Теж дивує. Не хочу нікого ображати, але схоже там модерують малі діти. Навіть лінк на наш форум потерли. Я би зокрема питав і з них за таку поведінку, принаймні для того щоби зрозуміти, чим керувалися, бо це подібне на співучасть, принаймні законодавство таке трактування передбачає. То Донецьким писалось?
кароче, особисто з Донецьким не зустрічався (на щастя), але мої друзі мали справу з ним і всі залишились незадоволені - кому не зробив те що обіцяв, в кого взяв гроші і не дав запчастину... годував всіх завтрами, або не брав трубку.. але це все цвіточки, так інколи люди поводяться просто через вдачу свою, а не з метою кинути когось... крім того сам Донецький не раз погрожував людям на тюнінг форумі, і мені особисто, тільки через те, що я піддавав сумніву його обіцянки чи осуджував вчинки.. крім того всі мабуть памятають історію з тим шо він шукав "партнера по бізнесу" на форумі... хотів шоб найшлась людина яка готова вкласти 10 тис баксів в якусь справу, а яку саме пояснити не хотів і жостко бакланив всіх хто сумнівався в чесності його пропозиції.... як на мене афера з бензою дуже проста і одночасно чомусь багато хто її не зміг розкусити і дав гроші... думаю такий варіант цілком реальний: людина зявляється, добре ставиться до всіх, втирається в довіру, помагає з ремонтом машин. навіть майстерню свою відкриває де спочатку всім все гарно робить.. пробує зразу зірвати 10ку баксів, але ніхто на це не повівся (наскільки ми знаємо). тоді придумує наступну аферу - користуючись своїм положенням (шо багато хто довіряє йому), він пропонує всім дешеву бензу по 8 грн! але тільки не менше 100 л і з повною передоплатою по принципу "гроші зараз, а бензин через якийсь час..". Ніхто навіть подумати не міг шо тих хто захоче халяви назбирається більше 80 людей (і це ше може не остаточна цифра). кожен дав як мінімум 100 баксів, а були люди шо і по 500 давали... отже гроші в нього, залишилось тільки потягнути час, позамітати сліди і погодувати людей завтрами... переноси дат, обіцянки, жосткі слова по відношенню до тих хто сумнівається... знов час... потім заява шо він віддасть всім гроші бо боїться шо через те що на форумі оголосили дату коли має бути бенза він тепер боїться її везти... вернув комусь з самих наполегливих частину грошей шоб люди подумали шо все ок і гроші отримають.. потім зібрав в всіх реквізити карточок (чомусь особисто в руки віддати не міг!!!), і знов нічого, пропав.... а час то йде... от така ситуація, і навіть якшо гроші таки будуть повернені, всерівно вигода з даної оборудки явна - безвідсотковий кредит на місяць чи більше... особисто мені Донецький за те що я критикував його діяльність обіцяв "виколоти око" і "спалити машину" на форумі ЛТК, адміни за це його забанили, але шось мені здається шо він там таки мав звязки і його якись час прикривали... п.с. якшо зімною шось станеться то знайте хто відповідальний за це)))) п.п.с. добре шо тут і на БМВ клубі зразу вицепили шо з тим бензином шось не те і не вийшло шо ше більше людей тепер шукали по відключених номерах свої чесно зароблені...
Да... Так не можна. А я ж ще тут писав, що Донецкий був в ДЕЧОМУ правий, коли критикував нас. Сорі, Мартіні! Я попав в число тих "щасливчиків", котрим він на початках ще робив машини в гаражі на Кульпарківській. Розійшлись ми нормально, ще потім деколи передзвонювались, на пиво збирались... Видно не доля. З аферою я запідозрив тоді, коли він пообіцяв всім безкоштовні бочки під бензин. Така бочка ого-го коштує, певно. Ще тільки не вистачало безкоштовну доставку пообіцяти в каністрах по 20 л...
