Авто dieselЯ757 - VW/Golf2/1.6d/JP/4Т/

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем diesel757, 2 лип 2013.

1. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    де саме?, номер торгового павільйона?, або хоча би в якому ряді шукати?
    Дякую!
    П/С/ шукав та не знайшов, мабуть погано шукав.

2. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    Будь де, там де продають акустику чи сигналізацію... купляв їх десь 5-6місяців тому.

3. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Всім вітання! Всім, без винятку!
    Вперше, в цій темі напишу про ЗРАДУ, про зраду свому ГОЛЬФУ. Бо Гольф - то як жінка, а решта - то як ..... (додумайте самі).
    Хоча, то не перша зрада, до того були КАМАЗ-4110, УРАЛ-4320, і інша фігня, але, то не вщьот, бо то так треба було.
    Гольфік мій образився, коли я зрадив йому на 2-3 тижні з ЕТАЛОНом Е2, минулої зими. Після того, він думав, що я, став на путь істінний....., але не тут то було, мене потягнуло на лЄво, бо захотілось чогось більшого, чогось масштабнішого....
    Суть така - я у відпустці, відпочив, вдома вже нєфіг робити, тому, кинувся на лЄво, іскать пріключєнія... Знайшов!!!
    Сьогодні, а точніше ВЧОРА вранці повернувся з таксі, кимарнув 2 годинки і сів "другим шофером" на МЕРСЕДЕСа 817-го.
    Додам від себе: машинка ляля, машинка м'ягка на ходу (краще пуста, ніж завантажена - ІМХО), в солярі - не примхлива, а якщо в натурі, то дасть піzdюлей Мерседесу Atego (все залежить від водія).
    Спочатку все було класно, виїхали зі стоянки вранці, було ще темно, загрузились на одній точці у Львові, догрузились на іншій точці, теж в межах Львова,

2015-10-23-322.jpg 2015-10-23-323.jpg
    вантаж - дохрєна дощок, арматури, бляхи, і трохи мін вати.
    А, додам, вантажність сєго дєвайса = +5,5 тон, + відкидний пневмоборт - виявляється - це шняга! До речі, задні стоп-сигнали поміняні нещодавно (1шт=550,00 грн.), попередні - були розміщені внизу і були обірвані в Карпатах на бездоріжжі, добре, що хоть міст з редуктором, тоді, не залишили на тих "польових" перевалах.
    Продовжую епопею.
    Завантажились на другій точці, і погнали на третю точку дозавантажитись. Третя точка - дачні ділянки в Ковирях, там чортяка каже "надобраніч".
    Дозавантажились.
    І так, як дорога, була вузька, здавати назад - не варіант, боялись обірвати дзеркала. (хто їздив - зрозуміє).
    Поїхали в "глубину", поїхали розвертатись, поїхали шукати місце розвороту для тої Дури.....
    .... знайшли, розвернулись, та так розвернулись, що руки були по лікті в болоті, бо випав дощ напередодні і земля розкисла, і на виході отримали таки результат:
    2015-10-23-318.jpg
    2015-10-23-312.jpg
    2015-10-23-313.jpg
    2015-10-23-315.jpg
    2015-10-23-317.jpg

після того, один з нас (інший водій), псіханув і пішов на трасу за трактором, чи якоюсь вантажівкою, щоби смикнути. Бо самі раду не могли дати, так як один за кермом, а інший гіляки під колесо пхає, а машинка заривається, або зноситься. Поки один ходив і шукав техніку, я продумав стратегію, і того 817-го визволив з полону, незважаючи на те, що за спиною було більше 5-ти тон. Як визволяв, не буду описуавти, бо то багато писати, але суть в тому, що ми з травки вискочили.
    Мені поміг мій Бог і холодна розсудливість, бо більше ніхто не міг допомогти.
    Щоправда, боявся, щоби не обірвати стабілізатор задній, котрий вперся в пригорок, щоби не обірвати бак з пальним, щоби не пошкодити паливні трубки і щоби не обірвати блок керуванням заднім пневмо-бортом. Про редуктор моста думав в останню чергу, так, як від нього до землі була нормальна відстань.
    Результат:
    2015-10-23-319.jpg
    2015-10-23-320.jpg

по дорозі на виїзд зустрів ЗІЛа, він розвернувся, не взяв ні копійки, сказав такі слова: " я нічого брати не буду, я ж вам не поміг, ви самі вискочили..... ні, не буду брати, бо завтра, можливо, я десь застрягну". От цьому шоферу - повага!

2015-10-23-314.jpg

Далі ми вирушили на Ів.Франківськ, розвантажились, забрали "касу", перекурили зробив, я, дві фотки і ми поїхали у Львів

2015-10-23-324.jpg 2015-10-23-325.jpg

Все, я вдома!!! Ура!

