Цiкава тема. В Сургутi наприклад мiсць для цього предостатньо. Вся рiчка Об вкриваеться 2-х метровим шаром льоду. Народ гасае навiть на вантажiвках. Махнемо туди?
Олег М., та далекувато. Я підтримую те, що це варто обговорити на з'їзді. Мартіні, а Гольфік не червоний з такими ніби тюненими задніми стопами??? ;-)
то ти про яке місто говориш? у львові довбануті таксисти гасають як шершні і 90 аварій вночі з вини таксистів і за участі таксистів.
Так що там з виїздом? Пропоную свій варіант, в Неділю о 14.00 подріфтувати, а заодно прийняти участь в змаганні, з учасниками клубу BMW i Honda, дійство буде проводитись на площадці перед "Магіком", де знаходиться їхнє виробництво, від Давидова 6км. в сторону Милятичі.
Можемо збиратись біля "Галичина-Авто" орієнтовно о 13.00,(для тих хто не знає як добратись) і разом добиратись до місця призначення
Тоді домомовляємось так- Я до 13.20 чекаю біля "Галичина-Авто" Всіх бажаючих, хто не встигає до 13.20 на "Галичина-Авто" тоді на 13.50 біля "Магік" П.С. Кого цікавить більше-запитуйте. Я буду на Гольфі, авто на аватарі.
Мене небуде, іду з сімєю на Чортові скали(вогонь, ковбаски) п.с. Я завтра віддаю авто на тиждень в ремонт, хто може забрати мене в п'ятницю на з'їзд!?Я ПІШОХОД!!!
Значить були сьогодні на слаломі: Drapula,OLEG26 і я . Враження суперові , багато народу , багато учасників , організація суперова. Хто не був най завидує. 15.02.2009 буде знов організовуватися слалом , але вже в черлянах , хотілось би побачити там більше учасників VW братства ! P.S. Приємно було познайомитись з OLEG26 !