Автомобільний відеореєстратор

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем MARTINI, 24 лип 2010.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Павло_львів, у тебе в підписі адреса сайту, зараженого вірусом, при заході каспер плюється. Витри нафік

2. madrella

madrella Новачок

Seat Toledo 1.8
    Мобильные видеорегистраторы

Як вам такий варіант:
    Мобильный видеорегистратор для использования в автомобиле. Встроенный микрофон с возможностью отключения, видеовыход, возможность воспроизведения записанного видео. В комплекте автомобильное крепление и адаптер питания. Формат записи видео AVI. Разрешение записи 640x480.
    Цена :155 у.о.

Мобильный видеорегистратор для использования в автомобиле. Встроенный микрофон, видеовыход, возможность воспроизведения записанного видео. В комплекте автомобильное крепление и адаптер питания. Формат записи видео AVI. Разрешение записи до 1280x720 точек.
    Цена: 210 у.о.

Цікавить? пишіть!:D

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    а фото є? по твоїх мікроскопічних картинках видно тільки ваген.львів.уа

4. madrella

madrella Новачок

Seat Toledo 1.8
    Falcon SD 01

Falcon HD 01

Для збільшення - клік на фото

Норма?:morning1:

Доставка -24 год

5. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Ось ціна, яка влаштовує...

6. madrella

madrella Новачок

Seat Toledo 1.8
    купуй.

Зможеш за таку ціну привозити, самі в тебе купимо :D
    А гарантія, а сервіс.... ?:morning1:

7. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Мова йшла якраз за дешеві девайси. І якщо б ти уважно прочитав, то я писав, що встаю в чергу до бажаючих купити саме їх. А за 155-210-300 дол. то я хоч завтра можу купити, але зайвих грошей треба ще назбирати.

8. madrella

madrella Новачок

Seat Toledo 1.8
    Nick Wolf, нажаль дешевого не маю.

9. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Яка гарантія на цей, що за 155, і чи можна більш детально опис - на що він записує і яка відмінність від другого - дорожчого?

10. evil1207

evil1207 Початківець

Audi A6C4 Avant
  11. vasilukr

vasilukr Початківець

VW Jetta 2
    я також би купив якийсь недорогий, хто знає де можна глянути у Львові на них?

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
  13. VovaVirus

VovaVirus Active Member

Seat Cordoba 1,6 98р
    Клубна карта:
    70
    Не хочу городити нової теми але купив і хочу поділитися інформацією. Це не реклама. Сам довго вибирав відеореєстратор і нарешті купив. Спонукав випадок поцілунку бусіка який мене не пропустив на київській трасі і якого я доганяв. Добре що свідок зупинився і дав телефон.

З вимог що стояли: 720p, 50-60кадрів в сек, кут огляду >120градусів, малий розмір, хороше стиснення H.264.
    З того що знайшов випливало що якщо прилад не має HDMI виходу то це дешева підробка з поганою якістю і може бути в такому ж корпусі як і дорогий варіант.
    Вибір впав на R280, ціна 85уо, кут 132 на 720р, H.264.

http://www.ebay.com/itm/New-1080P-Car-Dash-Vehicle-Video-Camera-Recorder-DVR-132-Degree-Motion-detectio-/110840662721?pt=US_Surveillance_Digital_Video_Recorders_Cards&hash=item19ce9e4ac1#ht_8191wt_1189

Перша камера пропрацювала 1,5 днів і повністю здохла разом із зарядкою. Відправив назад, оформив скаргу. За відправку гроші вернули і прийшла недавно заміна. Правда чомусь і ціну підняли до 150уо.:D
    Ітого це зайняло 2 місяці. Доставка першого, повернення, прихід нового.

Тестування пока в процесі але перші враження такі: якість дійсно хороша :yes:, що приладу що відео. Навіть номери читаються а про знаки і рекламу вже й не говорю. Кріплення трохи дубове але міцне, має мало свободи для поворотів. Якість звуку посередня, дуже хрипить (але це не суттєво). 16Гб карта 6-го класу працює добре, хватає десь на 3год запису.

А ось і відео, дивіться в режимі 720р, майже повністю відповідає оригіналу, ютуб трішки його підпсував http://www.youtube.com/watch?v=tX-UItSEjdo&feature=youtu.be

Недоліки: мікрофон - несуттєво, кожен раз знімати незручно але мусиш, буду думати про удосконалення, приходиться його забирати з машини, це найдорожче що там є.
    Планую виставити відео ввечері і в сонячний день.

