пропоную в неділю кучкуватись в 14 годині біля Метро і звідти вже в Черляни Але треба щоб з нами був той, хто знає це кармічне місце , ато так просто не знайдемо, мені здається
слушна ідея, але на форум все оно тре буде закинути - не всі ж зможуть на з"їзд підтягнутися, а в неділю мали би і вихідний і не стримне бажання поїхати...
шановні, питання... а з"їзд в цю п"ятницю намічається??? а то розклад на 2008 рік там ще висить... то в цю п"яницю в 19 Метро, так?
Рос, ти шо з дуба впав? Яка неділя! З"їзди по п"ятницях. Календар я давно переробив на 2009 Ото їздиш навколо пам"ятника Міцкевичу і не помічаєш одноклубників, які збоку проїжджають і сигналять Фа-фа тобі, до речі
Я шось думав про неділю, про виїзд за місто і загнався:rofl:, ВИБАЧТЕ!!! Мартіні, тебе небачив, дзвонив по телефону і нервувався, бо діти спізнювалися і я три круга мотанув кругом Міцкевича, навпроти стояв гайон(Коперніка) і нехотілося платити. ТОБІ ТАКОЖ ФА-ФА!!!
я тоже шукав місце для парковки, найшов аж за Жоржем А ти помітив гольфік одиничку кабріо темно-зеленого кольору? Досить гарна машинка, номера NORD здається, короче якісь 4 букви
той Гольф мене і пустив перед собою, з виду досить збережене авто. Я невстиг роздивитися, говорив по телефону(штраф).
я тут згадав один важливий нюанс, у неділю ж - друга вечеря, особисто я з цієї причини в цю неділю не зможу - домашній день , краще вже в суботу
Давайте вирішимо на з'їзді в п'ятницю, хто реально буде участвувати і оприділимося. Доречі, яка погода намічається на вихідні?
Цей г1 кабрiк у Львовi вже давно. Колись продавався за $14000. Стан чудовий. рiк 1992 повний фарш того часу.
Може де на форумі з"явиться господар, ми з Росом так обоє прямо перед ним помаячили наклейками на задньому склі Мусив помітити