І я з числа тих, кому Тьома багато допомагав/рішав косяків по машині по суті з першого дня володіння нею Багато робив дуже дешево, дешо безкоштовно, дещо так і не порішав... І святкували разом трохи, і пили коньяк, і знаю будинок, в якому він квартиру знімав... Але чомусь я не ризикнув давати гроші наперед... Багато, дуже багато різних нюансів є, частину САТ розписав. П.С. Тьома, пірівєт! Я тобі ше 100 рублів за чистку форсунок маю закинути, коли зустрінемось? :rofl:
І я знав що це афера. І купа людей знала на нашому форумі - тому ніхто не підписався. А кому мозгів бракує хай на Slando тусується.
Може хтось має його фото. По номеру машини також можна пробити. Я думаю, що доблісна міліція таким би точно зайнялась, щоб трохи заробити. Але потерпілі навряд чи отримають вкладені кошти. А якщо самому найти і наїзджати, то він сам побіжить в ментуру, щоб його захистили (мол шантажують). Підлий чоловік, а від такого можна багато чого чекати...
да... всетаки попали ми но думаю дружніми силами всетаки найдеться вихід з даної ситуації, підніметься сервак лтк, назначим зустріч і там все обсудим. п.с. донецький якшо всетаки читаєш цей форум, обіцяю нарию тебе дебіла хребет поламаю.
А я сумніваюся. Я бачив колись його паспорт з реквізитами Борис Артем. Прописка здається Макіївка, Донецької обл. Але шось точно не пам"ятаю. Можливо ы помиляюся. Підозрюю шо в нього паспорт не один, так що це наврядче щось дасть.
Якщо ви думаєте що він - гастрольор, кожного року інше місто, варто закинути його фото по інших автоклубах/форумах України. Як не знайдете, то хоч людей попередите.
гастрольне прізвище не часто таке попадається, але після оборутки з бензіном йому більше підходить Донецкий
Фоток немеряно. І на з"їздах, і на святкуванні нового року. і вихлопною трубою також не обійдеться а шо там чути від ЛТК? Це часом не схоже на знищення речових доказів?
Це вже параноя....перебої с обладнанням на ЛТК почались давно,а так як у нас українська натура то чекали до останнього поки не вмерло остаточно....людина яка опікувалась сервером навіть не знайома з Артемом