От в мене, крім всім вже відомої історії з рулем, претензій не було до Артема жодних Він поробив мені по електриці і по салону деякі штуки, які досі б напевно не були зроблені, якби він не взявся. А одного разу дуже сильно виручив, коли в морози у мене в один прекрасний ранок перестала дути пічка, а треба було їхати. Чувак в неділю вранці приїхав до мене під хату і з допомогою викрутки, пласкогубців і такойто матері знайшов і пофіксив мою проблему, при цьому не взявши навіть грошей. Я був реально дуже вдячний за такий жест, та й досі вдячний. Але навіть при тому всьому я б не додумався віддати стільки бабла цій людині. Поведінка місцями насторожувала, потім стали доходити чутки що в когось на запчастини взяв бабки і морозиться... І тут тепер цей бензин. Чим думали "потерпілі", мені складно собі уявити. Хтось каже, що це наївні люди, хтось, що поплатилися за свою жадність. Але якщо це правда, що їх аж 80 чоловік, ну то тепер їм скоріш за все можна порадити забути про свої гроші, бо вони вже десь далеко. Якщо хочете шукати, то координуйте свої дії краще не публічно на форумах, а приватно, бо він 100% це все читає (Артьом, привіт, коли руль буде? ) і рже. Мораль цієї історії в тому, що одні вчаться на власних помилках, інші на чужих. Сподіваюся, і одні і другі винесли для себе хороший життєвий урок. Артему ті гроші якогось щастя не принесуть. Це не мільйон доларів, що можна втекти в Мексику як в голівудських кінах, чи в Ріо де Жанейро, як мріяв Остап Бендер. Це ж, рахуйте, за ті кілька тисяч тепер ховайся, бійся, переїжджай кудись, знову шукай собі місце під сонцем серед чужих тобі людей в якомусь чужому місті. Не розумію такого, і не позаздриш такій "романтиці"...
народ я хочу нову джету коштує 29000 оу давайте я вам пообіцяю всім шини автомобільні,ну і з вас а тосніше з 145 людей по 200оу з кожного або з290 людей по 100 оу а?
Втирався в довіру Був я у нього на дні народження осінню. Ти б бачив толпу народу яка прийшла з тюнінг клубу і як вони всі його поважали і любили. Так що якщо б ти їм сказав що він нечьоткий пацан то тебе б закопали. А це вже стиль життя... подобається йому так показувати які всі немудрі навколо і як він один може всіх натянути...
Ти перше клубний гараж відкрий, ремонтуй нам машини, бухай з нами на новий рік, а потім пропонуй баблом скидатись
до речі якщо комусь цікаво, якусь інфу хто такий і де є донецький може знати чувак який продає фільтри до води на радіобазарі(він там один - в одному з самих правих рядів) + десь поруч навпроти будка де торгують чимось повязаним з звуком має також відношення до артема. якось бачив там артема, той казав що той чувак з фільтрами - його земляк
Ніхто навіть не підозрював, чому Донецький так часто міняв телефони і ноутбуки чи нетбуки, мол подарували новий, це продаю бо не потрібний, і так що 2-3 місяці..? думаю по ІР буде його тяжко теж найти... Хітрий і розумний человєк під псевдонімом Донецький, тіки трохи вже перекошений на лиці, мабцть хтось з попередньоошуканих найшов його колись і трохи дав прочухана, сумно за всіх ошуканих вкладчиків, які так легко довірились, незважаюче на кучу але....
Цей чоловік, що займається звуком(звати Олег) нічого не знає про Донецького, я з ним сьогодні говорив(та і минулого тижня теж бачився). Він розказував, що багато людей шукає його і вже не один казав, що переламає йому хребет.
а чому б заяву в міліцію вже не написати ? то ж масове кидалово. від кожного по заяві.. і хоч не хоч а ментам нетре висяків з 80 заявами.. я так думаю, але я не спец. все ж всяко краще чим просто забути про ті гроші. справ з донецькими немав. нормальна людина вміє хоча би нормально говорити. вживу так не замітно, а на форумі якось зразу враження складається.
Був в нього декілька разів, робив деякі дрібнички в машині, роботою задоволений. А то що він людей кинув - це хєрово! Як варіант можна попробувати через працівників Київстар пробити роздруківку розмов по його номеру (маючи певні крюки) та шукати найбільш часто набрані/отримані номери...Якщо він "гастрольор" в любому випадку мають бути якісь близькі/родичі, які йому б надзвонювали, а потім вже пробивати по тих номерах... А з міліцією теж варіант хороший, якщо буде стільки заяв від потерпілих - будуть шукати!
інтересно якого роду мають бути заяви типу нас на форумі кинув донецкий з бензином на основі чого вони буду відкривати справу ? якісь розписки ? , підписані сторонами нівкого нічого нема тому і менти вас мяко кажучи пошлють далеко в ліс, якщо незаплатите
на основі шахрайства. прийде купа людей в якийсь райвідділ, напише групову заяву, всі підпишуть, для підтримання тонусу нашої доблесної міліції копію і прохання посприяти в прокуратуру. а за гроші його можуть тепленьким привезти і віддати недобрим інвесторам в бензину без оформлення справи. треба щоб сервер ЛТК піднявся, і треба шось робити бо з грошима на карточку буде як і з бєнзом завтра, завтра, завтра. я доречі з числа лоханувшихся.
Ідеальний варіант, то зібратися усім бажаючим(читай постраждалим) вживу, а не розводити теревені, і розробити план дій(заява, власні пошуки і тд). Зачіпки є, а дальше можна шукати.