Автоквести VW клубу

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем Lubas, 19 гру 2008.

1. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    На мою думку, краще провести квест вже весною, а час використати на додаткову підготовку, готовий прийняти участь у команді(все ж таки весною - безпечніше, бо ганяти по місту після свят, то як на мене трохи невідповідально)

2. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    на рахунок машини Мартіні правий як що в команді 5 чоловік то двохдверна машина трохи напряжно.

Чекаю далі думок інших учасників.

3. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    ну!!! де всі решта??? чому мовчать??? можна і весною, а можна і 24 січня і весною також!!! буде ніч, пробок не буде, дороги розбиті, дуже ганяти не тре буде - тре буде головою більше "ганяти" верхньою (для цього я вже постараюсь з ТРАВЕЛОМ)!!!
    лавайте, визначайтесь і приймаєм рішення чи буде 24 січня чи ні - як не як - часу все менше і менше в нас на підготовку!!!
    можете залучити і інші клуби, друзів, ............, тощо. тема буде наша - ФОЛЬЦВАГЕН!!!!!!!!!!!!! а заодно і реклама клубу і самого ВВ!!! так що ................

4. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    Якшо народ збереться тоді я +1, може кого з кентів підключу

5. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    вопшєм так як шо хтось то я а як ні то і я ні
    прошу писати чітко їду не їду тоді буде чітко видно скільки команд назбирається.

далі як шо реєструєтеся то вказувати назву команди.

6. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    Чісто конкретно "так", тіко як не опетний можу долучитися до команди, або запрошую у команду таких же "ДУБІВ", тіпо як я

7. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Моё предложение!!!Гдето на очередном съезде все точно обговорить,и точно выеснить кто в какую команду и какую команду!!!!:cool:

8. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    Підтримую Діно

думаю тема буде актуальна максимум до 6-8 січня.
    після тих чисел і вирішимо коли проводити

• Подобається Подобається x 1
  9. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    на з"їзди мало хто їздить із банди, яка відвідує форум, тим більше, що можна дійсно підтягнути з інших клубів бажаючих/друзів/знайомих/.......
    потрібно чітко визначитися скільки мінімум команд потрібно і конкретну дату. і то по швидше, так як тільки після того почнеться пристальна підготовка, і чим більше часу буде на підготовку - тим краще буде організована гра.
    зараз "під ключ" готувати змісту нема - міняються біг-борди, фірми продаються/закриваються і т.п. потім можуть виникнути незадовільні ньюанси, тому готувати потрібно як можна ближче до самої гри...
    визначайтесь по швидше з датою проведення і кількістю команд

10. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    я так зрозумів, що 24 січня пас з флеш, так???
    ну ні - так ні...

11. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    я готовий прийняти участь в організації хоч чогось бо самі зїзди то імхо трохи несерйозно..
    оприділяйтесь хто хоче долучитись до організації і розкручуєм то діло..

12. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Солідарний з Соларісом!!!

13. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    завтра квест безкоштовний в ЕН грі. знайомий з власником Львівського домену, яка організовує в суботу гру. скидую ссилочку (вже вдруге). вроді там проблема з кількістю учасниць-команд. можу дівочку в машину комусь підсадити в поміч на гру.
    аська директорки львівського домену 94839015. відповість на всі запитання. правда в неї сьогодні день народження...
    ссилка гри з описом: http://world.en.cx/?pid=114926

14. Vi0la

Vi0la Новачок

Passat. Юзаю, але не свій(
    Хальо, пропоную таки виступити командою від клубу. Бо Любас, кажуть ОБС, в оргах)

Наступна гра "Жили-були..." 7 березня
    Тепер є обмеження на кількість екіпажів. 1 команда- 1 екіпаж.
    Старт: о 20.00
    Передігровий брифінг: о 18.00 того ж дня.
    Вартість гри: 150 грн. з команди

Принаймні 50 км перегонів, 4-5 годин адреналіну, приправлених казковим сюжетом ми вам обіцяємо Чи допоможуть вам дорослі знання про дитячі казки – точно не скажу, але подивитись на звиклі речі інакше ви звісно зможете.
    подробиці тут

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Сніг зійшов, коли їдемо?

16. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    - скільки команд приймає 100% участь? (голосуваня)
    - які пропозиції адміністрації клубу щодо внеску за гру?

17. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    пропоную щонайменше по 50 грн, а краще по 100 з команди, але то вже залежить, скільки народ готовий на то витратити. Призовий фонд ділиться між 1 і 2 місцем 70%/30%

Я уже писав, що готовий брати участь, проте не в якості пілота, а члена екіпажу, оскільки купе - не найкраща машина для квестів, оскільки часто і швидко треба вилізати і залізати , а в мене дверей не вистачає :) Найкраще, щоб машини були 4-5 дверні

18. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    слухай, а квест проходитиме у Львові???

19. Lesuk

Lesuk Active Member

VW Golf II 1.6 1989
    останнє завдання буде зі Львова поїхати в Луцьк і знайти RomanoProddi і фото з тобою буде призом 20л. А95! ги:scratch_one-s_head:

20. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)