П/С/:
    Друзі, поважайте, а саме головне, перш ніж зробити будь-який маневр на дорозі - приймайте до уваги будь-які вантажні автомобілі, а тим більше фури, бо реально, вони (в залежності від перевозимого грузу) не зможуть зупинитись вчасно. Їм пофігу на машинку, їм пофігу груз, бо наприклад, я - "боявся" різко натиснути на гальма (в даному випадку - пневмо, хватає "мертво"), і "боявся", щоби ті дошки в поєднанні з арматурою, при гальмуванні не "прошили" кабіну і не відтяли мені череп. Тобто, спрацьовує інстинкт не матеріальної відповідальності, а інстинкт самозбереження. Тому, хто з цим не стикався, задумайтесь та бережіть себе.
    І ще, одне, бачите десь фуру, грузовик --- пропустіть, поступітесь, хай їде, бо ми, в основному, по області мотаємось, а вони - трудяги матлошать десять сотень вдень, вони їдуть по тахографу..... вони стараються побільше проїхати, щоби побільше поспати чи відпочити.
    Це реально важко, відчув на своїй шкурі, хоча керував 5-ти-тонником завантаженим, і ці відчуття, коли та буда розгойдується - кайфу малу.

П/С/С/
    додам сарказму: хто хоче курнути в мене на районі, беріть посвідчення водія і покатаємось.
    Надобраніч всім, я втомився, в мене відсутня агресивність (а це погано), а також цікавість, бо йде друга ніч без сна.

П/С/С/С Себастьян, маєш совість - хоч тут - не критикуй. А, вообще-то, починай, мені пофіг.... Гуд найт!

• Подобається Подобається x 2
  4. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    Той 817-й непогано зберігся як на свій вік - так як і всі ветерани ВАГу... тут німцям завжди буде повага за якість автопрому...

Стосовно тих слів про вантажівки - повністю підтримую і дуже добре знаю на скільки ті великі брички менш поворотні і менш маневрені ніж легковушка і глибоко засуджую тих, хто підрізає і не пропускає вантажівки.
    Мав можливість певний період в своєму житті катати 10-ти тонник по американських просторах - найбільше часу по 9-ти мільйонному місту... там і навчився поважати водіїв вантажівок.
    Зауваження: таких водіїв не можна плутати з Львівськими маршутчиками, яких просто хочеться витягувати з їх кабіни і п.здити після їх маневрів (я про 98% з них)... Звичайно трапляються і за кермом вантажівки чмо, яке керується тільки інстинктами, а не правилами і водійською солідарністю... але їх у відсотковому співвідношенні суттєво менше порівняно із нашими маршрутками.

Загалом хотів висловити свою думку про водіїв фур, яких я дуже поважаю і при контакті на дорожньому полотні з ними - стараюсь полегшити їм проїзд...

5. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Старі такі мерси просто бомбезні. Коли брав свого, то принципово не брав Атего, бо хоча новіший, купа електроніки, а ходові якості, як мінімум такі самі і мороки з ним...
    Про дальнобоїв завжди притримувався думки, що це еталони водіїв, правда зараз понабирали по оголошеннях мудаків всяких, які не знають що таке водійська солідарність і повага...

Короче, З ДНЕМ АВТОМОБІЛІСТА!!!
    DSC01394.JPG

6. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Це новий епізод до "Пункт назначєния",хоча щось подібне там вже було.

7. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    @diesel757 ти мене на ностальгію пробив... )

Ось, поділюсь фоткою брички, яку в молодості обкатував на заокеанських просторах )

...це не ВАГ на жаль - це Mitsubishi FUSO на автоматі :) *10т.

Вкладення:

• FUSO.jpg
      FUSO.jpg
      Розмір файлу:
      132,7 КБ
      Переглядів:
      287
  8. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Трошки інфи про мого Гольфа....
    В п'ятницю, терміново, постало питання їхати в Бориспіль. Дружина полетіла в Канаду до родичів.
    Виїхав в 19.00 прибув в Бориспіль в 03.00, в дорозі один раз пили каву, другий раз їли в кафе, ну і третій раз заправлявся. На всьо про всьо - 8 годин.
    Виїхав з Борисполя в 05.00, в 07.00 - був на автовокзалі в Житомирі. Там брав дівчину на Львів, списались через бла-бла-кар, +200 грн. - ніколи не помішає. З Житомира виїхав в 07.30, прибув у Львів в 12.20 год.
    Ціна питання по маршруту - 70л солярки, на яких ще їжджу і завтра теж буду їздити на роботу.
    От так, Гольфак хоть старенький, але питання відпрацював в повному обсязі.
    Кілометраж, який проїхав - Х.й.З, бо не засікав, але в Бориспіль ч/з кільцеву Києва, а назад ч/з саме місто Київ.
    Я люблю свого Гольфака, не підвів жодного разу.

