Авто dieselЯ757 - VW/Golf2/1.6d/JP/4Т/

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем diesel757, 2 лип 2013.

1. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Хто може мені заколхозити режим включення додаткового світла (внутрішніх фар) в Г2?
    Суть:
    внутрішні фари в Г2 в решітці вмикаються, штатно лише тоді, коли вкл. ближнє/дальнє світло головних фар. Мене це кумарить.
    Суть колхозу:
    Хочу, щоби ті внутрішні фари вмикались навіть тоді, коли включені лише габарити (підфарники), тобто були незалежні від головного світла.
    Чому я так хочу:
    1. просто хочу
    2. щоби можна було по трасі їхати з увімкненими габаритами і внутрішніми фарами, і при цьому "моргати" головним світлом про присутність ДАЙців. :D

І так, хто може мені сей девайс заколхозити?
    Ціна, та що для того потрібно + контакти в ПП, пліз!

П/С/ такий варіант, як підключити на пряму від АКБ на розрив кнопки, не канає. Хочу, щоби той колхоз був толково зроблений.

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    внутрішні фари в Г2 в решітці сліплять, їх не можна без дальнього використовувати. Я колись їх на ближнє підключив то поки їхав додому то всі зустрічні мені моргали.

3. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    :shok::shok::shok::shok:
    але всерівно хочу, і плюс Кантрік високий від корча-некантріка. :pardon:

4. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    чувак, не роби то, бо то херово. тому що там ішли або туманки або допоміжне світло головного дальнього.
    одне і друге по ПДД неможна мати включеним без головного ближнього світла.
    подумай ще раз, чи тобі то треба, і ловити прокльони в свою сторону на дорозі

• Подобається Подобається x 1
  5. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Жарік заробив плюса на тому дописі. Ще я повторю - Дізєль, не мути хєрні ))

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Кантрік тут нідочого, там взагалі окрема оптика. Хто не знав в мене ще колись був Г2 1,3.
    Середні фари не для ближнього, а сліпити буде полюбе, хоть ти їх 2 см від землі вози. Фізика-с. Ці фари не мають спец шторки яку мають всі фари для ближнього світла... А гандони які включають протитуманки разом з ближнім вночі нехай собі їх в салон розвернуть. Не поповняй їхні ряди.

С мабільнава дєвайса

7. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    тепер мені все понятно, ну нах, бути г@андоном :scratch_one-s_head:
    П/С/ мої думки - стали на путь істіни.

8. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    І так, спіткало мене сьогодні "напів-лихо", їхав ввечері в Ходорів, заїхав на АЗС в Миколаєві, все було гуд. Заправився, намагаюсь виїхати, а мій трактор - не хоче, не вмикаються передачі, почав провалюватись ричаг переключення КП.
    Але з терпінням, якось доїхав в Ходорів, там на зворотньому шляху заїхав на естакаду і побачив ось це
    А простіше - про!палась кришечка (сфера, захист, чи як там її обізвати). Розташоване воно на днищу, під кулісою.
    Оскільки була ніч, то вирішив нічого не робити (не мудрити), у Львів їхав так, наче Ланосом постійно в режимі ввімкнення задньої передачі, бо треба було ричаг тягнути вверх.
    Тепер порадьте, як то все "вилікувати"? Чи є таке б/у?, Чи брати нове? Ну і основне питання - чи можна замінити лише ту оболочку, що загубилась чи відламалась (показано червоною стрілкою і кругом її місце, де вона була ізначально)???, чи треба міняти пластину в зборі з тою оболочкою (показано зеленим контуром)?
    П/С/ на фото - провалений ричаг перемикання КП.

9. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    Не слухай інших! От мене тут більшість г@андоном вважає ще тим, а мені як солов"ю - все пох@ую !
    Будь собою, роби як хочеш і срати що говорять інші !

Останнє редагування: 24 чер 2014
  10. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    будь собою і хапани жменю гайок від зустрічної машини ;)

11. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Треба буде купувати нове))))). Я б радив перебрати заодно кулісу, я собі робив за даним мануалом все гарно розписано і є номера деталей які потрібно буде придбати. http://vwts.ru/forum/index.php?showtopic=127413

• Подобається Подобається x 2
  12. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    щиро вдячний, плюсую. Перечитав, виписав номера, їду купувати і усовувати несправність. Зроблю - відпишусь.

13. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Будеш здивований чіткістю переключення передач до речі маю той шаблон для виставлення куліси як треба маяч дам поюзати)))))

14. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    То все класно, але механізми переключення передач бувають різні! в мене на 1,3 інакша. Перед покупкою деталей переконайся що ті деталі підійдуть. а ще краще, спочатку старі зняти, і тоді дивитись, що треба міняти...

15. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Ну то екзіст в допомогу, а що там може бути різне? Хіба в тебе 4 ст. Це мануал для пяти ступки. На самій коробці трохи інші тяги і вроді все.

16. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Бачиш Дізєль ? а я казав ? :)

17. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    І так, зробив, мудохався від обіду і десь до 19.00 год., робив в Кривчицях на естакаді, на заправці.
    дякую, ще раз, тобі Котику, що під'їхав та виявив мені ще одну несправність :good:
    1,6D і 1,8 (1,6) бензин - все однакове, за винятком паливної системи, там мотори однаково розміщені, а вот 1,3 - там є нюанси.
    Доповідаю - зробив, все гуд, все ляля, все чудово і все супер. Звіт (фотозвіт) закину завтра, можливо буде комусь в допомогу.
    Опишу коротко - робота не є трудомістка, але мудохарна...., наче конструктор, який складаєш в перший раз.
    Shpuganich, тобі дуже дякую за ссилочку - помогла. Напиши в ПП свій номер тел., хочу під'їхати і взяти то лекало + хочу проконсультуватись, бо получилось так, що 5-та не вмикається, натомість заганяє в 3-тю. Але, суперський позитив в тому, що тепер, коли сяде жінка за кермо, то не буде замість 1-ї вмикати R-ку. Тепер, вони чітко розмежовані згідно інструкції по експлуатації.
    кидай контакти в ПП, завтра задзвоню, якщо не помиляюсь, то тебе можна вдень відшукати на Липинського. Шаблончик зобов'язуюсь повернути разом з пивасіком :drinks:

18. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Рома глянь довжину цієї тяги пластикової 5ст-74мм 4ст-86мм
    http://vwts.ru/forum/index.php?showtopic=127413&st=20
    Або ще промежуточний ричаг глянути та желізяка що на фото зліва.
    Це єдині відмінності в 4ст і 5ст.

Останнє редагування: 3 лип 2014
  19. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    Мені також потрібно поміняти/зремонтувати кулісу, бо вже не маю сили з тими передачами, дуже туго переключаються і люблю включити замість першої 3 або задню, там немає блоку заднього ходу, обломаний був, як краще поступити? купити кулісу чи ремкомплект?, адже самому перебрати мені то нереально.... не шурупаю я поки в тих запчастинах я вот подивися мануал, трохи страшнувато стало))

Останнє редагування: 3 лип 2014
  20. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Рома попробуй 5-ту передачу включати з натиском вниз (як задню включаєш), і буде тобі "щастя".

П.С.Я собі теж міняв 2 роки тому(точніше майстер який робив мені мотор), то зразу теж думав що неправильно виставив, але втиснув вниз а потім вправо і о :girl_angel: 5 включилась, і до цих пір так включаю.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)