Авто dieselЯ757 - VW/Golf2/1.6d/JP/4Т/

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем diesel757, 2 лип 2013.

1. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Аааай молодець!
    PS: незнаю де в тапталку плюсики ставити

С мабільнава дєвайса

2. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    це як варіант (ми ж підтримуємо українського виробника :dance:), коль-бо ні, то вибір завжди існує, як мінімум є три варіанти: Pilsner Urquell, Krušovice.
    :drinks::drinks::yes::wacko1:

П/С/ SASA, номер тел. отримав, передзвоню субота-неділя, заїхати зможу неділя-понеділок, ітд.

3. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Вже не актуально, підігнав SASA, за що йому і вдячний.

4. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Трішки обновлю свою тему.
    Оскільки минула зима, наближається літній період, то по звичці, яку мені привили в ЗСУ, розпочав сезонне обслуговування свого старого Гольфа. Так, як через роботу та інші "двіженія" існує брак часу, то все роблю по можливості, із тривалими інтервалами.
    За на протязі двох тижнів замінено:
    - масло в двигуні (вже вісім років поспіль заливаю TOTAL 10W40 QUARTZ DIESEL 7000);
    - масло в МКПП доливав (TOTAL 75W-80 TRANSMISSION BV GL-4+);
    - фільтр масляний (SCT);
    - фільтр паливний (KNECHT);
    - шків колінвала, той що під ремінь генератора (Topran);
    - ремінь генератора (Contitech);
    - ремінь ГРМ (Contitech);
    - натяжний ролік ремня ГРМ (RUVILLE)
    Наразі більше нічого не робив, чекаю кращої погоди, щоби в болоті не ковирятися. В подальшому в планах, в процесі життєдіяльності:
    - зняти рульову рейку, перебрати, замінити втулку, змазати;
    - заміна зовнішніх гранат 2 штуки, уже придбав два комплекта з пильниками зі всіма хомутами (Spidan) у Юри Kam@toZ. До речі, у нього брав ще ряд з/ч, за що йому дякую :drinks:!;
    - заміна шарових опор (RUVILLE) теж у Юри брав;
    - заміна сайлентблоків задньої балки. Ті сайленти, мені хтось колись подарував нові, що за виробник не пам'ятаю, головне що купувати не треба буде;
    - внутрішні гранати теж хочу знімати, перемити в уайт-спіріті, по новому змастити шрусом, можливо і прийдеться їх замінити, маю дві запасних гранати, щоправда б/у. Ну і пильники на внутрішніх гранатах просяться під заміну, є вже тріщини.
    Мабуть з того важливого все. Хоча треба буде заїхати до когось, щоб глянути на передні сайлентблоки та наконечники.
    Всі ці роботи планую виконувати сам, у себе на стоянці, буду виконувати, постараюсь фотозвіт якийсь зробити.

З мєлочовки неспішно потрібно:
    - підкрильник лівий передній (може в когось завалявся, ціна?);
    - праве дзеркало (бо тріснуте) заднього виду в комплекті, форточне, з ковпачком-заглушкою зовнішньою, якщо ціна буде адекват, то і ліве в зборі взяв би;
    - відсутні передні бризговики, страшно закидує болотом по порогах і дверях. Ззаді стоять брисговики Kolhoz-рейсінг. Тому треба мабуть всі чотири нові ставити. Хто що порадить, оптимальне, щоби не дорого і не по колхозному і щоби болотом не кидало по дверях :cool:;
    - поставити "юбку" чи як там? - "фартух", що внизу під бампером переднім (його маю, але колір інший). Треба буде пошкурити (де ржавчина проявилась), грунтанути і пофарбувати з балончика.
    - якщо фінанси позволять, то докупити губу бампера (не ГТІ, якусь звичайну, акуратну), так би мовити, щоби не було недосказанності внизу бампера.

А так, моя "брика" до використання за призначенням готова, та їздить щоденно.

Останнє редагування: 8 бер 2014
    • Подобається Подобається x 1
  5. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Маю свою тріснуту не оригінал практично нова можу віддати за 50 грн. для експериментів.

6. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    будь-ласка, уточни про що мова йде, ну тіпа, про яку "свою"???

7. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Бризговики є стандартні, чув що підходять, а ще читав, що задні від калини підходять на наші гольфи.

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Є в мене дзеркало праве яке до кронштейна саморізом прикручене але сам елемент цілий. За мале пиво забирай і бався з елементом якщо хош.

9. romaviper

romaviper Початківець

golf 2 1.8 GU pierburg 2e2 5 ст.

10. WANTED

WANTED Місцевий

Той надпис, як малий каже, "трохи ДУЖЕ" не канає, його б видалити звідти, якщо це можливо.

