Якщо точно не знаєш запльотів - 100 процентів не давай Запльот, як ти кажеш, тіки в дозволі, бо вся ця кухня пляше від нього. Якщо дали добро в Києві з Г2 на Г4 - зареєструвати мусять полюбе.
Попробуєм підбити підсумки: В мене є Г2 я їду в Київ отримую дозвіл на переобладнення, потім їду в Бундес беру там Г4 в якомога кращому стані і багатшій комплектації жену сюди, перед кордоном розбираю, розмитнюю кузов, збираю вже на Україні,потім отримую сертифікат і заказ-наряд і з цими всіма бумажками їду в МРЕО і реєструю машину на номери. І ми отримюємо Г4 на наших номерах без розмитнення:D. Це при умові що все вийде і сума яка буде потрачена(не враховуєм ціну машини в Бундесі) буде менші ніж 5000у.о-приблизна сума розтаможки г4
1. Дозвіл отримуєш після розмитнення кузова. 2. Чому до 5 тис. у.о. не рахуєш першу реєстрацію, яка є немаленькою.
Якшо цей дозвіл я підставою для всіх інших то напевне його треба зробити в першу чергу Скілки? можеш сказати хоча б приблизно
тільки після розмитнення кузова, так як в дозволі конкретно вказується що на шо переобладнуєш Не скажу навіть приблизно так як свою Корраду робив рівно 1 рік назад, а тоді були трохи інші розклади. Наскільки я зрозумів - 5 тис. у.о. це ти дав приблизну суму розмитнення г4 в лоб. При такому варіанті розмитнення при реєстрації платиш 3% від експертної оцінки в Пенсійний фонд і ще якісь платежі, точно не знаю, можу помилятись. І це при умові що машина до 5років. Якщо більше 5 р, добав податок з власників ТЗ, який помоєму стратує з 500 грн. за 100 кубів. Знов жеш цифру точно не памятаю, треба підняти закон про нові ставки податку.
в когось є конкретні дані що прикгнали конкретну машину в конкретний період часу?! ато чювак поїде до польщі купить там гольфа прижене сюда і абламається бо хтось думав.. Grey, можу тобі сказати таке що людина (німець українського походження) яка пригнала мому братку беху в 2007 зараз просто приганяє дорогі машини без доків.. зайди на tuning.lviv.ua найди юзера з ніком SEM він ганяв колись активно машини і точно ганяв їх тоді коли треба було навіть салон розбирати напиши йому і він тобі розкаже все нормально..
Написано в тему хочеться конкретних прикладів, а то багато теорії, а прикладів ніяких. Дякую за інфу +1
Яка перша реєстрація коли машина вже зереєстрована? робиш заміну кузова по документах і всьо пошукай по форумі тут та тема обговорювалась зі всіх сторін!
Всим привіт!Одне питання є Джета 1987р з доками.Чи можливо щось пригнати за бугра під ці доки і яка процедура???Наперед дякую!!!!
Можливо, але тепер тільки модель на модель. Бору на ці доки вже не поставиш. Процедура вже неодноразово описувалась на форумі.
ні, тільки модель на модель. Інфа від мого знайомого з Чернівців котрий сидить на цих переобладнаннях. Мєнти поміняли правила переобладнання.
Мав 2-і машини пригнані під документи. 1-а розібрана і зібрана ідеально (мотор ходова), але без косяків не обійшлося: салон калатав як в таза (причому це було BMW) + проблеми з термостатом, які пізніше переросли в проблеми з мотором і відповідно жирний ремонт. 2-а машина, на перший погляд, також нормально зібрана, але коли загнав в гараж і почав детально оглядати, то зрозумів, що це повне лайно. Висновок: люди які робирають (в Польщі) і які збирають (в Україні) роблять це не для себе, відповідно ніхто за якістю не слідкує. Багато люксусів які були в машині ( в мому випадку була музика,диски, різні підстаканники і інші цяцьки (які коштують грошей)) по словах перегонщиків пропали на митниці(((. Хоча ціну знизили але я хотів цю машину через те що в ній було!!!! Тепер треба буде наново все розбирати і перекручувати, а то їздити страшно. Це на рахунок самих машин (хоча можу ще багато розказати). На рахунок документів: мав можливість пригнати Пассата 00" р.в. (за кордоном знайомі продавали за смішні гроші). Порахував дорогу, візу і коли порахував скільки потрібно тут бабала і ще більше часу то послав то все в .... Перегонщики мають напрацьовані схеми і є навіть можливість пригнати авто без розбору але то коштує на 1000 зе. більше. Виникає питання чи воно того варте??? Байки про то шо, машина тут не їздила, ніц не рішають бо після того як її наші майстри зберуть ( я говорю про тих шо на розборці і зборці) то краще вона би тут 10 років відкатала. Після 2-х поагрегатно ввезених машин для себе зробив виснововк, що краще довше і детальніше шукати тут машину, або якщо є можливість, то брати нову, ну або ще мати просто дуууууууууууже добрих знайомих прегонщиків, щоб добре розібрали і коли тут збирали зразу перевіряли ходову, мотор і т.д..
Ти просто так попадав. Мій Корок приїхав також під поагрегатку. Гнав мій дружбан. Другий рік - політ нормальний. Єдину бочину що зробили - перепутали фішки між пусковою форсункою і термодатчиком. Наслідок - згорів термодатчик. Але в більшості випадків - саме так як ти написав.