів на їх кількість... Я б сказав що чиста теорія, бо:
    1. Повітря тянеться турбіною і через байпас явно все не використовується, а дмрв січе весь обєм що через нього проходить.
    2. Той же ж клапан егр який частину вихлопу запускає назад, то ще трохи мінус до обєму споживаного повітря. Хоча на холостих егр не працює, але все ж.

5. RaZoR

Щоб багато не писати:
    Ось це все і є теорія.
    А По факту:
    Є ВагКом, є МАП, є МАФ, є обєм, є к-ть циліндрів - все дуже просто рахується!!!

6. RaZoR

Буває підклинює у привідкритому положенні!

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Не можна так просто ділити бо є ще дросельна заслонка, яка визначає потужність двигуна - скільки пропустить дросель стільки повітря і буде. Співвідношення повітря / паливо/потужність - не лінійна функція а емпірична

8. Exoto

Exoto Місцевий

Passat B5
    Нема кулібіна)
    Сам ваг робить заглушки для егр і вони мають свій номер

9. RaZoR

Де на АКЕ є ДРосель???

То п...ць Припустимо: Навіть якщо дросель і є, наприклад на іншому авто, то скільки він пропустить ми це бачимо по показниках які відображаються у вагкомі, в реальному часі, чи по знятих логах.
    Пацани не тупіть.
    Все рахується.
    Вчіть!
    Не видумуйте всякої херні.

• Подобається Подобається x 1
  10. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Ги. Ітогі падвідьом.
    Обєм повітря що пройшло через ДМВ (хз що за операція) на тиск у впускному (хз яка операція) датчик температури повітря (хз яка операція) положення педалі газу (хз яка операція) напруга на керуючій форсунці (хз яка операція) на тиск вакуумній магістралі (хз яка операція) на кількість обертів бо може тре включити егр (хз яка операція) може ще шось забув... І ЦЕ ВСЕ, КУРВА, ДОРІВНЮЄ 2485 / 6, так?

11. RaZoR

Давай підведем:

Немає відношення до обєму повітря!
    Немає відношення тому що-
    Він заглушений механічно, і включає його чи тиск чи ЕБУ двигуна, нам пофіг, бо він заглушений механічно і не може вплинути на обєм повітря яке поступає в камеру згоряння.
    наддуву чи розрідження немаєж!!! мова про ХХ, тому тиск завжи дорівнює атмосферному(що нам і показує мап на хх, якщо гляну
    ти вагком!!!)
    Курва так)))
    Мотор на хх працює як атмосферний!!!

П.С
    Задачка!
    В мене на А4, егр також заглушений, і маф на хх показує 468мг. Щоб це могло означати???

12. RaZoR

Всьо... Далі я свалюю!

13. RaZoR

Ну і кому реально цікаво, як і які процеси відбуваються в дизельному двигуні, або хто дуже впертий і хоче продовжити всякого роду холівар, пропоную спочатку до вивчення https://sites.google.com/site/vagecumap/understanding-ecu-maps Починайте з пункту 1.
    The following guide based on a 1.9 tdi pd VAG engine. This engine has a capacity of 1.9 litres or 1900 cubic centimetres (cm3). The exact figure is actually 1897 cm3. The engine has FOUR cylinders so each cylinder is 474 cm3. (1897/ 4) All four cylinders are identical so we only need to deal with one. If one cylinder has a volume of 474 cm3, the maximum amount of air & fuel it can hold is 474 cm3.
    upload_2017-7-7_14-51-47.png

• Подобається Подобається x 1
  14. kym

kym Аксакал

a 100

Останнє редагування: 8 лип 2017
  15. RaZoR