11. romaviper

romaviper Початківець

golf 2 1.8 GU pierburg 2e2 5 ст.
    можна значки фольцика знайти на шроті і самонарезом з середини прикрутити))

12. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Я про губу писав сорі щось в ночі провтикав)))))

13. WANTED

WANTED Місцевий

До речі, за губу, попитаю в знайомого, він мені ГТІшну підганяв, то може і таку має, як не дорого, то буде тобі подарок )

14. Serh

Serh Active Member

VW Golf 2 1.6 TD 1991 р.
    то гетеїшна теж крута, якщо буде гтеїшна не за дуже дорого забравби, ссорі за маленький флуд

15. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    І так, планово переводжу свого Г2 на літній сезон експлуатації (вже 2-ий раз пишу Opera глючить), зроблено наступне:
    в слыдуючих постах опис.

16. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    заміна гранат (внутрішніх, зовнішніх), заміна шарових, зняття-установка рульової рейки

Мета: замінити шарові опори, замінити зовнішні гранати, перебрати внутрішні гранати, замінити всі пильники, усунути стук в рульовій.
    Місце: стоянка, без ями, без естакади.
    Процес:
    - зняв колеса, фото не робив;
    - запшикав всі місця (там де буду скручувати-відкручувати) VD-шкою
    - гайку (ось цю)
    попередньо заїхав на СТО та попросив "зірвати", а потім, скрутив її вже на місці, коли познімав колеса
    - вибив наконечник (спочатку відкрутив гайку ту що позначено червоною стрілко, потім там де різьба підперли доскою /в то місце де була гайка/, і кілька разів вдарив молотком в те місце де показує зелена стрілка). Результат -> наконечник вискочив.
    - відкрутив зверху поперечний болт, котрий фіксує шарову опору (позначено червоним овалом):
    [​IMG] [​IMG]
    - після того, коли гайку шарової опори відкрутив, болт вибив та витягнув, то вдари деревяшкою в напрямку зеленої стрілки по ричагу. Результат = шарова висколи зі ступиці, далі, відкрутив ту шарову взагалі та викинув. Щоби шарову опору зняти, потрібно відкрутити 3-и болтика, котрі її кріплять до ричага (показано синьою стрілкою).

• Подобається Подобається x 1
  17. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    - далі, знімаємо піввісь (одну і аналогічно другу), фото:
    знято:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    - відкручуємо болти (три штуки), котрі кріплять елемент куліси до рульової рейки. На фото стрілками показано місце де вкручувались болтики до рульової рейки, котрі прижимали кулісу. Синім кругом обведено відкручений елемент куліси від рульової рейки та відсунутий в сторону, щоби не заваджав.
    дана операція проводилась зі сторони підкапотного простору (так само фото зроблено).

Останнє редагування: 12 бер 2014
  18. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    (змушений писати роздільно, так як Opera глючить, висне і не зберігає)
    - відкрутиви 4-и болти, ктримуючи їх гайки. Ті болти, що кріплять (прижимають) рульову рейку до передньої балки. Ось фото, не зовсім якісне, але хто в курсах (хто заглядував під машину) той зорієнтується. На фото: 2 болти позначені стрілочкою, решта 2, котрих не видно - обведено червоною лінією.
    Далі:
    піввісі зняті, рульова рейка в зборі витягнута. Рульова рейка витягується тільки через ліву сторону авта.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Слідуючим етапом: познімав гранати з полуосей (і внутрішні і зовнішні). Зовнішні повикидав, їм заміна на нові:
    [​IMG] [​IMG]
    - внутрішні гранати перемив в ДТ (в солярці). Корочче, з 2-ох своїх гранат (котрі стояли) та двох б/у-шних (котрі були) зібрав дві самих кращих, та поставив на піввісі, до них докупив два пильника (мої були рвані та потріскані):
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    На 4-му фото піввісі без гранат.

19. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    На кінець дня сьогоднішнього маю:
    - розібрану машину (без рульової, без півосей);

Півосі зібрані зі всама гранатами (внутрішня, зовнішня), залишилось хомути поставити на пильники і комплектувати Г2. Але, наступила ніченька, тому всі двіженія та звіт будуть завтра-після завтра.
    А це фото на кінець дня:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    P/S/ далі буде (по ходу)
    Якщо "фа-фа", чи "блим-блим", то я на Сімці з номерами ВС6303...., але та "Сімка", то не Беха, а ВАЗ :rofl: . Корочче я на ТАЗІКУ :preved:

20. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    курва знов в сусіда жигулятора забрав ? =) вітаю в наших рядах.
    от не ліньки тобі брудними руками за фотик братись.. я пробував пару звітів зробити - ухаділ в працес і забував за фотік.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)