На мою думку, краще провести квест вже весною, а час використати на додаткову підготовку, готовий прийняти участь у команді(все ж таки весною - безпечніше, бо ганяти по місту після свят, то як на мене трохи невідповідально)
на рахунок машини Мартіні правий як що в команді 5 чоловік то двохдверна машина трохи напряжно. Чекаю далі думок інших учасників.
ну!!! де всі решта??? чому мовчать??? можна і весною, а можна і 24 січня і весною також!!! буде ніч, пробок не буде, дороги розбиті, дуже ганяти не тре буде - тре буде головою більше "ганяти" верхньою (для цього я вже постараюсь з ТРАВЕЛОМ)!!! лавайте, визначайтесь і приймаєм рішення чи буде 24 січня чи ні - як не як - часу все менше і менше в нас на підготовку!!! можете залучити і інші клуби, друзів, ............, тощо. тема буде наша - ФОЛЬЦВАГЕН!!!!!!!!!!!!! а заодно і реклама клубу і самого ВВ!!! так що ................
вопшєм так як шо хтось то я а як ні то і я ні прошу писати чітко їду не їду тоді буде чітко видно скільки команд назбирається. далі як шо реєструєтеся то вказувати назву команди.
Чісто конкретно "так", тіко як не опетний можу долучитися до команди, або запрошую у команду таких же "ДУБІВ", тіпо як я
Моё предложение!!!Гдето на очередном съезде все точно обговорить,и точно выеснить кто в какую команду и какую команду!!!!
Підтримую Діно думаю тема буде актуальна максимум до 6-8 січня. після тих чисел і вирішимо коли проводити
на з"їзди мало хто їздить із банди, яка відвідує форум, тим більше, що можна дійсно підтягнути з інших клубів бажаючих/друзів/знайомих/....... потрібно чітко визначитися скільки мінімум команд потрібно і конкретну дату. і то по швидше, так як тільки після того почнеться пристальна підготовка, і чим більше часу буде на підготовку - тим краще буде організована гра. зараз "під ключ" готувати змісту нема - міняються біг-борди, фірми продаються/закриваються і т.п. потім можуть виникнути незадовільні ньюанси, тому готувати потрібно як можна ближче до самої гри... визначайтесь по швидше з датою проведення і кількістю команд
я готовий прийняти участь в організації хоч чогось бо самі зїзди то імхо трохи несерйозно.. оприділяйтесь хто хоче долучитись до організації і розкручуєм то діло..
завтра квест безкоштовний в ЕН грі. знайомий з власником Львівського домену, яка організовує в суботу гру. скидую ссилочку (вже вдруге). вроді там проблема з кількістю учасниць-команд. можу дівочку в машину комусь підсадити в поміч на гру. аська директорки львівського домену 94839015. відповість на всі запитання. правда в неї сьогодні день народження... ссилка гри з описом: http://world.en.cx/?pid=114926
Хальо, пропоную таки виступити командою від клубу. Бо Любас, кажуть ОБС, в оргах) Наступна гра "Жили-були..." 7 березня Тепер є обмеження на кількість екіпажів. 1 команда- 1 екіпаж. Старт: о 20.00 Передігровий брифінг: о 18.00 того ж дня. Вартість гри: 150 грн. з команди Принаймні 50 км перегонів, 4-5 годин адреналіну, приправлених казковим сюжетом ми вам обіцяємо Чи допоможуть вам дорослі знання про дитячі казки – точно не скажу, але подивитись на звиклі речі інакше ви звісно зможете. подробиці тут
- скільки команд приймає 100% участь? (голосуваня) - які пропозиції адміністрації клубу щодо внеску за гру?
пропоную щонайменше по 50 грн, а краще по 100 з команди, але то вже залежить, скільки народ готовий на то витратити. Призовий фонд ділиться між 1 і 2 місцем 70%/30% Я уже писав, що готовий брати участь, проте не в якості пілота, а члена екіпажу, оскільки купе - не найкраща машина для квестів, оскільки часто і швидко треба вилізати і залізати , а в мене дверей не вистачає Найкраще, щоб машини були 4-5 дверні
останнє завдання буде зі Львова поїхати в Луцьк і знайти RomanoProddi і фото з тобою буде призом 20л. А95! ги