Останнє редагування: 12 чер 2012
  14. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Направду хороша штука, визнав її вже 2 роки тому, але ще не придбав. Росія вже активно живе цією фтукою.
    Те, що рекомендую я:
    1. Має бути не дешева, але якісна. Ми рідко економимо на машинних магнітофонах, раджу не економити на якісноме реєстраторі!
    2. Технічні паспортні характеристики часто не відповідають з реальними, а саме, кут огляду (параметри вказують по діагоналі а не по горизонталі), кольоропередача (не бачить світла світлофора), частота кадрів, чіткість (швидке фокусування), розпізнавання номерних знаків і просто знаків, погано реагують вночі (режим нічної зйомки вкрай поганий).
    3. Три години запусу на SD карту як на мене це вчорашній день, хоча б на шість годин.
    3. Мав би бути якісний датчик удару, при якому картинка пишеться окремо і стерти можеш сам, а по кругу не затреться. (в разі ДТП збереження останніх кадрів пишеться окремими назвами файлу).
    4. Нажаль більшість реєстраторів мають лише одну передню камеру, рекомендую, щоб прилад був один, але мав змоку причіпляти ще три камери, бокові і задню (не так важливо, але корисно).
    5. Камера пиши відео не великими роликами, між роликами бувають пробіли по секунді або дві, це багато, а той час на швидкості це багато пройдених метрів і подій. Мало хто враховує цю опцію.

Останнє, що знайшов про реєстратори, передача "Главная дорога на НТВ" за 07.04.2012р починаючи з 8 хвилини.

VovaVirus поміряй самостійно кут обзору своєї камери транспортиром, цікаво чи витримана технічна характеристина 32 градуси, але якість відео пристойна, звук нормальний в тебе як на мене, коли стоятимеш з ДАЇ мотор не працюватиме і чутимеш все.

15. VovaVirus

VovaVirus Active Member

Seat Cordoba 1,6 98р
    Клубна карта:
    70
    Ого з такими вимогами не вкладуся ні в який бюджет. Він мій перший і викидувати велику суму за кота в мішку не хотілося. Всі ці пункти враховував але відкинув як не критичні.
    1. так є нечасто а майже завжди. Наприклад не вказують що кут є лише для найменшої розділки (в мене для 720р). Рідко хто вказує що при більшіій розділці кадри в сек зменшуються і кут теж. В мене мабуть акум дуже слабий - на 10хв.
    2. На 32Гб карту зажав. Чим кращий бітрейд тим більший файл. Чи підтримує 32Гб не дивився, всерівно не куплю. Мені хватить.
    3. Думав про таке але за 100уо є з датчиком але без екрану або з поганою якістю.
    Якщо ДТП і буде то думаю за 3 год його виключу якщо ні то мені вже пофіг буде. :girl_angel:
    4. Думав купляти блок запису і камери, але виносні камери мають низьку розділку а все в сукупності тяне на більші бакси. Думав про спарену камеру з двома камерами в одному пристрої, але та шо пише салон майже нічого не бачить лише дурну пику водія, за вікнами суцільні засвіти. Відкинув.
    5. Враховував але як це в продавця випитати і забив на це. Тре доречі перевірити.

Щодо кута тре поміряти але дома нема чим міряти. Тре шото придумати з простішими інструментами. Народ опишіть що маєте а то правдивий опис дуже важко знайти.

16. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Купляв реєстратор за 27 уе. Здох через 2 місяці. Наступний буду купляти на автозвуку з гарантією
    Якість відео і звук паршиві. Номери видно слабо

17. VovaVirus

VovaVirus Active Member

Seat Cordoba 1,6 98р
    Клубна карта:
    70
    Протестив, кут на 720р - 148градусів по горизонталі, на 1080 не тестив не буду користуватися точно. Пауза між відео десь 2 кадри, видно добре по щітках двірників, воно проявляється шо в новому відео перші 3 кадри однакові. При 60 кадрах в сек це фігня. Можливо це ше залежить від картки памяті.
    Знайомий програміст по Логітех камерах каже шо 720р там не дотягує мабуть 480лише, але для цієї ціни супер якість.

18. VovaVirus

VovaVirus Active Member

Seat Cordoba 1,6 98р
    Клубна карта:
    70
    Помилочка, переплутав asin та atan, кут 120градусів. На межі моїх вимог.

Ось відео в сонячну погоду. http://www.youtube.com/watch?v=8HcgbIU2MaA&feature=youtu.be
    Хотілося б кращого.

Пристрій глюкавий, якщо порухати джостік під час запису висне. Під час зйомки в сонячну погоду часто блимає.
    Інколи не засвічується заряд, хоча заряд іде інакше б здох акум скоро.
    В загальному пробуйте інші варіанти. Ще раз б такий не купив, ізза глюків думаю довго не протягне.

19. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Найгірше, не видно світлофора коли ти перший стоїш

20. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Головне в тому випадку, щоб на прикурювач дальше подавалася напруга (+12В), бо у багатьох машинах, коли глушиш мотор, в прикурювачі пропадає напруга і вимикається реєстратор.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)