До речі, інфу про поїздку, вдень поїздки розмістив на Бла-Бла-Карі, так от: з Житомира - дівчина, з Києва - хлопець, але я йому відмовив, і був ще один, але не поїхав, так, як змінилась дата його відрядження. Тобто Бла-Бла-Кар ---- рулить.

І ще напишу, про те, як заправлявся........ доїхав до Київської обл., там соляра дешевша, знайшов по 16.00 грн., заїхав на заправку. Ніч. Заправляється фура. Підійшов до водія, привітався. Слово за слово, а він каже, мол давай я тебе заправлю по 14.00. Я погодився і він мені заправив. Пацанюра був вроді з Черкас чи то з Чернігова, номера "СЕ.........".

От так пройшла поїздка. Повернувся на стоянку, а там мене зустріли шашличком.....

9. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    В дізєля хата гуляє!))))

• Подобається Подобається x 1
  10. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    було так
    DSC00171.JPG DSC00173.JPG DSC00174.JPG DSC00176.JPG

бля?!?!... і нафіга та хЄрня між своїми?

п/с/
    нє всє поймут, Martini - вспомнєт....
    2015-11-09-344.jpg

11. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Виявляється, що я полігамний...
    Сьогодні, знову - зрадив, ---- зрадив черговий раз, своєму Гольфаку.
    На цей раз була "Іванка", а точніше "Іveco Daily 3.0"
    DSC00002.JPG DSC00003.JPG
    Коротко про машинку - прІкольна, маневрена, рік випуску - 2008, гідрик, інтеркуллєр, електропакет, "відсікач" на 94 km/h, розхід на "сотку" (якщо по-людськи = 9,4-10,2л, а якщо включений холодильник, то +1-2л добавляємо), на хребті холодильник, котрий регулірує до -22град.С, а сама класна шняга в ній, то круіз-контроль....... тонажність по паспорту 2,5т, хоча зі слів було і 4,5т.
    Про ляльку-Іванку можна багато писати, але не буду засмічувати тему буквами. Хоча, є один суттєвий недолік - відсутність спальніка, чи то реально спального місця, тобто, вдвох на дальняк - напряг.
    Продовжу......
    ..... маршрут був такий: Львів (загрузились куркою та її патрохами) - Стрий (розгрузка - три точки) - Дрогобич (розгрузка - дві точки) - Львів (кінцева - скинули тару).
    DSC00004.JPG DSC00005.JPG
    Дана машинка, приносить "кАсАрІк" в місяць. Тому, хто хоче, ну і відповідно - душа до того лежить, то є ідея для маленького-бізнесу, щоб на хліб з маслом вистарчало.
    Хоча, на ній можна більшу касу піднімати, але треба шарити в ноуті, неті та знати певні сайти - і це все, потрібно мати із собою в дорозі. (Це моя така, субєктивна думка.....)
    DSC00010.JPG DSC00009.JPG
    .... на машинці їдеш, І відпочиваєш....., добре, що там була присутня р/ст для спілкування з далекобійниками...... - за це ріспєкт та повага власнику (він же і постійний водій) авта.
    До речі, та машинка, нещодавно привезла "ГРУЗ-200" з Артемовська в Кам'янку...
    Всі (ну може не всі), думають, що "ВАДІЛА", просто сидить на "круізі" і ніфіга не робить..... нІ, не ТаК!!!
    П/С/ якщо "карта ляже", то слідуючий "пост" буде з тягачом типу "ікС-еФ", "актоРс", чи "...ще якась хєрня інша". (для тих, кому цікаво......)
    А, щоби пост не був "худеньким", ось вам, трішки відосіка:

П/С/С/ Всім добра!!!!!
    Ось така, у нас мальовничо-патріотична автобусна зупинка між м.Стрий та м.Дрогобич..... я, пишаюсь!!!!
    DSC00006.JPG

Вкладення:

• DSC00001.JPG
      DSC00001.JPG
      Розмір файлу:
      68,9 КБ
      Переглядів:
      283
    • DSC00007.JPG
      DSC00007.JPG
      Розмір файлу:
      72 КБ
      Переглядів:
      297
    • DSC00008.JPG
      DSC00008.JPG
      Розмір файлу:
      75,4 КБ
      Переглядів:
      297
  12. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Ха-а-а-а..., знайшов старі фотографії (2 роки тому, приблизно).
    Дівчинина отримала посвідчення водія, і за півроку осідлала Гольфака 2-го...,
    На фото відрізок дороги Новоград-Волинський - Житомир, прямували в Овруч.
    image1.jpg
    image2.jpg
    .... і, нехай, вона мені після того скаже, що я, не даю їй, кермувати Гольфаком!

13. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Зробив своїй малі подарунок на Миколая..... помив на мойці!
    Тепер блистить під ліхтарем, як в кота яєчки, шо нє?
    І ще пахнючку нову купив "exotic", і панельку "плаком" натер.
    Якщо, вона буде чемною в слідуючому році, то до неї знову Миколайко прийде і якісь ніштячки принесе!

IMG_20151219_190435.jpg
    IMG_20151219_190501.jpg

• Подобається Подобається x 3
  14. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    А я свому гольфу на Миколая зробив жовті внутрішні фари в решітці, та і сам задоволений))

15. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    В цьому пості, хочу поділитися про інтернет-сервіс- "bla bla car".
    Думаю, що більшість про це чули, але не стикались.
    Так от, вчора був в Києві, машиною. Виїхав в неділю ввечері, майже вночі, а ввчора вже повернувся до любимого Львова. Реально, той бла-бла-кар працює. Вже вдруге, туди закидую інфу про маршрут поїздки. Цього разу, як і минулого, закинув інфу за кілька годин до поїздки, і одразу "повалили" дзвінки та повідомлення, причому достатньо, було з чого вибрати. Під час дзвінків відфільтровую кого брати, кого ні. Перевагу надаю дівчатам :dance3:. Беру не більше 2-ох осіб, бо в мене Г2, щоби всім було зручно.... як правило, ніколи не беру на весь маршрут, тільки - частково, бо часто хочеться самому побути на одинці під час подорожування.
    Цього разу мав дівчину з йоркширським терєром (така маленька кишенькова хєрня, якої взагалі не було чути), та із автовокзалу забрав хлопця, котрий не міг виїхати. Обоє їхали до м.Рівне.
    По цифрах.....
    ....перед поїздкою, та в кінці поїздки питали скільки??? Але в мене завжди відповідь така: "скільки вважаєте за потрібне!!!"
    За цю поїздку мав 400 грн. до Рівного зі Львова. Більше людей не брав, так як нафіг було потрібно, бо заправився перед поїздкою у знайомого на 600 грн. за 60 літрів ДП.
    А перший раз, то було минулого місяця, брав дівчину з Житомира до Львова. Ті самі питання, та сама відповідь, мається на увазі - вартість. І вона 200 гривників положила для Гольфака.

Тому, завжди пробуйте щось нове та йдіть в ногу з часом!

П/С/ свому Г2 - ПОДЯКА!!! За те, що на свої роки витримує всі "двіжі" та не дає "вдаритись лицем в болото" перед чужими пасажирами.

ну і кілька фото, бо ж який то пост без фоток

2015-12-21-392.jpg 2015-12-21-402.jpg

• Подобається Подобається x 3
  16. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Поможіть порадою.
    Проблема в тому, що "омивайка" дуже слабо бризкає на лобовуху.
    Таке було періодами, то бризкає нормуль, то знову фігово.
    Приміром, вчора нормально бризкало (залита Не вода, а омивайка мінус двадцять, періодично додаю 1 баночку спирту з аптеки), зранку теж нормально, а потім на протязі дня - фігово і так по сей час.
    Після поїздки зняв, той моторчик з бачка, продумав компресором на шиномонтажі, також продув всі трубки.
    Засмічення в системі не має, а проблема не зникла.
    Навіть, при стоячій машині бризкає на нижній край скла.
    Але, коли закриваю одну "пісялку" пальцем, інша - більш-менш нормально сандалить.
    Хто з таким стикався, як з цим боротись?
    Уточнення: в трубочках протікань не має.
    Що робити?
    Міняти моторчик?

17. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    може приціл в поливайках збився?
    як варіант можна попробувати взяти звичайну голку і в саму пісялку зі сторони лобовухи - попробувати провернути і прицілити вище?
    якщо не в тому справа, то напевно моторчик сили немає )

18. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    було таке, замінив бризгалки і нормально))) але непробував затикати одну частину, зараз поставив від форда з форсункою...

19. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Покажи які?)))

20. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    не варіант, бо продувались нормально. Та й компресором продував.
    так, була проблема в моторчику. Крутив нормально, але потрібний тиск не створював.
    Мабуть зносились чи виробились ті "лопасті", що ганяють воду.

Питання вирішив. На шроті на Зеленій, купив інший моторчик, щоправда, на місці поставили один, а він так само не фуричить в повному обсязі, поставили другий - і вуаля, все пучком. Ціна 70 грн.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)